Резюме від 2 липня 2021

Александр

Заступник директора з навчально-виховної роботи освітнього закладу, учитель історії, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
64 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Дроздовський Олександр Михайлович.

Мета: здобуття посади заступника директора з навчально-виховної роботи освітнього закладу, учителя історії та курсів духовно-морального спрямування.
Дата народження: 29.05. 1960.
Адреса проживання: м. Київ, вул. О. Архипенка,12/3, кв. 118
Громадянство: українське.
Сімейний стан: одружений.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)/
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
З 1975 року по 1979 рік навчався в Богуславському педагогічному училищі, отримав диплом з відзнакою за спеціальністю «учитель початкових класів».
З 1979 року по 1984 рік навчався в Київському державному педагогічному інституті ім. О.М. Горького, отримав диплом з відзнакою за спеціальністю «учитель історії, суспільствознавства та методист виховної роботи».
З 2004 року по 2007 рік навчався в Московському Свято-Тихоновському Православному гуманітарному університеті, здобув другу вищу освіту за спеціальністю «спеціаліст в області теології».

Досвід роботи:
З вересня 1984 року по жовтень 1987 року працював на посаді учителя історії в Білоцерківській середній школі № 12.
З жовтня 1987 року по серпень 1989 року працював на посаді заступника директора Білоцерківської середньої школи № 4.
З вересня 1989 року по червень 2021 року працював посаді директором Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4, на яку був обраний трудовим колективом.
Кваліфікація: вища кваліфікаційна категорія, педагогічне звання «учитель-методист».
Нагороди:
грамоти Міністерства освіти і науки України;
почесна грамота Київської обласної ради;
нагрудний знак «Відмінник освіти України»;
відзнака міського голови «За заслуги перед містом»;
ордени Української Православної Церкви: святителя Петра Могили, князя Володимира, Георгія Побідоносця, пам’ятна відзнака «1025 річчя хрещення Київської Русі».

Досягнення на попередньому місці роботи:
Маю 37 років педагогічного стажу, 34 роки стажу адміністративної роботи, з яких 32 роки - робота на посаді директора школи.
Протягом часу роботи на посаді керівника закладу набув необхідного досвіду і професійної компетентності, сформував педагогічний колектив, який сьогодні успішно забезпечує реалізацію освітньої реформи «Нова українська школа». Створив нове освітнє середовище. Зміцнив навчально-матеріальна базу закладу. Створив ефективну внутрішню систему забезпечення якості освіти.
На посаді директора маю 29–річний досвід здійснення самостійного бухгалтерського обліку, восьмирічний досвід ефективної організації роботи благодійного фонду «Чаша знань».
Під моїм керівництвом протягом багатьох років школа була міським опорним закладом з проблеми «Формування духовно-морального здоров’я учнів».
З 2001 р. очолював міське методичне об’єднання учителів курсу «Біблійна історія та християнська етика».
Як керівник закладу узагальнив досвід з проблеми «Управлінська діяльність керівника освітнього закладу із забезпечення формування духовно-морального та фізичного здоров’я учнів».
Співавтор програми курсу духовно-морального спрямування «Біблійна історія та християнська етика», затвердженої МОН України. Автор підручників з вказаного курсу для учнів 5 та 6 класів, відповідних посібників для вчителів, затверджених МОН України.
Співавтор модельної програми відповідного курсу для інваріатної складової навчального плану для учнів 5-6 класів за новим державним стандартом базової загальної середньої освіти, затвердженої МОН України в 2021 р.

Особисті якості:
Відповідальність, організованість, наполегливість, цілеспрямованість, ініціативність, організаторські здібності, робота в команді¸ здатність приймати самостійні рішення, гнучкість до стресів, витриманість, пунктуальність, старанність, акуратність, комунікабельність, вміння йти на компроміси, доводити почату справу до кінця, слухати і чути співрозмовника.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: