Резюме від 3 червня 2024 PRO

Антон

Креативный директор, режисер, CTO, 80 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

CTO

з 04.2023 по нині (1 рік 2 місяці)
Votrex Media, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Як керівник відеопродакшену, я очолюю команду талановитих професіоналів, зосереджених на створенні захоплюючого та високоякісного відеоконтенту. Наша мета - не просто задовольнити запити клієнтів, а перевершити їхні очікування, створюючи унікальні відео, які розповідають їхні історії з якісно, цікаво і, головне, вчасно.

Мої ключові обов'язки:

Керування проектами: Я забезпечую, щоб кожен проект відповідав встановленим термінам та бюджетам, при цьому не втрачаючи з виду креативність та інноваційність.
Контроль якості: Я пильно слідкую за кожним аспектом виробництва, щоб забезпечити відповідність нашої роботи найвищим стандартам якості.
Розвиток команди: Я відданий розвитку навичок та знань моєї команди, стимулюючи їх до постійного навчання та професійного зростання.
Взаємодія з клієнтами: Я виступаю в ролі ключового посередника між нашою командою та клієнтами, забезпечуючи плавний комунікаційний процес та врахування їхніх побажань у кінцевому продукті. Я прагну створити середовище, де клієнти відчувають себе почутими та цінними протягом усього процесу співпраці.

Ми пишаємося нашою здатністю створювати відео, які не тільки відповідають, а й перевищують очікування наших клієнтів. Ми тісно співпрацюємо з ними, щоб глибоко зрозуміти їхні цілі, цільову аудиторію та бачення, перетворюючи це на відео, які ефективно та емоційно передають потрібне повідомлення.

Для ознайомлення з деякими з наших робіт, відвідайте наш YouTube канал: YouTube Playlist.

Керівник відділу ПРОМО

з 01.2021 по 02.2022 (1 рік 1 місяць)
КИЕВ LIVE, Киев (ЗМІ, медіа)

Створив з нуля промо-відділ, професійну команду в складі режисерів, дизайнерів та копірайтерів, яка здатна була досягати будь-яких маркетингових цілей та виконувати завдання на найвищому рівні.

Завдяки роботі мого відділу, канал лише за 2 місяці збільшив свою частку серед цільової аудиторії 18-54 років (Вся Україна) в середньому на 10%. Протягом короткого періоду я встановив контакти з усіма продакшенами телеканалу і, без допомоги відділу кадрів, знайшов людей і найняв команду.

Завдання: Запуск промо-кампанії телеканалу KyivLive, створення концепцій для просування як самого телеканалу в цілому, так і кожного проекту окремо, створення та впровадження плану запуску роликів для всіх продуктів телеканалу без винятку. Розробка креативів, ідей, сценаріїв, сторібордів та тритментів. Участь у процесі створення креативу від ідеї до втілення і передачі в ефір, як в ролі режисера, продюсера, так і режисера монтажу і арт-директора.

Керівник відділу промо, арт директор ТК Украина 24

з 01.2020 по 12.2020 (11 місяців)
Медиа группа Украина, Киев (ЗМІ, медіа)

Керував командою з 4 осіб: копірайтера, режисера, дизайнера та режмонта. Оптимізував виробничі процеси в дизайнерському та промо-відділах, залучав та координував роботу з фрілансерами у сфері графічного дизайну та ін.

Запустив та перезапустив близько 15 проектів (ID, зйомки та монтаж промо-роликів), при цьому заощадивши 40% бюджету відділу. У співпраці з директором з маркетингу контролював графічне оформлення всіх нових проектів на телеканалі Україна24 та продакшн новин на каналі "Україна" "Сьогодні", включаючи такі програми, як: "Реальна політика з Євгеном Кисельовим", "Зворотній зв'язок", "Час Голованова", "Україна з Тиграном Мартиросяном", "Сьогодні. ***", "Україна завтра", "Сьогодні. Ранок. Вихідний", "Світогляд. Сьогодні", "Споживач має право", "Дійові особи тижня", "Ток-шоу № 1", "Народ проти", "HARD з Влащенко", "Україна обирає", "Ранок чемпіонів", "Новини спорту".

У 2021 році ТЕЛЕКАНАЛ отримав нагороду "Людина року" у номінації "Інформаційно-новинний телеканал року".

Руководитель отдела промо

з 02.2017 по 01.2020 (2 роки 11 місяців)
1+1 медиа, телеканал 2+2, Kiev (СМИ, медиа)

Старший режисер, керівник групи режисерів

з 06.2011 по 02.2017 (5 років 8 місяців)
1+1 медиа, Киев (ЗМІ, медіа)

Освіта

Кпи

Электроника, Киев
Вища, з 2001 по 2007 (5 років 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Kyiv Academy of Media Arts, рекламная режиссура

2015

Laba, бизнесс-школа, курс Креативный директор

2019й, 3 месяца

parimatch.tech academy - Sports Marketing

2022

Знання і навички

Adobe Premiere Pro Adobe After Effects Final Cut DaVinci Resolve

Знання мов

Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Something to be proud of

https://drive.google.com/drive/folders/14KYLzweQksldnb4fRycKEb3EAZvsX3mc?usp=sharing

https://www.youtube.com/playlist?list=PLS-Ny75rXo7BJm3PGCL3CZBIfJDiKfx8p

https://www.youtube.com/c/OSSAchannel

https://www.youtube.com/c/OSSAMovies

https://www.youtube.com/channel/UCnkMrgjUVMzahnIg06h02tw



https://rutube.ru/metainfo/tv/2501/season1/

http://seasonvar.ru/serial-16862-Eda_ya_lyublyu_tebya-6-season.html

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: