Резюме від 26 травня 2024 PRO

Аміна

Менеджер по роботі з клієнтами

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 10.2023 по 11.2023 (1 місяць)
Аніма, Одеса (Освіта, наука)

Менеджер по роботі з клієнтами

з 01.2022 по 01.2023 (1 рік)
RoBeauty, Дистанційно (Роздрібна торгівля)

Освіта

Одеська юридична академія

It-менеджмент та маркетинг
Незакінчена вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

Знання і навички

Ведення KeyCRM Користувач ПК MS Office Adobe Photoshop Adobe Illustrator Figma Adobe Adobe XD Microsoft office, усі програми Користувач google-програм Користувач програм Microsoft office Користувач figma Користувач програм Microsoft Canva Wix Самомотивація Креативність Самостійність Уважність Уважність до деталей Лендинг Дизайн SMM Комунікабельність Здатність до навчання Ведення CRM AmoCRM Цілеспрямованість Робота із запереченнями KeyCRM Розробка дизайну банерів Творчий підхід Дизайн пакування Розробка дизайну логотипів Розробка фірмового стилю Корекція кольору HTML CSS Trello Уміння аналізувати Створення Reels Пунктуальність

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Студентка, 19 років. Навчаюсь у ініверситеті на спеціальності "IT-менеджмент та маркетинг", тому постійно розвиваюсь у сфері інтернет маркетингу, смм, менеджменту та як працювати з людьми, клієнтами.
За рік досвіду у продажах, спеціалізуючись на доглядовій та декоративній косметиці, здатна вести повний цикл продажів від зв'язку з клієнтом до створення оптових договорів. Власний рейтинг у воронці продаж перевищував 80%, а у месенджерах досягав 96%. В обов'язки входило зв'язок з клієнтом (IP-телефонія та месенджери), повне проведення воронки продаж, створення ттн, складення договору про опт.
Комунікабельна, легко знаходжу спільну мову з клієнтами, визначаю їхні потреби та даю те, що потрібно клієнту.
Відповідальна, організаційна, самодисциплінована, з тайм-менеджметом та самоменеджментом на "ти", уважна до деталей, стресостійка, швидко вчуся та є тяга до навчання, вдосконалення себе, чітко виконую завдання, вмію організовувати роботу та розподіляти пріоритети, впевнений користувач пк.
НАВИЧКИ: вмію працювати з наступними програмами: Adobe (фотошоп, ілюстратор), Google (всі), Canva, Figma, Microsoft (всі), WIX, відео- та фото-редакторами, AmoCRM, KeyCRM.
Завжди готова до навчання та самовдосконалення, впевнена у своїй здатності до аналізу та ефективного керівництва.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: