Резюме від 16 травня 2024 PRO

Ксенія

Менеджер по роботі з клієнтами, з продажу, 36 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу

з 02.2023 по 08.2023 (6 місяців)
Мото магазин, мото СТО, Київ (Автобізнес та автосервіс)

Підбір мотозапчастин, екіпірування, мастил, покришки, обробка вхідних замовлень, продаж та допродаж.
Виконання і перевиконання планів, закриття потреб клієнтів, якісне консультування, підбір, пошук. Швидке засвоєння нової сфери, постійне навчання, включенність, захопленість сферою і тематикою.

Відділ диспетчеризації та підтримки Гостя, диспетчер

з 11.2021 по 11.2022 (1 рік)
ТОВ «СІЛЬПО-ФУД», Київ (Роздрібна торгівля)

Робота з маршрутизацією (контроль загрузки, доставки), з курьєрами, маркетами, гостями, якісне обслуговуваня, вирішення робочих, конфліктних питань, робота з внутрішньою CRM, телефонією Vicidial, Zoiper, Viber, Telegram, з платформами Elcar, Ipost, Uklon, Google Map and Docs
Досягнення: оптимізація роботи, вирішення конфліктних ситуацій, запитів Гостей, маркетів, курьєрів. Стресостійкість та самоконтроль в режимі багатозадачності.

Менеджер з маркетингу

з 02.2021 по 08.2021 (6 місяців)
ТОВ Київ Хліб, ТОВ Тарта, фріланс, Київ (Харчова промисловість)

Збір та аналіз даних конкурентів на декілька груп товарів та окремі SKU.
Приймала участь в нарадах, вела протоколи, службові записки, робота з док-ми. Працювала з підрядниками, заключення договорів, з виробництвом, дизайнерами, блогерами.

Менеджер з продажу та розвитку, торговий представник ТМ

з 02.2020 по 02.2021 (1 рік)
ТМ "З'їли все, Хочу ще!", Київ (Харчова промисловість)

Розвивала мережу збуту продукцію залученням нових партнерів (АЗС, продуктові мережі, кофейні).
Робота в MySclad, вайбер, телеграм,Tilda - наповнення сайту та форм замовлень, доставка, збір замовлень, консультування, презентації продукту, зустрічі, ділове листування, розрахункові операції і т.д.

Освіта

Київський університет ринкових відносин

Фахівець з розвитку бізнесу (курс підвищення кваліфікації), Київ
Вища, з 2021 по 2021 (менш ніж 1 рік)

Одеська Філія Київського Національного Університету Культури та Мистецтв

Факультет: менеджмент соціо-культурної діяльності. Спеціальність: менеджер міжнародного туризму, Одеса, Одеса
Вища, з 2004 по 2009 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

ITEA, "HTML,CSS" Сайт візитка

2021, 10днів

Марафон від Go It з "HTML &CSS". Створення сайту візитки

7днів, липень 2021р.
Сертифікат

EDS, курс "Основи Фотографії"

1місяць, березень 2020р.

Email Маркетолог, Send Pulse. Дія Освіта

04.12.23
Сертифікат

Я - підприємець. Національний кадровий резерв

23.11.23, 63години
Сертифікат

Знання і навички

Саморозвиток Комунікабельність Сервіс та професійна етика Комунікація з клієнтом у сфері обслуговування Комунікація з клієнтами в менеджменті Емоційний інтелект у сфері обслуговування Емоційний інтелект у менеджменті Ведення CRM Робота із запереченнями Здатність до навчання Продаж B2B Продаж B2C Холодний продаж Диспетчеризація транспорту Організація внутрішнього туризму Клієнтоорієнтованість Складання комерційних пропозицій Прийом вхідних дзвінків Здійснення вихідних дзвінків

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

2020р. Менеджер з продажу, клієнт-менеджер
Europian Design School, Київ (Освіта, наука)

Робота з учбовими групами, телефоні продажі, зустрічі, презентації школи, супровід студентів, а також додаткова робота на заходах, організація, підготовка, фото. Amocrm, Bitrix.

2020р. «Вечірня школа мандрів», Адміністратор, Київ (Туризм)

Адміністративна та організаційна діяльність, підготовка залу та обладнання до заходу, фотозйомка та відеомонтаж. Microsoft office, Adobe Premiere Pro 2019, Photoshop, Amocrm, Bitrix

11.2017 - 2019р. ТОВ «Професійні Облікові Системи», Сервісний інженер, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Навчилася новій справі. З обслуговування 15 клієнтів по місту дійшла до 1300 по місту та області. Швидко, самостійно ( коли це було можливо) та відповідально вирішувала питання клієнтів. Самостійно планувала роботу та дотримувалася дедлайнів, вчасно та завчасно закривала клієнтів.
Обслуговувала касові апарати (РРО) на місцях встановлення, офісі, та складі. Проводила ТО, усувала несправності, розбирала, збирала, налаштовувала, опломбовувала, пакувала. Працювала з документацією та готувала пакети документів. 1С, RRO init.

2017р. – Підприємницька діяльність з доставки харчування (комплексні обіди). Пошук клієнтів з нуля, складання комерційної пропозиції, перемовини, організація закупівель і доставок.

2016 р. - Готель «Прем'єр», адміністратор. м. Кам'янське
Робота з гостями, якісне обслуговування, привітний, теплий прийом, підтримка іміджу готелю, поселення, виселення, оформлення, бронювання, вирішувала питаня гостей 24/7, управляла персоналом від 8 чоловік (охорона, покоївки, ресторан), Звітності, каса, прийом змін, перевірка номерів, написання ТЗ покоївкам за номерами. Booking, Hotels24, The Batl, 1c.

2011 р. – 2015р. Підприємницька діяльність м. Київ, м. Одеса (роздрібна торгівля канцтоварами, сезонний бізнес); громадська, волонтерська діяльність;
Віддалена робота в Інтернеті: smm, seo, робота з контентом, наповненням,з смs, copywriting, партнерські програми.

2009р – 2010р. ТОВ «Аркуш», м. Київ, опт-роздріб. канцтовари, Менеджер з продажу. Професійний досвід: напрацювання клієнтської бази з нуля, вихід на план, щомісячне зростання. Вивчення характеристик асортименту. Оптові, бартерні та роздрібні продажі. Ведення клієнта: прийом, частковий відбір замовлень, контроль відвантажень, проплат, підготовка пакету документів, відвідування торгових точок клієнтів, відрядження.

Особисті якості: життєрадісна, дружелюбна, комунікабельна, відповідальна, старанна, порядна, щира, чуйна, люблю вчитися новому.

Готовність до відряджень: так
Закордон. паспорт: так
Вод. посвідчення: кат. АВ

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: