Резюме від 7 травня 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7727124

Керівник

Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
м. Львів Мобільний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ожга Роман Євгенович
МЕТА: заміщення вакантної посади виконроб
Освіта: вища, в 1983 році закінчив Львівський політехнічний інститут за спеціальністю “Промислове та цивільне будівництво”. Присвоєна кваліфікація інженера–будівельника. Диплом КВ № 751833 від 30 червня 1983 року. Реєстраційний № 1759.

Т Р У Д О В А Д І Я Л Ь Н І С Т Ь

09.02.2013-д\час керівник (виконроб) по капітальному будівництву та ремонту з своїми бригадами м. Львів .
01.02.2010-08.02.2013 асистент керівника проекту Корпорації «Альтіс-Холдинг» вул. Качалова, 5, м. Київ. (Генеральний підрядник. Будівництво нового аеровокзалу та зовнішніх інженерних мереж державного підприємства міжнародний аеропорт «Львів» - погодження ціни на матеріали, обладнання, роботу та вартість роботи будівельної техніки на будмайданчику з замовником, організація роботи та контроль роботи лінійних працівників і субпідрядних організацій).
19.06.2008-22.01.2009 начальник виробничо-технічного відділу ДП «Інтергал - Буд» ТОВ »Фірма» «Інтергал», ( Керівник проекту: Будівництво торгово-адміністративного центру «Інтер - Сіті» по пр. В. Чорновола, житлового будинку по вул. Петра Панча в м. Львові та інженерних мереж до них).
01.02.2008-18.06.2008 інженер-будівельник ТОВ «Юкрейніан Баупроєкт Львів»( пошук земельних ділянок для будівництва торгівельно-розважальних центрів Підготовка технічної документації та викуп замельної ділянки площею 3,0га для будівництва торгівельного комплексу в м. Коломия, Івано-Франківської обл.)
10.09.2007-31.01.2008 керівник департаменту по виробництву ТОВ «Еталон», (керівник проекту: ремонтно-реставраційні роботи дитячого садочку по вул. Величківського, музею етнографії, драматичного театру, театру ляльок ).
07.05.2007-09.09.2007 головний інженер товариства з обмеженою відповідальністю “ «Будклас» (добудова нульового циклу прибудови ТЦ «Арсен» по пр. . Червоної калини, м. Львів).
08.10.2003-04.05.2007 віце-президент по будівництву та експлуатації виробничо- тор- гово - господарського об’єднання концерн “Сімекс” (оформлення земельних ділянок в оренду та викуп в м. Львів, будівництво з «0» та здача в експлуатацію елеватора на 42000т в с. Зозів (Липовецький район, Вінницька обл.), торгівельного центру з рестораном площею 1900м2. Гараж на 29 одиниць сільськогосподарської техніки з ремонтними майстернями м. Липовець, Вінницької області, рекон- струкція складів площею 26000м2 в м. Вінниця, керівництво цехом по виготовленню металопластикових вікон та конструкцій по вул. Пимоненка, м. Львів ), оренда земельної ділянки під будівництво м’ясопереробного цеху площею 2,0га в м. Кам’янка-Бузька, Львівської області, робочий проект реконструкції з дозволом на будівництво офісної будівлі площею 1685м2 з надбудовою додаткового поверху та мансардними приміщеннями в м. Львові.
08.01.2000-03.10.2003 начальник ремонтно-будівельної дільниці відкритого акціонерного товариства “Львівський інструментальний завод”. (паспортизація, обслуговування та ремонти будівель, приміщень, інженерних мереж заводу та відпочинкового комплексу, реконструкція котельні, керівництво столярним цехом).
11.06.1993-01.01.2000 переведений на посаду заступника начальника відділу капітального будівництва управління внутрішніх справ МВС України у Львівській області.
(санаторій «Перлина Прикарпаття», житлові будинки в м. Трускавець, лікарня з поліклінікою по вул. Замарстинівська № 176, адміністративний будинок обласної державної автомобільної інспекції Львівської області по вул. Культпарківська, в м. Львів).
22.12.1983-11.06.1993 головний інженер будівельного управління управління внутрішніх справ МВС України у Львівській області. (житлові будинки на 72, 196,20,46,36,94 квартири з прибудовами, газопровід середнього тиску з замощенням по вул. Тіверська м. ґЛьвів, гараж на 40 автомобілів в м. Сокаль, будівництво установи виконання покарань з інфраструктурою в с. Держів, Миколаївського району, Львівської області).
Додаткова інформація: знання мов - українська, російська (вільно), польська, німецька (зі словником). Комп’ютерні навички - впевнений користувач: Word, Excel, Internet, АВК-5, офісна оргтехніка.
Особисті якості: інженерний досвід (замовник та генеральний підрядник) в промисловому, цивільному та житловому будівництві об’єктів різної складності по будівельно-монтажних роботах, інженерних мережах за кошти державного бюджету та комерційного призначення, досвід роботи про погодження та дозвільні документи в державних органах влади, відвід земельних ділянок (оренда, викуп), оформлення права власності на нерухомість. Реалізація проектів із забезпеченням виконання основних контрольованих параметрів: час, витрати, якість з метою отримання запланованого прибутку; Формування календарного графіка виконання робіт за проектом; Здійснення бюджетного планування проекту, в т. ч. визначення потреби у фінансуванні; Координація всіх учасників проекту; Оперативний контроль ходу реалізації проекту - контроль термінів і фінансових потоків проекту; Проведення робочих нарад із зовнішніми учасниками проекту про хід реалізації проекту; Аналіз фінансових показників за проектом; Участь у передінвестиційній підготовці проекту, Формування ГУП, заповнення вакансії ГУП, розподілення відповідальності між персоналом ГУП свого проекту, визначення порядку взаємодії ГУП; Підготовка рішень, які вплинуть на терміни і витрати за проектом; Організація обліку зобов'язань сторін у розрізі укладених договорів; Проведення тендерів з вибору підрядної організації з проектування, генпідрядника з БМР, підрядних організацій з БМР; Контроль укладення договорів на виробництво БМР (договори підряду); Організація і контроль здачі об'єкта в експлуатацію; Контроль офіційного оформлення документів на об'єкт (одержання правовстановлюючих документів). Контроль процессу адміністрування контрактів. Чесний, пунктуальний, відповідальний, комунікабельний, досвід роботи з замовниками, підрядниками, постачальниками. Посвідчення водія категорія “В” та “С” (стаж водія з 1976 року), автомобіль власний, закордонний паспорт, відрядження.
Роман Ожга.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати