Резюме від 20 травня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9277416

SMM-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Ковель
Готовий працювати:
Дистанційно, Ковель, Луцьк

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

SMM-менеджер

з 05.2023 по 07.2023 (2 місяці)
Family Food, Ковель (Роздрібна торгівля)

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») повністю створена мною з 0 сторінка (лого, початкове наповнення: пости, сторіс, хайлайтс та рілс)

SMM-менеджер

з 02.2023 по 12.2023 (10 місяців)
Чисто Shop, Ковель (Роздрібна торгівля)

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») створена мною з 0 сторінка, яку я повністю вела та оформлювала (лого, сторіс, хайлайтс, рілс) також здійснювала зйомку товарів для Instagram та розміщення на сайті магазину. Для сайту магазину створювала банери

SMM-менеджер

з 05.2022 по нині (2 роки)
Дизайн

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») сторінка одного з факультетів, яку я веду з травня 2022 року.
В мої обов’язки входить : щоденне розміщення постів та сторіс, оформлення сторіс картинок для постів, написання тексту, розробка рекламних матеріалів (банерів, бюлетенів)

SMM-менеджер

з 04.2021 по нині (3 роки 1 місяць)

Знання і навички

Уміння працювати в режимі багатозадачності Знання законодавства України Впевненість Комунікабельність Складання процесуальних документів Знання процесуального права Користувач ЄДРСР ЛІГА:ЗАКОН

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Маю досвід роботи з блогерами, компаніями(українським та на іноземну аудиторію) Веду сторінку одного з українських університетів.
https://www.canva.com/design/DAFZYmJEk8E/Ni-MNH6ez-pBqPyOycjh6g/view?utm_content=DAFZYmJEk8E&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton - портфоліо презентація

https://kurbay-ka.webnode.com.ua/ - мій сайт портфоліо

Готова надати свої роботи в Telegram та інших соц.мережах

Схожі кандидати

SMM-менеджер, креативщик
Дистанційно

Таргетолог, SMM-спеціаліст
20000 грн, Київ, Львів , ще 4 міста

Фармер акаунтів (Facebook)
25000 грн, Дистанційно

Інтернет-маркетолог, Digital marketer (PPC, SEO, SMM, Development)
140000 грн, Київ, Львів , ще 2 міста

SMM-спеціаліст
Дистанційно

SMM-журналист
Запоріжжя, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: