Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Тетяна

Мастер-ламимейкер, бровист, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бровист, ламимейкер, майстер перманенту

з 12.2020 по нині (3 роки 5 місяців)
Працюю в салоні в Києві, Київ (Краса, фітнес, спорт)

Навчилася швидко та якісно робити Брови, Вії а також велику перевагу займаю в Ламінуванні вій та брів. Слідкую за тренером та новими фішками в бьюті індустрії, щоб якісніше та швидше виконувати процедури. В Травні місяці 2023 році пройшла курси по Перманентному макіяжу Брови та Губи теорію та практику. Виконую процедури якісно та впевнена в своїй роботі. Обожнюю вчитися новому та вдосконалювати себе. На даний момент працюю в салоні в Києві на лівому березі. В пошуках ближче до будинку, бажано Теремки 1 та Теремки 2. Також розглядаю правий берег.

Бровист, ламимейкер, майстер перманенту

з 11.2020 по нині (3 роки 6 місяців)
На дому, Киев (Краса, фітнес, спорт)

Всім Привіт👋 Мене звати Тетяна та
я Майстер Бровист та Ламімейкер.
В Бьюті індустрії розвиваюся з 2020року. Швидко вчуся та натхненно працюю. Обожнюю підкреслювати жіночність для неймовірних красунь. Вмію працювати в колективі та виконувати Комплексні процедури. Фарбування брів в комплексі виконую за 20-30хв в залежності від складності. Якщо ж виконувати процедуру Ламінування вій в комплексі + Ламінування брів в комплексі з фарбуванням на 2-і процедури одночасно виконую на 1годину, бажано Ламінування вій робити лежачи - так зручніше клієнтам. Але якщо клієнтові потрібно все зробити швидко і в нього на все 2 години, маю на увазі за манікюр,брови та вії зроблю і сидяче, часу займе трішки довше. Для себе постійно розвивався та вдосконалюю знання. Нещодавно пройшла навчання з Перманентного макіяжу брів та губ. Обожнюю вчитися новому та вдосконалюватися.

Освіта

Державний навчальний заклад "Богуславський центр професійно-технічної освіти" Також навчалася на Технолога з Харчової промисловості в Університеті в 2017році .

Кухар , кондитер 4-ого розряду та Технолог Харчової промисловості, Київ
Вища, з 2010 по 2014 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Прошла курсы у Lash Room by YULIA POCHTAR - Идеальная техника " Ламинирование Ресниц & Бровей ".

08.11.2020 році пройшла курси в Yulia Pochtar. Підвищила знання Бровиста в 2021році, в 2023році пройшла курси по Перманенту

Успешно окончила курс Brow lamination, coloring waxing and botox. ( Ламинирование , окрашивание, моделирование воском и Ботокс Б

27.09.2021-30.09.2021 Anzhelica Kristus

Знання і навички

MS Word MS Excel

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Вміння швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася, і самостійно приймати рішення, швидке навчання, відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість і прагнення до професійного зростання. Шкідливих звичок не маю.

Додатково

Наявність прав водія категорії “B”
Наявність закордонного паспорта (біометричний)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: