Резюме від 2 травня 2024 PRO

Анжелина

Бухгалтер, 20 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 10.2019 по 09.2021 (1 рік 11 місяців)
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ІНТЕРГРУПП ЮГ", Херсон (Будівництво спортивних майданчиків)

Товариство на загальній системі. Підготовка та складання податкової та статистичної звітності, банковські платежі, підготовка документів та участь у тендерах, ведення кадрів, ведення з/плати, складання податкових накладних, взаєморазрахунки з контрагентами, спілкування з податковими органами, слідкування за змінами в законодавстві та мінімізація оподаткування діяльності.

Єдиний бухгалтер

з 03.2017 по 12.2017 (9 місяців)
ФОП СІНЦЕРОВА ЮЛІЯ ВЛАДИСЛАВІВНА, Херсон (Роздрібна торгівля автозапчастин, послуги ремонту на СТО, реалізація алкоголю та тютюну)

Виконувала всю бухгалтерську роботу у ФОП на загальній системі. Підготовка та складання податкової звітності, банковські платтежі, рро, еквайринг, ведення кадрів, ведення з/плати, складання податкових накладних та звітності по акцизу, взаєморазрахунки з контрагентами, спілкування з податковими органами, слідкування за змінами в законодавстві та мінімізація оподаткування діяльності.

Фізична особа - підприємець

з 02.2017 по 02.2022 (5 років)
Фізична особа - підприємець, Херсон (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Вела повністю декілька підприємств на загальній системі оподаткування, та ФОП на спрощенній та загальній системі оподаткування.

Бухгалтер

з 09.2008 по 02.2017 (8 років 5 місяців)
ПРИВАТНА ФІРМА "ЕКСІМ-ТРЕЙДІНГ", Херсон (Автобізнес та автосервіс)

Виконувала всю бухгалтерську роботу у ПП на загальній системі, платника пдв та акцизу. Підготовка та складання податкової, фінансової, акцизної та статистичної звітності, банковські платежі, рро, ведення кадрів, ведення з/плати, складання податкових накладних та звітності по акцизу, взаєморазрахунки з контрагентами, каса, спілкування з податковими органами, слідкування за змінами в законодавстві та мінімізація оподаткування діяльності.

Освіта

Херсонський державний аграрний університет

Економічний, Херсон
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: