Резюме від 5 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/8439355

Помічник керівника, секретар, діловод, адміністратор, архіваріус

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Ірпінь

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Секретар

з 09.2022 по 02.2024 (1 рік 5 місяців)
Центр позашкільної освіти та професійного самовизначення учнівської молоді "Соняшник" (ЦПО "Соняшник"), Біла Церква (Освіта, наука)

Ведення діловодства. Підготовка та надання відповідей, запитів, довідок. Консультація відвідувачів про наявні гуртки, творчі об’єднання, умови надання послуг, необхідні документи тощо. Рекламування діяльності закладу. Подання пропозицій щодо потреб. Розробка та складання посадових та робочих інструкцій. Розробка та складання інструкцій з охорони праці, безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки. Розробка положень, правил. Контроль за наповненістю офіційного сайту, сторінки в Fb закладу. Підготовка матеріалів для їх наповнення. Підготовка договорів про співпрацю між навчальними закладами. Складання протоколів засідань. Створення презентацій, робота з Google Docs, робота з формами.

Діловод

з 04.2011 по 04.2022 (11 років)
Красногорівська державна нотаріальна контора Головного територіального управління юстиції Донецької області, м.Красногорівка (Юриспруденція)

Ведення діловодства, ведення архіву. Підготовка та надання відповідей, запитів, довідок. Робота з системою електронного документообігу АСКОД. Консультація відвідувачів про умови надання послуг, строки, необхідні документи тощо. Підготовка та надання до податкових органів, пенсійного фонду, звітів та іншої інформації. Складання табелів обліку робочого часу. Щорічна інвентаризація майна нотаріальної контори. Облік та списання майна. Подання пропозицій щодо потреб нотаріальної контори в послугах, матеріалах, майні, тощо. Формування архіву, складання описів, підготовка документів до постійного, тривалого та тимчасового зберігання. Передача документів на архівне зберігання до Державного архіву

Провідний інженер електрозв’язку.

з 07.2000 по 12.2010 (10 років 5 місяців)
Центр електрозв’язку №7 Донецької філії ВАТ "Укртелеком", м.Мар'їнка (Надання телекомунікаційних послуг.)

Контроль якості надання телекомунікайціних послуг зв’язку структурними підрозділами Центру (п’ять районних цехів електрозв’язку), проведення аналізу якості, розробка та введення в дію пропозицій по покращенню якості послуг. Робота із зверненнями громадян: листування з фізичними особами та організаціями. Виїзд до заявника для врегулювання спірних ситуацій. Надання керівництву пропозицій по урегулюванню спірних ситуацій. Ведення діловодства внапрямку роботи із зверненями громадян.

Освіта

Українська Державна академія зв’язку ім. Попова

Автоматичний електрозв'язок, Одесса
Вища, з 1992 по 1998 (6 років)

Додаткова освіта та сертифікати

"Школа резерву 1 рівня", Головний навчальний центр ВАТ "Укртелеком"

2003, 1 місяць

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Робота з оргтехнікою

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: