Резюме від 18 квітня 2024

Наталія

Головний технолог, директор виробництва

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Полтава
Готовий працювати:
Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Фастовець Наталія Іванівна
РЕЗЮМЕ

Дата народження: 01.06.1975р.
Місце проживання: м.Полтава
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел.пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи:

-з 14.08.2009р. по теперішній час директор ТОВ «Лубенський м’ясокомбінат»;
- з вересня 2020р. по серпень 2022р. головний технолог ТОВ "Фіднова", відкриття підприємства "з нуля", виробництво високопротеїнових кормових домішок (м'ясокісткове борошно);
-в період з 2016р. по грудень 2019р. проводила короткострокові аудити та працювала на наступних підприємствах з метою покращення організації їх роботи та економічних результатів: «М’ясна Долина» (м.Дніпро), «Малинські ковбаси» (м.Малин), «Харківський м’ясокомбінат» (м.Харків), «Лембергміт» (м.Львів).
-з 05.07.2018р. по 24.01.2019р. головний технолог, директор виробництва ТОВ «Тернопільський м’ясокомбінат» (Контроль за якістю продукції, підвищення виходів, розширення асортименту, збільшення прибутку і т.д.)
-з 25.02.2015р. по 03.10.2016р. головний технолог-директор виробництва ТОВ «Ясні зорі-Полтавщина» (працювала за сумісництвом). (Контроль за якістю продукції, підвищення виходів, розширення асортименту, збільшення прибутку і т.д.) ;
-з 04.03.2003р. по 13.08.2009р. головний технолог, директор виробництва ВАТ «Лубенський м’ясокомбінат» (Розширення асортименту, збільшення виходів, збільшення обсягів продажу, контроль за якістю і т.д.);
- з 28.03.1994р. по 03.03.2003р. формувальник ковбасних виробів, вагарь, майстер, інженер-технолог ковбасного цеху Полтавського м’ясокомбінату (Вчасне та якісне виконання заявок, ведення обліку, контроль за якістю).

Освіта:
Вища. Український державний університет харчових технологій. Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса. Київ (з 09.1994р. по 06.1999р.)
Додаткова освіта: Полтавський технікум м’ясної промисловості (1990-1994). Технолог м’яса та птахопродуктів.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: