Резюме від 3 березня 2024 PRO

Дмитро

Media buyer (Facebook, gambling, binary options, crypto theme), 100 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Інші країни
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Media buyer

з 05.2023 по 12.2023 (7 місяців)
ss team, Дистанційно (Маркетинг, реклама, PR)

залив трафіку, стабільно тримати 2к$ на проект дейлі, прибуток від 1.9х і вище, на деяких проектах був 5х. Схемний траф крипто. Навчився лити великі бюджети, підвищив рівень насмотренності крео, результатів та інше
Середня Азія, Іспанія, латам, Італія.

Нажаль овнери команди розійшлися і команда розпалась, і я зараз шукаю тіму, в котрій зможу себе реалізувати

Media buyer

з 03.2023 по 05.2023 (2 місяці)
sbr, Харків (Маркетинг, реклама, PR)

Зробив ціну за результат менше у 3 рази ніж рекомендована тімлідом, зрозумів, як заходити в аукціон з найнижчими цінами.
схемний трафік, бінарні опціони

Junior media buyer

з 12.2022 по 05.2023 (5 місяців)
toptrend, Харків (Маркетинг, реклама, PR)

Лив трафік з фб на товарку, в більшості жіночі товари, косметика, побутові засоби для догляду за волоссям та інше. Бувало лив у мінус, бувало у плюс, але довго не затримався тут.

Farmer (google ads)

з 07.2022 по нині (1 рік 10 місяців)
маркетингове агенство, Дистанційно (Маркетинг, реклама, PR)

Навчився фармити гугл акаунти для подальшого використовування google ads. Хочу стати медіабаєром по гуглу, знаю, що це найтоповіший ресурс для реклами, тому це безумовно моє майбутнє!

Junior media buyer

з 08.2021 по 07.2022 (11 місяців)
Pin-up partners, Харків (Маркетинг, реклама, PR)

Я знайшов людину, котра навчила мене лити рекламу через фейсбук, він допоміг мені пройти перевірку у партнерці пінап, і я почав лити на гемблу, лив такі гео як Азербайджан та Туреччину. У день максимально відливав 500$, поки працювала зв'язка. Також я робив верифікацію БМ через компанії США та ЄС, за допомогою корпоративних пошт. Фармив аккаунти на продаж через онлайн-магазини.

Засновник

з 01.2014 по 02.2022 (8 років 1 місяць)
leadgram registrator, Харків (IT)

Я почав гуглити, шукати програми, які можуть робити дії у соцмережах автоматично, натрапив на форуми antichat, zismo та інші подібні (мій профіль на zismo https://zismo.biz/user/256797-dima-breslavskij/), знайшов там багато чого корисного для себе на той момент, наприклад: програми, які автоматично та багатопоточно реєструють та заповнюють акаунти соцмереж, роблять розсилку з них та інші дії. Там я і дізнався про юзерагенти, проксі та кукіс, по яких так само можна входити аккаунт або продовжувати сесію, ця галузь мені стала цікавою і мені вдалося заробляти самому, без роботодавця, і я вирішив поринути в цю тему з головою. Я розвивався в цій галузі, охоплював нові соціальні мережі, накопичив гроші і купив на той момент програму, яка принесла мені першу тисячу доларів за 10 днів, це відновлення заморожених облікових записів вконтакті через безкоштовні віртуальні номери Канади та США. Тривало це буквально місяць, і Вконтакте прикрили цей метод. Частина зароблених грошей, які я не встиг витратити – я вклав у масштабування – почав робити те саме в інстаграм. 2 роки я працював з одним і тим же замовником, принагідно бравши дрібні замовлення, робив розсилку одночасно і в Вконтакті та в інстаграм, обзавівся зв'язками і один знайомий покликав мене попрацювати в технічній підтримці програми, яка автоматично реєструвала акаунти інстаграм. Після 4х місяців я знайшов програміста, який написав схожу програму і почав працювати з ним у партнерстві, наша діяльність з ним тривала більше 3х років, але після початку війни ми перестали співпрацювати через геополітичні стосунки.

Лідогенератор

з 06.2012 по 09.2012 (3 місяці)
курси від Миколи Воєводіна, Харків (Освіта, наука)

Я влаштувався на роботу, де мені платили в 2 рази більше, але і в 2 рази більше це були копійки, всього 350 $ (так, починав я з 175 $, але абсолютно без досвіду і мені подобалося, що я робив). На новій роботі я повернувся до того, з чого я починав - спамив вручну з облікових записів вконтакті, потрібно було залучити відвідувачів на курси саморозвитку від Миколи Воєводіна, які називалися "як виглядати успішною дівчиною в очах чоловіків". Вибирав у пошуку жіночу стать, певне місто, де відбуватиметься його виступ, ставив обмеження за віком, вибирав усіх хто онлайн і просто надсилав вітальне повідомлення, що містить потрібну інформацію про цю подію. На той момент це досить добре спрацювало і він був задоволений, відпрацювавши місяць, він мені підвищив зарплату на 50%, як і обіцяв, тому що перший місяць був за типом стажування.

Смм-менеджер і лінкбілдер

з 09.2011 по 06.2012 (9 місяців)
Автошкола "Авто-Дор", Kharkiv (Освіта, наука)

Почав свою діяльність ще в 2011 році, тоді це була не робота, а спроби залучити ЦА до свого пабліка вконтакті на тематику вечірок, я брав 10 акаунтів і за критеріями пошуку просто спамив до лімітів, заходив вручну через браузер, ні про яку зміну ЮА, проксі і чистці кукіс я тоді не думав, та й не потрібно було, все виходило само собою, результат дав про себе знати і я почав рухатися в цій галузі. У 2012 році влаштувався в автошколу "Авто-Дор" у Харкові рядовим сммщиком, вів контент, робив оголошення на дошках оголошень, намагався скрізь де тільки можна було вставити посилання на сайт автошколи, коли це дало свої плоди і наш сайт виліз із 7 сторінки на 3-6 місце за ключовими словами - я почав цікавитися SEO, дізнався багато нового, почав шукати, на яких дошках оголошень вказані посилання на сайт індексуються, зібрав базу сайтів, де можна розмістити ці посилання вручну безкоштовно і робив це щодня. Натрапив на програму, яка в перспективі могла мені допомогти наростити масу посилань автоматично, xrumer, на той момент вона виявилася ефективною, тоді я дізнався, що таке лінкбілдинг. Я став цікавитися SEO-копірайтингом, дізнався, що можна нарощувати масу посилань не тільки на основну сторінку сайту, але й на інші, я створював тексти з певною кількістю вхідних ключових слів, унікалізував їх для кожної сторінки і нарощував масу посилань на кожну з цих сторінок . Де можна додати супровідний текст до посилання на сайті-донорі я писав фразу з ключовими словами саме тієї сторінки, на яку залишав посилання, через пів року сайт компанії, на яку я працював був у топ 1-5. Протягом 8 місяців я робив те саме, директорів це в принципі влаштовувало, тому що всі класи автошколи були заповнені, і все ж я розумів, що я деградую і я хочу чогось більшого. Так як більш досвідчених людей у штабі не було і я реально не розумів, що я там робитиму - я вирішив шукати нове місце роботи.

Оператор call-центра

з 09.2010 по 12.2010 (3 місяці)
Київстар, Харків (Телекомунікації, зв'язок)

Робота з клієнтами, холодні продажі, перевиповнення місячних планів.

Освіта

радиотехнический техникум

Работа со станками и автоматическими линиями, техник-технолог, Харків
Середня спеціальна, з 2006 по 2010 (3 роки 8 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: