Резюме від 16 квітня 2024 PRO

Валерія

Менеджер з продажу, content, direct manager, SMM-спеціаліст, маркетолог, консультант, асистент, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу

з 08.2023 по 03.2024 (7 місяців)
Klever work, Київ (Туризм)

Розкажу детально з чого все починалося. Навчали мене «за шаблоном» і по «протоптаних доріжках» телефонувати холодним клієнтам 50 разів на день. Я займалася цим і на робочому місці, і за відсутності голосу, і вдома у вихідні, і навіть у кареті швидкої допомоги (даруйте за подробиці). Але згодом навчилася думати, аналізувати, економити свій час і виходити за межі. Впахувати, сваритися за ліди в CRM з іншими менеджерами мені набридло вже через місяць. І на другий місяць моя ЗП виросла втричі як тільки я почала змінювати підхід до виконання роботи. Я перестала навʼязуватися людям і впарювати послуги. Натомість автоматизувала процес продажів, отже перестала почувати себе «колцентром». Мала багато заготовлених повідомлень, текстів, опрацювання заперечень на будь-яку ситуацію, зайнялася створенням власних креативів для реклами, самостійно подавала по різних соцмережах для особистого безкоштовного потоку клієнтів (готові ліди в СRM майже перестала брати), виявляла потреби клієнтів через щире та товариське спілкування у чаті й офлайн на офісі, продавала послуги з підбору вакансій та виготовлення документів закордоном, подавала закритих клієнтів по різних партнерах, мала переговори з координаторами та багато інших обовʼязків. Тож заробіток – % + ставка сягав 50-55 тисяч гривень, оскільки я сама полегшувала собі роботу, винаходячи нові рішення. Однак я дуже ціную свій розум і хист до інновацій, через це мені важливо бути почутою та прийнятою керівництвом. Саме довірливі стосунки в колективі і дослухання до моїх пропозицій стануть основою, тобто фундаментом чи ґрунтом, з якого я ростиму вгору. На жаль, далеко не всі в компанії мене розуміли, мало хто прагнув разом виходити з зони комфорту, а тому мені довелося піти.

Контент та дірект менеджер

з 05.2023 по 08.2023 (3 місяці)
Good girl gel, Дистанційно (Роздрібна торгівля)

Вчилася розробляти безліч контенту для словацького магазину товарів бʼюті сфери (сторіс, рілс, баннери для сайту, колажі, реклама, гівевеї). Також мала досвід консультування клієнтів у чат-режимі англійською мовою, розʼяснювала їм деталі шиппінгу, підбирала товари та подарункові бокси згідно запитів чи вподобань. Заробіток на даній посаді мала 25 тисяч гривень.

Продавець-консультант

з 02.2023 по 05.2023 (3 місяці)
Coccinelle, Київ (Роздрібна торгівля)

Працювала у бутіку італійського бренду шкіряних сумок та інших виробів. Консультувала клієнтів у офлайн та онлайн режимі, підбирала речі для образів згідно вподобань клієнта, приймала товар та викладала на головні вітрини застосовуючи знання колористики, поєднання візерунків, зернистої/гладкої шкіри тощо. Проводила продажі, вела соцмережі, вела звітності у 1С, Excel, також була відповідальна за охайність та чистоту самого бутіку, відкривала та закривала. Заробіток мала невеликий: в районі 20 тисяч гривень.

Smm-менеджер та персональний асистент

з 04.2022 по 09.2022 (5 місяців)
Працювала на людей, Київ (Приватні особи)

Імʼя та соцмережі замовників розкривати не можу, але розповім про основні напрямки людей, на кого працювала. Першій клієнтці я допомагала просувати інстаграм та тікток, контент якого повʼязвний з напрямком K-pop. Це був невеличкий інтернет-магазин товарів на корейську тематику. Обовʼязки у мене були різні: листуватися з покупцями у діректі, відповідати на піар-пропозиції (в основному в тіктоці), шукати фотографів для мерчу й іншого товару, знаходити схожі магазини і блогерів для колаборацій, допомагати з ідеями для зйомки тіктоків, вигадувати рішення як подати блогеру в колаборації наш продукт у соцмережах. Інколи потрібно було написати тексти-звернення до аудиторії та придумати як зацікавити клієнта. Заробіток коливався від 20 до 35 тисяч гривень. Друга клієнтка, на яку я працювала, була вже сформованою блогеркою-психологинею. Мене привабила дана сфера, бо я цікавлюся психологією з 12 років та навчаюся на психолога у КНУ ім. Тараса Шевченка. Я допомагала піарити її у соцмережах, аби набити клієнтську базу. Також заповнювала графік її прийомів, листувалася з клієнтами, аби нагадувати їм про прийоми і вела їх надалі. Пропрацювала недовго і заробітню плату мала не надто стабільну, як очікувала.

Художник/дизайнер-фрилансер

з 01.2019 по 02.2022 (3 роки 1 місяць)
Я, Дистанційно (Дизайн)

Володію різними техніками малювання: олійний, акварельний, акриловий живопис, графіка (олівці, маркери, лайнери, сангіна, вугілля тощо), діджитал. Малювала портрети, пейзажі, фанарти, постери і навіть курсові роботи на замовлення. Вмію вигадувати і робити ескізи одягу для моделей, так як проходила освітні курси з проектування й історії костюму. Володію Photoshop, Ibis Paint, Procreate, Krita, тому малювала на замовлення декор і принти для підліткового бренду одягу. Також продавала особисті діджитал-ілюстрації з відомими персонажами, малювала аватарки і логотипи для телеграм-каналів, інстаграм-магазинів і інших замовників.

Помічник директора

з 01.2019 по 09.2022 (3 роки 8 місяців)
Aqua climate, Киев (Роздрібна торгівля)

Власником бізнесу фільтрів для очистки води є мій тато. Працювала у нього в інтернет-магазині, згодом у офісі та на складі з 15 років, мала дуже різні обовʼязки, на які тільки була здатна. Сюди входили ретуш фото для сайту у Photoshop, Picsart, Lightroom; написання описів товару; переклад інструкцій з англійської; створення реалістичних відгуків; створення реклами і коротких відеооглядів на товар; також деякий час була кур‘єром; пізніш розробляла логотип та оформлювала сторінки соцмереж. Коли виросла, вже почала допомагати з прийомом поставок та консультуванням людей у телефонному режимі. Заробіток коливався від 10 до 25 тисяч гривень у різний період часу. Подібна сфера і нестабільний заробіток мене більше не цікавить.

Освіта

КНУ імені Тараса Шевченка

Психологія, Київ
Незакінчена вища, з 2023 по 2024 (1 рік)

Навчаюся на 1 курсі, спеціальність «053 Психологія» (заочно)

Академія імені Михайла Бойчука

ДПМ, Київ
Вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

Навчаюся на 3 курсі, спеціальність «023 Станковий живопис» (дистанційно)

Гімназія Троєщина

Гуманітарні науки, Київ
Середня спеціальна, з 2014 по 2021 (7 років)

Додаткова освіта та сертифікати

КМАТ імені Сержа Лифаря

2016–2021: закінчила художню школу з відзнакою

Київська школа фотографії

2018–2019: навчалася фотозйомці та обробці контенту у Photoshop

Korean4u

2023–зараз: проходжу курси вивчення корейскої мови для екзамену TOPIK 1

Знання і навички

Аналіз продажу Ведення соціальних мереж Психологічне консультування Робота з блогерами Користувач ПК Робота з клієнтами Робота в команді Ведення блогу Малювання Емоційна стійкість SMM Креативність Створення креативів Активний продаж Комунікабельність Здатність до навчання Робота із запереченнями Прямий продаж Ведення CRM Користувач 1С Неконфліктність Саморозвиток

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Французька — вище середнього
  • Корейська — середній

Додаткова інформація

Привіт, мене звати Валерія.
Дякую, що завітали до моєї анкети!

Давайте познайомимося, але спершу маленьке уточнення: на вхідні дзвінки я не завжди маю можливість відповісти, так як їх на день може бути безліч і від не дуже доброчесних працедавців. Тому з радістю відповім у телеграмі, вайбері чи інстаграмі за ніком @lirescorner або за номером [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Тепер хочу розповісти кілька слівець про себе:

Я творча і сповнена цікавих тем для розмов людина, від якої ніколи не втомитися) Навчаюся на художницю-академістку і психологиню. За спеціальностями працювати не планую – тільки використовувати ці знання у інших сферах, як допоміжний інструмент. Тому дану освіту обирала лише на основі моїх улюблених хобі і того, що мене надихає у житті – мистецтво та люди! Як бачите, я не можу всидіти у рамках, пробую щось нове, саморозвиваюся, але ніколи не зупиняюся на досягнутому. Не так давно я була звичайною студенткою, жила в гуртожитку і заробляла усіма набутими навичками (продавала картини, хендмейд-прикраси, допомагала татові з бізнесом, вела соцмережі замовників, навчилася графічному дизайну й ілюструванню, навіть розводила кошенят). А потім невідома сила підштовхнула мене піти до сфери продажів, оскільки друзі помітили в мені талант до спілкування і консультування. «Ти і повітря зможеш продавати», – так мені казали. Звісно вони не помилились. Я почала з посади продавця-консультанта у брендовому магазині сумочок, а далі все вище і вище. Наразі я прийшла до агенції з працевлаштування закордоном, вперше почала вчитися продажу послуг, а не готового товару, і з другого місяця заробила 50 тисяч гривень, як звичайний менеджер. Що стало рекордом в агенції за 5 років існування і моїм особистим здивуванням «Невже я так можу?». Приблизно такі ж заробітні плати я продовжувала отримувати далі, але довелося звільнити посаду через утиск моїх прагнень втілювати в робочий процес нові цікавинки.

Зараз я б хотіла трішки змінити сферу діяльності і, можливо віднайти для себе щось нове. Наприклад, продаж реального товару, а не «повітря», допомога з веденням або створенням бренду чи бізнесу, те, з чим я могла б заробляти значно більше, вкладаючи всю свою креативність та завзятість. Я не люблю, коли мої тяжко набуті навички, здібності, інтереси і особистість потерпають від робочої тяганини, дисципліни, правил і обмежень. Також у майбутньому я б хотіла відкрити власний бізнес та спробувати сферу блогерства, оскільки вважаю себе яскравою, артистичною, маю «підвішений язик», харизму і вплив на оточення. Регулярно веду соцмережі й у подальшому хочу завести ютуб-канал. Знаюся на тому, як просувати контент, де брати тренди, ідеї, сценарії, викладаю сторіс, користуюся програмами для монтажу, тож цілком і повністю впевнена у тому, що у мене все вийде. У бізнесі я можу зайняти роль і відповідального за аналіз ринку та конкуренції, за пошук постачальників і закупівлю товару, відповідального за продажі та консультування, контент-мейкера, піарника, блогера, який нахвалюватиме товар, навіть за бухгалтера, якщо буде потреба! 😁

Головне – набратися досвіду, звʼязків з хорошими людьми і натхнення, побувавши у бажаній сфері. Тому з радістю розглянула б вакансії накшталт «помічник директора бізнесу/компанії», «асистент блогера», «дірект-менеджер», «смм-спеціаліст», «піар-менеджер», «менеджер з продажу» і подібні.

Дякую за приділений час, з нетерпінням чекаю на знайомство із Вами і на Ваші пропозиції! ✨

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: