Резюме від 20 вересня 2007

Владимир

Ветеринар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Ярош Володимир Анатолійович
Київ
Україна
Моб. тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Робоча діяльність
травень 2006 р.
ВАТ НВП «Сула-Фарм», м. Київ.
Менеджер з продажу ветеринарних та біологічних препаратів, кормових добавок, дезінфекуючих засобів відомих світових брендів. Робота в програмі 1-С. Надання консультацій щодо пропонованої продукції. Підтримання існуючих та пошук нових партнерів. Напрацювання бази клієнтів.
серпень 2005 р.- травень 2006р.
ВАТ «Мейкорм», м. Київ.
Менеджер з продажу пробіотика для сільськогосподарських тварин.
Управління ветеринарної медицини, смт Великий Бурлук
березень 2003 р. - вересень 2005 р.Заступник начальника управління ветеринарної медицини.
Проведення контролю за діяльністю господарств спеціалізованих на вирощуванні великої рогатої худоби, свиней, птиці. Контроль за діяльністю юридичних та фізичних осіб, що займаються переробкою, зберіганням, транспортуванням і торгівлею продукцією та сировиною тваринного походження. Оформлення ветеринарних документів на вантажі. Лікування домашніх тварин.
січень 1992 р. - березень 2003 р.Заступник головного лікаря районної лікарні.
Організація та проведення профілактичних щеплень та обробок всіх видів сільськогосподарських тварин. Надання лікарської допомоги дрібним тваринам. Оформлення ветеринарних сертифікатів на перевезення тварин і продукції тваринного походження в межах держави та за кордон.
вересень1989 р. – вересень 1991 р.Головний лікар господарства
Організаційна робота по проведенню протиепізоотичних, лікувальних та профілактичних заходів. Керівництво колективом фахівців, забезпечення ветеринарними препаратами, розробка планів роботи ветеринарної службі.
Освіта
1984 р – 1989 р.Студент факультету ветеринарної медицини Харківського зооветеринарного інституту
Навики
Професійність, відповідальний за поставлені завдання, здатність оперативно приймати рішення , вміння акумулювати необхідну інформацію та виділяти з неї найголовніше, постійно працюю з нормативно - правовими актами та іншими документами. Лікування дрібних тварин,
Комп’ютерна грамотність:
Користувач ПК (Windows, MS,Office,Інтернет, Ел. пошта).
Знання мови: англійський зі словником.
Особисті якості
Висока працездатність, комунікабельність, в добрих взаємовідносинах з колегами, маю творчий підхід до поставленої перед собою справи, принциповий у відношенні питань, пов'язаних з роботою, додержуюсь послідовності в роботі, самокритичний у відношенні до себе.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: