Резюме від 6 травня 2024 PRO

Влада

Викладач вокалу та фортепіано, вокалістка, артист оркестру, ансамблю

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Викладач вокалу (естрадний, джазовий)

з 09.2022 по нині (1 рік 8 місяців)
КЗ "Ірпінська дитяча школа мистецтв ім. М. Вериківського", Ірпінь (Державні організації)

Учениця 1 класу Бартко Кіра, лауреат I ступеню Міжнародних та Всеукраїнських фестивалів-конкурсів "Балтійські зорі", "Єднаймося разом". II ступеню "Kyiv Muses of talents", лауреат I ступеню обласних фестивалів-конкурсів естрадної музики та "Art Jazz Irpin". Виступи Бартко Кіри в благодійних концертах в підтримку ЗСУ в ТРЦ "Республіка", "Звільнений Ірпінь", "Сильні. Вільні. Нескорені".
Учні 2 класу: Манів Матвій та Петренко Юлія. Лауреат I ступеню Всеукраїського патріотичного багатожанрового фестивалю-конкурсу мистецтв "Душа України" Манів Матвій II ступеню Петренко Юлія. Обласний фестиваль-конкурс естрадної музики , лауреат I ступеню Манів Матвій.
Петренко Юлія лауреат II ступеню Міжнародних фестивалів-конкурсів "Voice of freedoom", "Viva Star" та I ступеню Міжнародного двотурового конкурсу учнівської та студентської творчої молоді "Соняшник". Виступ Матвія та Юлії у благодійних концертах "Звільнений Ірпінь", "Сильні. Вільні. Нескорені".
Учениця 5 класу Заброда Дарина лауреат I ступеню Міжнародних фестивалів-конкурсів "Балтійські зорі", "Бренд року", обласний конкурс естрадної музики, лауреат II ступеню обласного конкурсу "ART JAZZ IRPIN". Виступ Дарини в бладійних концертах в підтримку ЗСУ "Звільнений Ірпінь", "Сильні. Вільні. Нескорені", виступ на концерті відділу та родинних святах (зима та весна, джазовий спів).
Особисті досягнення:
Виступ із концерьною програмою (власні авторські пісні) в рамках проекту "Літні музичні вечори Ірпеня". Всеукраїнський благодійний фонд "Ми з України" (волонтерський виїзд), виступ з концертною програмою в підтримку ЗСУ на деокупованій території. Лауреат Міжнародної премії "Культурна дипломатія". Виступ на пленарному засіданні III Всеукраїнської науково-практичної конференції "Культурні та мистецькі студії XXI століття: науково-практичне партнерство". Тематика виступу "Проблематика та концептуальні підходи у виборі вокального репертуару для учнів мистецьких закладів початкової освіти".
Всеукраїнський благодійний проект в підтримку ЗСУ від благодійної організації Kids, присуджено звання "Найкращий вчитель" в номінації "Вокал".
Виступ на Всеукраїнській науково-практичній конференції "Музикознавчі студії Поділля" та Міжнародній науково-практичній конференції "Перспективи та інновації освітніх систем в умовах воєнного стану".
Виступ на вечорі португальської культури в місті Ірпінь (Річниця побратимства міста Ірпінь та Кашкайш).
Благодійний сольний концерт в підтримку ЗСУ "Сильні. Вільні. Нескорені" зібрано кошти на дрон "Dj Mavic 3".
Виступ на благодійній ярмарці з концертною програмою в підтримку ЗСУ "Звільнений Ірпінь".
Виступ на вечорі пам'яті Миколи Талалаєва (загинув, захищаючи Ірпінь від окупантів).
Член журі фестивалів-конкурсів авторської музики та поезії "Долинський листопад", "Мистецтво для Батьківщини", "Євро зима", "Made in Ukraine" "Сузір'я талантів", "Ukrainian heart", "fest DOBRO" та інші.

Артист-вокаліст

з 01.2020 по нині (4 роки 4 місяці)
ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України", Киев (ЗМІ, медіа)

Член творчої спілки "Асоціації Діячів естрадного мистецтва України" (ТС "АДЕМ України") з 5 січня 2017 року;
Заслужений діяч естрадного мистецтва України від 06.12.2021

Освіта

Луганська державна музична академія культури і мистецтв

025 Музичне мистецтво (естрадний, джазовий вокал), Київ
Вища, з 2023 по 2024 (1 рік)

Київський Міжнародний Університет (КиМУ)

Естрадний вокал, Киев
Вища, з 2020 по 2023 (3 роки)

Комунальний вищий навчальний заклад "Херсонське музичне училище" Херсонської обласної ради

"Музичне мистецтво естради" естрадно-джазовий вокал. Молодший спеціаліст., Херсон
Незакінчена вища, з 2017 по 2020 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Комунальний заклад "Районна дитяча музична школа" Долинської Районної Ради

2008-2016, 8 класів. Відділ "Сольний спів та фортепіано".

Комунальний заклад "Районна дитяча музична школа" Долинської Районної Ради

2008-2016, 8 класів. Відділ "Фортепіано".

Школа - майстерня Всеукраїнського фестивалю-конкурсу сучасної пісні та популярної музики "Червона рута"

2014-2017, 3 роки.

Знання і навички

Здатність до навчання Викладання вокалу Гра на фортепіано Акторська майстерність Проведення індивідуальних занять Гарна дикція Робота в команді Чесність Комунікабельність Творчий підхід Репетиторство Впевненість Цілеспрямованість Харизматичність

Знання мов

  • Українська — просунутий
  • Англійська — середній
  • Російська — просунутий

Рекомендації

  • Горенко Лариса Іванівна

    Горенко Лариса Іванівна

    Професор, доктор філософії (Ph.D, мистецтвознавство), Київський міжнародний університет (КиМУ)

    Контактні дані приховані
  • Кочержук Денис Васильович

    Кочержук Денис Васильович

    Завідувач кафедри Навчально-наукового інституту театрального та музичного мистецтва, Київський міжнародний університет

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Автор пісень та виконавець. Піаністка.
Заслужений діяч естрадного мистецтва України. Неодноразовий лауреат Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів-конкурсів. Лауреат міжнародної премії "Культурна дипломатія".
Фіналістка та лауреат багатьох Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів-конкурсів в номінаціях «естрадний вокал», «джазовий вокал» та «авторська пісня» з них, основні: «Червона рута», «Майбутнє України (Кіровоградщина)", телевізійні фестивалі-конкурси «Соловейко України», «Таврійська зірка» (IV сезон), «Прем’єра пісні», «Рідна мати моя», «ДОЛЯ», «Осіннє рандеву», «Пісенний Спас», «Новорічна ніч на телеканалі ITV media group» та інші. Член журі фестивалів-конкурсів авторської музики та поезії «Долинський листопад», «ART JAZZ IRPIN», «Мистецтво для Батьківщини», «Made in Ukraine», «Сузір’я талантів», «Ukrainian heart», «України Душа», «Бренд року», «fest DOBRO», «Євро зима», «Voice of freedom». Для свого музичного репертуару я опанувала понад 100 пісень. Більше року виступаю у благодійних проектах, концертах та фестивалях в підтримку ЗСУ в режимі онлайн, наживо по Україні та на деокупованих територіях. Окрім творчої діяльності, беру участь у Міжнародних та Всеукраїнських науково-практичних конференціях таких як: "Розвиток студентської науки в умовах євроінтеграції освітнього процесу: погляд науковців і практиків", "Дослідження молодих учених у контексті розвитку сучасної науки: від ідеї – до реалізації", "Культурні та мистецькі студії XXI століття: науково-практичне партнерство" та інші.
Вивчаю психологію.
Є невеликий досвід ведучої. Учасниця теле і радіопередач: Телеканал "Твій Плюс", "Центральний", "ICTV", радіопередачі:"Аудиторія", "Майбутнє Херсонщини", "Новорічна ніч на телеканалі ITV media group".

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: