Резюме від 23 серпня 2022 PRO

Людмила

Репетитор з історії (підготовка до ЗНО), викладач у ЗВО, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старша викладачка кафедри вітчизняної історії, провідна фахівчиня Центру (підвищення кваліфікації вчителів, державних службовців та ін.)

з 09.2013 по 08.2022 (8 років 11 місяців)
ГІІМ ДВНЗ "СДПУ", Навчально-науковий центр сучасних технологій формування професійної компетентності, Вся Україна (надання освітніх послуг, послуг з підвищення кваліфікації вчителів громадянської та історичної освітньої галузі)

Співпраця у проєкті з Литвою)

Людмила Салагуб
0:56:54
https://www.youtube.com/playlist?list=PLydJVz2zRv2NCg_e9_Ox_DyvjA7uuucrz
Людмила Салагуб
2:26:38
https://www.youtube.com/playlist?list=PLydJVz2zRv2OpQY-R1jQLKoDuvnwr3K7h


Проведення та модерування заходу «Розбудова миру в суспільстві: правові, історичні та «медійні» аспекти».
https://drive.google.com/file/d/1pPC5VwO7ysQ9MZN0r8vqHGrlWQKHArxj/view


Пройшла навчання від МОН України, маю сертифікати (регіональна координаторка громадянської та історичної освітньої галузі в межах Донецької області).

Обласна супервізорка. + МАЮ В НАЯВНОСТІ СЕРТИФІКАТИ УЧАСТІ В ЗАХОДАХ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО РІВНЯ, ПРОХОДЖУ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ:
«VІ МІЖНАРОДНА ПРОГРАМА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ І НАУКИ, А ТАКОЖ ПЕДАГОГІЧНИХ І НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ “ Разом із Визначними Лідерами Сучасності: Цінності, Досвід, Знання, Компетентності і Технології для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу“ НА ЕКСПО-2020 У ДУБАЇ, А ТАКОЖ У РИМІ, БУРГАСІ, НЬЮ-ЙОРКУ, ЄРУСАЛИМІ, ПЕКІНІ. (23 ЧЕРВНЯ 2022-20 СЕРПНЯ 2022 РОКУ). 20 СЕРПНЯ МАТИМУ СЕРТИФІКАТ ПК МІЖНАРОДНОГО РІВНЯ (обсяг годин – 180, 6 кредитів ЕКТС (з них 15 год. – інклюзивної освіти) та присвоєння кваліфікації «Міжнародний керівник Категорії Б у галузі Освіти та Науки, відповідно до класифікації ЮНЕСКО» та «МІЖНАРОДНИЙ ВЧИТЕЛЬ / ВИКЛАДАЧ») та ін. у наявності (паперовий формат).

Освіта

КАНДИДАТ ІСТОРИЧНИХ НАУК. Освіта - вища. Донецький національний університет імені Василя Стуса (м. Вінниця): бакалавр, спеціаліст, магістр, кандидат історичних наук (історія, археологія)

Історичний факультет, Вінниця
Вища, з 2013 по 2022 (9 років)

КАНДИДАТ ІСТОРИЧНИХ НАУК. Донецький національний університет за напрямом підготовки «Історія»; здобула кваліфікацію бакалавра історії (диплом з відзнакою НК № 47394343);

Донецький національний університет; здобула кваліфікацію «спеціаліст історії, викладач історії» (диплом з відзнакою С 15 № 078304);
Донецький національний університет імені Василя Стуса; здобула ступінь вищої освіти магістр, кваліфікацію магістр історії, викладач історії за спеціальністю історія (диплом М 17 № 026552);
Донецький національний університет імені Василя Стуса, аспірантура, спеціальність 032 «Історія та археологія» (КАНДИДАТ ІСТОРИЧНИХ НАУК)

Додаткова освіта та сертифікати

Аспірантура

2017-2022 рр.

Знання і навички

Користувач Internet Граматично правильне мовлення Проведення тренінгів Мобільність, активність, ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД ДО КОЖНОГО!!!!!!

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Досвід роботи - 10 років:
Іллінівська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів Іллінівської сільської ради Костянтинівського району Донецької області (учителька історії, правознавства, курсу «Людина і світ»);
відділ освіти Іллінівської сільської ради Костянтинівського району Донецької області (завідувачка методичного кабінету відділу освіти + сумісниця (учителька історії та правознавства);
Донецький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти (методистка відділу суспільних дисциплін).
Ст. викладач кафедри вітчизняної та зарубіжної історії ГІІМ ДВНЗ «ДДПУ» (викладаю історію, політологію, соціології та широкий спектр дисциплін за вибором суспільствознавчого напряму); провідний фахівець Навчально-наукового центру сучасних технологій формування професійної компетентності ГІІМ ДВНЗ «ДДПУ».
Особисті якості: старанність, уважність до деталей, уміння зі сміливістю виступати на публіці, відповідальність, перфекціонізм, терплячість, спрямованість на високу якість роботи, орієнтованість на мету, здатність до швидкого переорієнтовування з одного формату роботи на інший, уміння толерантно та оперативно співпрацювати з іншими, здатність брати на себе ризики; спокійно ставитися до критичних зауважень (порад), цінування досвіду колег; прагнення постійно навчатися з метою отримання трендових знань та оволодіння важливими для сьогодення вміннями та навичками; мобільність (здатність швидко й оперативно працювати онлайн, відвідувати заходи, що передбачають офлайн-формат). Вважаю, що для ефективної роботи слід активно працювати в команді: «VIRIBUS UNITIS!», що в перекладі з латинської означає: «У ЄДНОСТІ - СИЛА!».
Професійні навички: маю навички роботи з великими авдиторіми (офлайн, онлайн); володію вміннями щодо роботи в ЗЗСО, інституції щодо підвищення кваліфікації вчителів, представників керівного складу (заступників директорів закладів освіти, директорів), модерування та фасилітації учасників заходів освітнього напряму із залученням широкого кола представників освітянської спільноти, відомих науковців. Маю досвід проведення онлайн-, офлайн-тренінгів. Пройшла низку тренінгів із медіаграмотності; учасниця тренінгів з написання наукових досліджень, що проводить «Clarivate Web of Science»; долучена до проєкту IREX «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність». Маю широкий спектр умінь та навичок щодо складання навчальних модулів із залученням низки сучасних наукових методів, прийомів та технологій навчання. Орієнтуюся в інформаційному просторі на критичний відбір якісного інформаційного контенту для створення навчальних модулів. Не є проблемою одночасне поєднання долученості до кількох проєктів одночасно. Завершила аспірантуру (дисертаційне дослідження з теми «Політична історія Гетьманщини ХVІІІ ст.: вітчизняний історіографічний вимір»). Але коло інтересів не обмежується тільки історією та напрямами, зазначеними вище. Не є проблемою створення курсів з правознавства, громадянської освіти; проблематики, що стосується демократизації суспільного середовища загалом та навчального зокрема; питань історії культури, аспектів антропології, археології, витоків та розвитку ідей, пов’язаних із гендерними питаннями; проблематики духовно-морального спрямування. Можу реалізувати на практиці інтегровані змістові лінії між кількома дисциплінами / навчальними предметами). Одне з чільних місць надаю завданням, пов’язаним із фідбеком зі слухачами КПК із використанням низки сучасних ресурсів (наприклад: «Answer Garden», «Mentimeter» та ін.). Можу створювати онлайн-тести або іншій електронний контент. Є авторкою наукових статей у фахових вітчизняних виданнях та виданнях із міжнародною участю. ІЗ РАДІСТЮ ДОЛУЧУСЯ ДО ОПАНУВАННЯ НОВИХ НАПРЯМІВ У КОНТЕКСТІ РОЗБУДОВИ ОСВІТНЬОЇ СФЕРИ.
Маю понад 20 публікацій у фахових виданнях.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: