Резюме від 20 лютого 2024

Петро

Водій-далекобійник, міжнародник, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Кагарлик
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Водій міжнародник

з 03.2022 по 06.2022 (3 місяці)
Логістика ПрофСервіс

Водій міжнародник

з 06.2021 по 01.2022 (7 місяців)
МТМ, Польща (Транспорт, логістика)

Водій міжнародник

з 11.2020 по 06.2021 (7 місяців)
СМС, Київ (Транспорт, логистика)

Освіта

Маслівський Аграрний Технікум

Маслівка
Середня спеціальна, з 1996 по 2000 (4 роки)

Додаткова інформація

Мені 42 роки. Одружений, дітей немає. Права кат. В,С Е( кат В,С відкриті в 2000 р, кат Е відкрита в кінці 2018 р). Проживаю в Київскій Обл., м. Кагарлик. Мій загальний стаж безаварійного водіння легковим та вантажним автотранспортом в м.Киеві та Україні приблизно 21 рік. Їздив по таким країнам як; Польща, Німеччина, Нідерланди, Бельгія, Словакія, Чехія, Угорщина,, Словенія, Італія та Іспанія. Маю досвід праці на Рефі. Маю Чіп карту, свідоцтво АДР, Польский 95-й код, психотести и медицина та закордонний паспорт. Знання режима праці та відпочинку, супроводжуючої документації, пакета документації на вантажі, ТТН, ЦМР. Маю досвід проходження Кордонів. Відповідальний, порядний, ввічливий, висока працездатність, дбайливе відношення до авто.
Шукаю роботу і прошу розглянути мою кандидатуру на посаду Водія автотранспортних засобів кат СЕ на Реф по маршруту Україна-Европа з оплатою після кожного рейса. З радістю стану частиною Вашої команди і внесу свій вклад в реалізацію цілей компанії. Надіюсь, що мої навики та знання будуть сприяти розвитку і її процвітанню. Буду радий з Вами співпрацювати довго и успішно.
На данний час працюю на Даф з причепом-Рефрежиратором на лінії Україна-Европа в одній Київській фірмі

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: