Резюме від 12 березня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7069411

Будівельник, бетоняр, арматурник, тесляр, різноробочий, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Біла Церква

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Все життя на будівництві Зосередженість Уважність

Додаткова інформація

Мені 64 роки. Я все життя у будівельній сфері. Для мене вік, це всього цифра у паспорті! У будівництві, я не пов'язаний тільки у зварювальних роботах та електриці. Не робив натяжні стелі, а всі інші, у тому числі підвісні. По полах, теж все підвласне, окрім плитки, це бетонно-мозаїчні, леноліум, ламінат, ковролін, паркет. У каналізації та водопроводі обізнаний тільки як помічник. А все подальше, що стосується будівництва мені підвласне, тому що я ці роботи виконував. Це по стелях , стінах і полах. Гіпсокартонні оздоблення. Установка вікон, дверей та замків. Маю посвідчення по виконанню робіт на деревообробних верстатах.
Гарно знаю що, мені платять гроші за роботу, а не участь у ній. Алкоголю не вживаю зовсім, і безалкогольного пива. Одна тільки вада, це паління, але у межах розумного. Тому від роботодавця хочу отримувати гідну зарплатню, по виконаній роботі! З повагою, Іван Іванович.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: