Резюме від 6 травня 2024 Файл

Лілія

Педагог раннього розвитку

Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 1 сторінку

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ЩАСЛИВА ЛІЛІЯ АНАТОЛІЇВНА
кандидат економічних наук, доцент

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ
фундаментальні і прикладні наукові дослідження у сфері економіки і фінансів підприємства, економіки праці та соціально-трудових відносин, соціальної економіки, конкурентоспроможності підприємства


ДИСЦИПЛІНИ
“Економіка підприємства”, “Економіка та фінанси підприємства”, “Соціальна економіка”, “Економіка праці та соціально-трудові відносини”, “Управління конкурентоспроможністю підприємства”


АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
доцент кафедри економіки та фінансів підприємства, 2012 р.; вчене звання доцента присвоєно у 2013 р.

кандидат економічних наук зі спеціальності 08.00.04 «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)», тема дисертації: «Системне планування господарської діяльності торговельних підприємств у нестабільному середовищі», 2009 р.

магістр з економіки підприємства, ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», 2004 р.


ДОСВІД РОБОТИ
доцент кафедри економіки та фінансів підприємства Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2012 р. до цього часу

старший викладач кафедри економіки та фінансів підприємства Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2009 – 2012 рр.

асистент кафедри економіки, менеджменту та маркетингу Інституту вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2008 – 2009 рр.

асистент кафедри економіки підприємництва Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2007 – 2008 рр.


ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПЕРЕЛІК

НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
Нагороджена почесною грамотою Київського національного торговельно-економічного університету за сумлінну і плідну працю, 2012 р.


ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
Національний науковий центр “Інститут аграрної економіки”- підвищення кваліфікації (стажування), 2021 р.

Інститут підвищення кваліфікації керівних кадрів Національної академії державного управління при Президентові України – підвищення кваліфікації, 2012 р.

Пройшла стажування на німецьких підприємствах і організаціях приватного сектору економіки Федеративної Республіки Німеччини за запрошенням від Товариства InWEnt (нині GIZ) - курс перепідготовки практичного спрямування для викладачів вищих навчальних закладів України, 2010 р.

Лабораторія дистанційного навчання Київського національного торговельно-економічного університету, курс підготовки т`юторів (викладачів) - підвищення кваліфікації, 2010 р.

Вища школа педагогічної майстерності Київського національного торговельно-економічного університету, - підвищення кваліфікації, 2006 р.


ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ
Викладач Інституту вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету, 2012 р. до цього часу

Навчання в аспірантурі Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2004-2007рр.


ХОБІ
подорожі, психологія, мистецтво

Основні дані викладача
Щаслива Лілія Анатоліївна, 1982 р. н.
У 2004 р. закінчила Київський національний економічний університет, за спеціальністю «Економіка підприємства», диплом КВ № 25198297 від 30.06.2004 р.
Кандидат економічних наук з 2009 р. Дисертацію захистила 14 травня 2009 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Київського національного торговельно-економічного університету, диплом ДК № 055185.
Стаж педагогічної роботи у вищих закладах освіти ІІІ-ІV рівня акредитації 17 років, в т. ч. у Київському національному торговельно-економічному університеті 17 років.
Основні етапи педагогічної діяльності у вищих закладах освіти ІІІ-ІV рівня акредитації:
01.11.2007 р. – 26.08.2008 р. – асистент кафедри економіки підприємництва Київського національного торговельно-економічного університету;
27.08.2008 р. - 26.08.2009 р. - асистент кафедри економіки, менеджменту та маркетингу Інституту вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету;
27.08.2009 р. – 31.01.2012 р. – старший викладач кафедри економіки, менеджменту та маркетингу Інституту вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету.
01.02.2012 р. – 26.08.2013 р. доцент кафедри економіки, менеджменту та маркетингу Інституту вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету.
27.08.2013 р. - 30.06.2015 р. доцент кафедри економіки та фінансів підприємства Київського національного торговельно-економічного університету.
З 17.09.2015 р. - 25.08.2021 р. у відпустках по догляду за дітьми (маю 2-х чудових донечок).
Основні навчальні дисципліни, які викладаю: «Економіка підприємства», «Економіка та фінанси підприємства», «Економіка праці та соціально-трудові відносини», «Соціальна економіка”, «Управління конкурентоспроможністю підприємства». Проводжу лекції і практичні заняття, консультації, заліки та іспити. Здійснюю керівництво курсовими, магістерськими дипломними роботами. Керую магістерськими дипломними роботами студентів, а також займаюсь підготовкою ними наукових статтей. З дисциплін, що викладаю, створила навчально-методичне забезпечення. Викладаю дисципліни з використанням новітніх навчальних технологій: опорних конспектів, тестів, кейсів. Беру участь у виконанні науково-дослідних робіт. Активно займаюсь науковою роботою, розробляю навчально-методичне забезпечення дисциплін, які викладаю. Беру участь у організаційній роботі по кафедрі.
Основні навчально-методичні та наукові публікації
Маю 88 публікацій, з них 68 наукових та 20 навчально-методичного характеру, у т.ч. 21 у фахових виданнях.
Співавтор навчального посібника з грифом МОНМСУ України.
Брала участь у 23 наукових конференціях (бізнес-форумах), у тому числі 18 після захисту дисертації. За результатами конференцій опубліковані тези. Основні з них:
Міжнародній науково-практичній конференції “Модернізація галузевих стандартів вищої освіти та розвиток магістерських програм”, м. Київ, Національна Академія державного управління при Президентові України (6-7 листопада 2014 р.).
Міжнародному VIII бізнес-форумі “Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні”, м. Київ, КНТЕУ (19 березня 2015 р.).
Міжнародній науково-практичній конференції “Проблеми та перспективи розвитку підприємництва в Україні”, м. Київ, КНТЕУ (14-15 травня 2015 р.).
Науково-практичній конференції за міжнародною участю “Формування публічної служби чутливої для людей з особливими потребами: цифрові технології”, м. Київ, Національна Академія державного управління при Президентові України (10 листопада 2017 р.).
XI Міжнародній науково-практичній конференції “Проблеми та перспективи розвитку підприємництва в Україні”, м. Київ, КНТЕУ (19-20 травня 2021 р.).
У листопаді 2010 р. стажувалася на німецьких підприємствах і організаціях приватного сектору економіки Федеративної Республіки Німеччини за запрошенням від Товариства InWEnt (нині GIZ) - курс перепідготовки практичного спрямування для викладачів вищих навчальних закладів України. Отримала сертифікат.
Систематично підвищую педагогічну майстерність. Отримала посвідчення про участь у навчально-методичних семінарах: „Психолого-педагогічні особливості навчання слухачів ІВК” (21 січня 2009 р.), «Портфоліо викладача і студента: особливості формування та використання (4 лютого 2010 р.), “Культура спілкування викладача зі студентами” (5-6 жовтня 2010 р.) та “Методика розробки та використання навчальних кейсів (18 січня 2011 р.); сертифікат за участь у науково-методичному семінарі «Новітні технології навчання: викладач – бізнес-консультант» (18-19 червня 2009 р.)., сертифікат за участь в україно-канадському проекті «Регіональне навчання та розвиток консультативних можливостей в Україні» - семінарі для викладачів «Все про DISC» (22 жовтня 2009 р.), брала участь у тренуванні т`юторів (викладачів) в лабораторії дистанційного навчання та одержала свідоцтво про підвищення кваліфікації з курсу підготовки т`юторів в обсязі 73 год. Брала участь у семінарі для доцентів українських ВНЗ на тему: “Розробка та використання бізнес-кейсів з урахуванням міжкультурних аспектів” 1-2 грудня 2011 р., м. Одеса (отримано сертифікат).
Пройшла навчання з підвищення кваліфікації в Інституті підвищення кваліфікації керівних кадрів Національної академії державного управління при Президентові України за такими тематичними короткотерміновими семінарами: 1) 20-21 лютого 2012 року - “Забезпечення безперервної освіти державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування” (отримано свідоцтво); 2) 22-23 лютого 2012 року - “Організація контролю та виконавської дисципліни в органах влади” (отримано свідоцтво).
Брала участь у семінарі для викладачів «Управління підприємством і зовнішньоекономічна діяльність» як програма підготовки до стажування в Німеччині (12 жовтня 2012 р., КНТЕУ); участь у конференції “Підвищення конкурентоспроможності підприємств на міжнародних ринках. Роль програм GIZ.” (20 жовтня 2012 р., м.Київ, бізнес-центр “Парус”).
Брала участь в методичних семінарах для викладачів: “Застосування Adobe Capitvate при створенні мультимедійних навчальних курсів та презентацій” (24 січня 2013 р., КНТЕУ); “Використання програми Flash Macromedia8 при створенні інтерактивних дистанційних навчальних курсів” (24 січня 2013 р., КНТЕУ); “Застосування eAuthor СВТ для створення дистанційних курсів” (27 березня 2013 р., КНТЕУ).
Окрім досвіду викладання в університеті маю досвід проведення уроків радісного та щасливого життя для дітей віком від 3 до 12р. Уроки базуються на розумінні принципів щасливого життя з урахуванням генетичного коду людини (IDEAL-метод Тойча). Цінність уроків полягає у наступному: - у дитини формується закон успіху (досягнення цілей); - дитина навчається дякувати і приносити користь собі та близьким; - звільняється від страхів (особливо зараз актуально); - навчається бути чесною і завершувати розпочате; - навчається любити себе, батьків та близьких; - думає з позиції добра; - та багато іншого, що стане надійним фундаментом у її житті.
Чому вакансія педагог (вихователь) в дитячу кімнату саме для мене?
По-перше, маю немалий стаж педагогічної освіти. По-друге, маю особистий досвід роботи з дітьми (он-лайн та оффлайн). По-треттє, займалася підготовкою до школи старшої донечки. По-четверте, маю двое дітей (є особистий досвід виховання діток, легко проведу танцювальні руханки, малювання, ліплення). По-п'яте, дуже люблю дітей, відповідальна, відкрита для спілкування з дітьми та батьками.
Буду рада з Вами співпрацювати!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: