Резюме від 6 березня 2024 Файл

Юрій

F&B Director, управляючий ресторану

Вік:
35 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Інші країни, Львів, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 5 сторінок

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Микита Юрій

Дата Нардження17.03.1989
Країна/МістоУкраїна, Львів
Телефон[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (WhatsApp тільки)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Skype:inferno2237

Великий досвід роботи у преміум сигменті, запуск закладів з нуля, а також ребрендинг існуючих, виведення закладів на високий рівень
Чудова працюю з цифрами та костами, скрочую витрати завдяки оптимізації роботи та використання товарних запасів.

Досвід Рботи

Серпень 2022 – Лютий 2022
Компанія: Emily Resort 5*
Місцезнаходження: Україна / Львів
Посада: Управляючий ресторанами
Обов'язки:
• Управління преміум ресторану TERRA
• Управління Рум сервіс 166 номерів
• Управління медичним рестораном за програмою доктора Маєра
• Розробка та управління усіма фінансовими звітами
• Найм нових працівників та їх подальше навчання
• Розробка мотиваційних систем

Листопад 2020 - Лютий 2022
Компанія: Йокі Львів
Місцезнаходження: Україна / Львів
Посада: генеральний директор
Обов'язки:
• Попередньо відкриття нової торгової точки
• Будівельний консалтинг
• Найм та навчання
• Розробка та управління усіма фінансовими звітами
• Розробка стандартів SOP та SOS
• Перевірка, що торгова точка відповідає всім законодавчим вимогам
• Розробка мотиваційних систем
• P&L аналіз
• Створення нової системи для задоволення гостей
• Провідний бренд у регіоні
• Щомісячна ціль
• PR / SMM / маркетинг
•Організація заходів

Січень 2019 - Серпень 2020
Компанія: Edem Resort Medical & Spa 5 *
Місцезнаходження: Україна / Львів
Посада: директор з продуктів харчування та напоїв
Обов'язки:

• Контроль за роботою 9 закладів (2 сезонних)
Виконання рутинних обов’язків. Розподільність обов'язків, контроль роботи, відстежування скарг щодо обслуговування гостей
• Розробляв та управляв усіма фінансовими планами та заходами щодо залучення працівників та задоволення гостей для відділів харчування та напоїв.
• Використовував бюджети для розуміння фінансових цілей.
• Планування зустрічі керівництва з молодшими менеджерами
• Управління всіма молодшими менеджерами та персоналом (121)
• Контроль, що торгова точка відповідає всім законодавчим вимогам
• Координація всієї роботи ресторанів під час планових змін.
• Івент менеджмент
Підняття закладу до рівня МІШЕЛІН

Листопад 2019 - Грудень 2019 (Pop Up Event Саудівська Аравія Ер-Ріяд)
Компанія: Mastro’s Steak house USA
Місцезнаходження: Саудівська Аравія / Ер-Ріяд
Посада: Управляючий
Обов'язки:

• Підготовка До відкриття нової торгової точки
• Навчання для всього персоналу (41 особа)
• Розробка та управління усіма фінансовими звітами
• Управління всім персоналом (41)
• Координація всієї роботи ресторанів під час планових змін.
• Навчання, керівництво та нагляд у робочий час.
• Виправлення неполадок та підвищення ефективності бізнесу.
• Розгляд скарг

Жовтень 2017 - грудень 2018
Компанія: Cavalli Club Restaurant & Lounge / Дубай
Місцезнаходження: Дубай
Місце, що перемагає в нагородах:
Найкращий розкішний нічний клуб MENA 2012, 2013, 2015, 2017
Найкращий італійський ресторан вишуканих страв
Найкращий клуб на Близькому Сході 2017 року отримав нагорода “Шорт-лист” та “Тайм-аут Дубай”

Позиція №2 у світі

Посада: Операційний Менеджер

Обов'язки:

• Повністю відповідав за роботу закладу
• Робота з PR, маркетингом, фінансами
• Планування зустрічі керівництва та презідентами компаній
• Управління всіма молодшими менеджерами та персоналом , загалом 111 членів.
• Повністю відповідальний за роботу лаундж та бару
• Контроль, що торгова точка відповідає всім законодавчим вимогам згідно з DM та Бюро праці.
• Координація всієї роботи ресторану під час планових змін.
• Навчання, керівництво та нагляд у робочий час, періодичні оцінки роботи та керівництво працівниками.
• Виправлення неполадок та підвищення ефективності бізнесу.
• Організація та нагляд за змінами кухні
Щомісяця досягається цільовий дохід на 100%.
Позиція у всьому світі змінена з # 12 на # 2
Успішно отримали 3 * нагороду Exelence
Збільшив задоволеність гостей до 98%.
Скоротив кост з 29 до 21
Успішно зменшено вартість завдяки правильному використанню запасів

Листопад 2016 - жовтень 2017
Компанія: TAMANI HOTEL MARINA
Місцезнаходження: Дубай
Посада: менеджер ресторану

• Обов'язки:
• • Попереднє відкриття, впровадження СОП та стандартів брендів.
• • Переконайтесь, що торгова точка відповідає всім законодавчим вимогам згідно з DM та Бюро праці.
• • Розробка меню з шеф-кухарем.
• • Навчання, керівництво та нагляд у робочий час, періодичні оцінки роботи та керівництво працівниками.
• • Виправлення неполадок та підвищення ефективності бізнесу.
• Досягнення:
• • Успішно відкрито новий ресторан вишуканої кухні.
• • Успішно навчені 4 хостеси та 17 співробітників продуктивності та знань про продукцію
• Успішно затверджено всі розроблені СОП та затверджені

Березень 2016 - Серпень 2016
Компанія: Ала турецька кухня
Місцезнаходження: Катар / Доха
Посада: Помічник менеджера ресторану (ПЕРЕД ВІДКРИТТЯМ)

Обов'язки:
• Попередньо відкриття нового вишуканого ресторану та планування ..
• Розробка меню з шеф-кухарем.
• Керуйте складом запасів та розкладом персоналу, забезпечуючи оптимальний рівень запасів та максимізуючи продуктивність праці співробітників за допомогою індивідуального графіка роботи.
• Навчання, керівництво та нагляд у робочий час, періодичні оцінки роботи та керівництво працівниками.
• Контролювати щоденну роботу вишуканого ресторану на 372 місць + "Gourmet Outlet" перед початком роботи

Досягнення:
• Успішно відкрили найбільшу торгову точку у районі Pearl Qatar 372.
• Успішно навчено 6 хостес та 51 співробітник продуктивності та знань про продукцію.
• Підвищена мотивація персоналу шляхом реалізації винагородних викликів.
• Зниження вартості ФД з 33% до 24% завдяки правильному плануванню використання запасів.
• За півроку створено найкращу ресторанну професійну бригаду.

Вересень 2013 - січень 2016
Компанія: Готель “Панорама ЛЬВІВ” екс “Оперний готель” / Львів, Україна
Посада: головний бармен
Обов'язки:
• Готування замовлення напоїв для гостей, згідно із зазначеними рецептами за допомогою вимірювальної системи.
• Подача та презентація вин згідно етикету
• Дотримання усіх політик та процедур щодо безпеки
повідомляти керівнику про нещасні випадки, травми та небезпечні умови праці;
а також пройти повне навчання та сертифікацію з техніки безпеки.
• Налаштування бару і підготовка всіх елементів до обслуговування.
Досягнення:
• Успішно отримано 2 підвищення за час роботи.
• Створені фірмові коктейлі.
Запропоновано та впроваджено нові методи, пов'язані з клієнтами

Серпень 2011 - вересень 2013
Компанія: Готель Шопена ”/ Львів, Україна
Посада: бармен

Обов'язки:
• Готування замовлення напоїв для гостей, згідно із зазначеними рецептами за допомогою вимірювальної системи.
• Подача та презентація вин згідно етикету
• Дотримання усіх політик та процедур щодо безпеки
повідомляти керівнику про нещасні випадки, травми та небезпечні умови праці;
а також пройти повне навчання та сертифікацію з техніки безпеки.
• Налаштування бару і підготовка всіх елементів до обслуговування.
• Запропоновано та впроваджено нові техніки, пов'язані з клієнтами.

Освіта

2006-2011 – Оператор комп набору/ “LPLKP”/Lviv,Ukraine

Додаткова інформація

• THE ART OF SERVICE 2015 CERTIFICATE.
• Customer Care Certificate
• Food Hygiene Certificate
• Barman training from Irina Mashyhina chef barman at BIANCORO Restaurant.
• WSET Level 2 ( Wine & Spirit Education Trust )

Мови

• Англ - Вільно
• Російська - Вільно
• Польська - Середня
• Українська – Рідна
• Арабська - Базовий

навички

Можливість забезпечити чудовий сервіс у командному середовищі
• Робота з гостями VVIP
• Знання вина
• Відмінні навички спілкування
• Відмінні навички обслуговування клієнтів
• Швидке навчання
• Чудові презентаційні навички

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: