Резюме від 8 червня 2024 Файл

Юлія

Помічник юриста

Вік:
25 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

МАКОГОНЕНКО ЮЛІЯ АНДРІЇВНА

Дата народження: 1 січня 1999 р.

Контактний № телефону: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»); e-mail:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта: Вересень 2016 р. - червень 2020 р. навчалася у Національному університеті “Львівська політехніка”, Інститут права, психології та інноваційної освіти, за спеціальністю “Право”, диплом бакалавра (денна форма навчання).
Вересень 2021 р. – грудень 2022 р. навчалась у Львівському національному університеті ім. Івана Франка, юридичний факультет, за спеціальністю «Право», диплом магістра (денна форма навчання).

Досвід роботи: з 1 жовтня 2020 р. – по 05 березня 2021 р. працювала на посаді головного спеціаліста відділу формування майна Управління кому­нальної власності Департаменту економічного розвитку Львівської міської ради. Основні обов’язки полягали у наданні відповідей на звернення грома­дян та організацій щодо оренди вільних нежитлових приміщень, підготовці документації для проведення колегій, реєстрації вхідної та вихідної кореспонденції та інше.
З 5 травня – по 5 липня 2021 р. стажувалася в Юридичному департаменті Львівської міської ради по програмі «Перший кар’єрний крок». Навчилась складати такі процесуальні документи як відзив, клопотання, апеляційна скарга.
З 1 вересня – по 9 листопада 2022 р. проходила двомісячну виробничу практику на другому курсі магістратури в адвокатському об’єднанні «Лемеха та партнери». Складала такі процесуальні документи як позовна заява, відзив, апеляційна скарга, відзив на апеляційну скаргу, клопотання.
З 5 грудня 2022 р. – по 20 січня 2023 р. проходила стажування в юридично­му відділі мережі аптек «Подорожник», під час стажування була залучена до оформлення первинних документів компанії (договорів, довіреностей, рішень засновника, тощо), допомагала у належному оформленні кореспон­денції, зокрема систематизації та архівуванні, а також в підготовці документів для подання в судові органи.

Професійні навички: знання законодавства, складання різних юридичних документів, уміння працювати з програмами MS Office (Word, Excel, Power Point).

Знання мов: українська - рідна, англійська - середній рівень (В2).

Особисті якості: організованість, відповідальність, комунікабельність, вміння працювати в команді, акуратність, уважність, дисциплінованість, відповідальне ставлен­ня до дорученої роботи, бажання працювати.

Схожі кандидати

Помічник юриста
Львів, Дистанційно

Помічник юриста, юрисконсульт
18000 грн, Львів, Тернопіль, Дистанційно

Помічник адвоката
Львів

Помічник юриста
10000 грн, Львів

Юрисконсульт, помічник юриста
Львів

Помічник адвоката
Львів, Самбір, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: