Резюме від 19 травня 2023 Файл

Марьяна

Экономист

Вік:
41 рік
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Янківська Мар'яна Максимівна

Дата народження: 12.04.1983 год
Сімейний стан: не заміжня
Адреса: м.Черкаси, вул. М Залізняка 29/1 корп. 2, кв.603
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: середня спеціальна, незакінчена вища.

Навчалась: СШ №17 у м. Черкаси; 1998-2001р.р. - Черкаський Політехнічний Технікум за спеціальністю «Економіка підприємства»; 2006 р.- Національний Авіаційний Університет у м. Києві, за спеціальністю «Економіка підприємства».
2001-2002 р.р.: СТОВ «Смілянське», посада – диспетчер, ведення діловодства, підготовка звітності з виробництва с/г продукції.
2002-2004 р.р.: ТОВ «Агромітекспорт», посада – економіст, нарахування заробітної плати, 1С Бухгалтерія.
2005-2006 р.р.: ПП Шпаковський О.В., посада – економіст, виписка накладних на відправлення продукції, ведення рахунку в банку, прийом наявних коштів від покупців.
2006 р.: ПП Вовненко Ю.А., посада –економіст, виконувала обов’язки бухгалтера, нарахування заробітної плати, звітність у державні інстанції, ведення результативності в магазині продажу, ведення рахунку в банку, прийом наявних коштів від покупців.
2006-2007 р.р.: ЧФ ВАТ «Райффайзен Банк Аваль», посада – касир, прийом платежів від юридичних та фізичних осіб, обслуговування рахунків, платіжних карт, погашення кредитів, обмін валют, переказ коштів за банківськими системами.
2007-2008 р.р.: КФ АКБ «Індустріалбанк», посада– касир, прийом платежів від юридичних та фізичних осіб, обслуговування рахунків, платіжних карт, погашення кредитів, обмін валют, переказ коштів за банківськими системами.
2008-2009 р.р.: ЧФ ТОВ «Укрпромбанк», посада – економіст, прийом платежів від юридичних та фізичних осіб, обслуговування рахунків, платіжних карт, погашеня кредитів, обмін валют, переказ коштів за банківськими системами, оформленння депозитних вкладів.
2011-2014 р.р.: ПАТ «Черкасигаз», посада – майстер сектору нарахувань пільг, субсидій та розрахунків. Щомісячні звірки звітності з Управлінням Праці в м. Черкаси та Черкаському районі, звіти з використання газу населенням та промисловими групами, нарахування та оплата грошових коштів.
2015-2020 р.р.: ПрАТ «АЗОТ», посада – економіст, ведення діловодства, нарахування заробітної плати, планування фонду оплати праці на наступний рік, планування кошторису. Щомісячні звіти щодо використання електроенергії та засобів індивідуального захисту.

Знання мов: українська, російська, англійська та немецька зі словником.

Знання комп'ютера: Word, Excel, 1С Бухгалтерія, Клієнт-банк, додатково - організаційні програми.

Особисті якості: комунікабельна, пунктуальна, добросовісна, вимоглива до себе та до інших, не конфліктна, завжди довожу поставлене завдання до кінця.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: