Резюме від 3 травня 2024

Світлана

Секретарь в адвокатскую компанию, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме

Криницька Світлана Олександрівна
дата народження – 22.11.1992р.
сімейне положення – Розлучена
м. Переяслав-Хмельницький, Київська обл.
моб.тел. - [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта:
З 2000-2010рр. – навчалась у загальноосвітній середній школі №7, м. Переяслава-Хмельницького, Київської області.
З 18 вересня 2007 року по 28 травня 2008 року – навчалась в “ПП Навчальному центрі комп’ютерних технологій «ЕВРІКА», м. Переяслав-Хмельницький, Київська область. Оволоділа програмою: «Професійний користувач ПК».”
З 10 жовтня 2009 року по 31 травня 2010 року – навчалась в “ПП Навчальному центрі комп’ютерних технологій «ЕВРІКА», м. Переяслав-Хмельницький, Київська область. Оволоділа програмою: «Бухгалтер малого та середнього бізнесу» ”
У 2010 році втупила до ДВНЗ «Переяслав-Хмельницького» ДПУ імені Григорія Сковороди на факультет «Педагогіки і психології», за спеціальністю: “Дошкільна освіта”. Здобула кваліфікацію: “Організатора дошкільної освіти. Вихователя дітей дошкільного віку ”.
30 червня 2015 року закінчила ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький» ДПУ імені Григорія Сковороди.
Трудова діяльність:
У 2010 році почала працювати в ДНЗ №143, на посаді помічника вихователя, в Печерському районі м. Києва. Звільнилась за власним бажанням.
З 1 вересня почала працювати в ДНЗ №245, на посаді помічника вихователя, в Дарницькому районі м. Києва. Звільнилась за власним бажанням.
З 11 жовтня почала працювати в Головному Управлінні Національної Поліції в Київській області. Звільнилась за власним бажанням.
Працювала Вихователем у середній віковій групі 12 червня 2020 року по 16 лютого 2021 року.
Звільнилась за власним бажанням.
Особисті якості:
Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичлива, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити, дисциплінована, а також вмію проявляти професіоналізм, відповідальність, уважність, цілеспрямованість, творчий потенціал, організаторські та керівні здібності, здатність швидко засвоювати нові знання, уважно прислухаюсь до критики, роблю відповідні висновки, володію особистими морально-діловими якостями, правильно і швидко реагую на поставлені задачі, в разі необхідності особисто приймаю відповідальні рішення для найбільш ефективного досягнення позитивного результату, працюю в команді, здійснюю контроль за виконанням поставлених завдань, шкідливих звичок не маю, та веду здоровий спосіб життя.
22.04.2021р. Криницька С. О.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: