Резюме від 18 квітня 2024 Файл

Тетяна

Адміністратор, проєкт-менеджер, по роботі з клієнтами, з персоналу

Вік:
39 років
Місто проживання:
Кам'янське
Готовий працювати:
Дніпро, Кам'янське

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
ДІДЕНКО ТЕТЯНА МИКОЛАЇВНА

Мета
знайти нове місце роботи з гідною оплатою, командою однодумців, кар'єрними перспективами та перспективами подальшого особистого розвитку софт скилс. Бажана робота з людьми. Подобається навчатися та навчати. Готова до відряджень та зміни місця проживання.

Освіта
вища - спеціаліст мікробіолог та вірусолог, біолого-екологічний факультет ДНУ, м.Дніпро, Україна (2001-2006).

Досвід роботи та профессійні навички
2006-2009: ЗАТ «Лізоформ» м. Київ офіційний представник Johnson Diversey в Україні, регіональний дистриб'ютор у секторі FOOD
- здійснювала B2B продажі професійної миючої та дезінфікуючої хімії Johnson Diversey; розвивала та нарощувала клієнтську базу у раніше зазначеному секторі промисловості Дніпровської обл. з обов'язковою участю у виробничому технологічному процесі миття, чищення та санітарії виробничих ліній, приміщень та робочого персоналу
2009-2010: ВАТ «Нерюнгрінський Міський водоканал», м. Нерюнгрі. Лаборант відділення чистої води; мікробіолог відділення чистої води
- здійснювала контроль забору, посіви та аналіз чистоти води по всіх свердловинах та точках водоканалу з подальшим аналізом, веденням та заповненням виробничої документації; робота з лабораторним обладнанням, розробка методики посіву та контролю на бактеріологічну обсімененість чистої води свердловин та точок водоканалу, заповнення та здавача звітів у СЕС; контроль та управління персоналом бактеріологічного відділу хіміко-бактеріологічної лабораторії.
2010-2011: «Фірма Леда» корпорація Global ABC м. Одеса, регіональний представник у секторі пральні та автомийні підприємства
- моніторинг та розширення ринку збуту; також проводила випробування, аналіз та контроль дії зазначеного асортименту товарів на пральних та автомийних підприємствах Дніпровської області.
2011-2014: ТОВ Tiens Україна, м. Дніпропетровськ, дистриб'ютор
2014-2018: ТОВ Tiens Росія, м. Нижній Новгород, дистриб'ютор
2014-2016: ІП, роздрібні продажі засобів гігієни та косметики, побутової хімії та приладів побутового та медичного призначення
Лютий 2018-травень 2018: магазин Даниїліка, м.Кам'янське (ТЦ Терра), товарознавець
Травень 2018-жовтень 2018: Оптик-Сіті, м. Кам'янське, продавець.
Жовтень 2018-листопад 2019: ТОВ РУШ (магазин «Єва» №54, м. Кам'янське), адміністратор торгової мережі
Грудень 2018 – травень 2019 (віддалено): ТОВ «Авангард-компані», менеджер з продажу металевих сейфів
Вересень 2019 – 24.05.2022: ТОВ «Банк Гарячих Турів», менеджер туристичного обслуговування, менеджер офісу за сумісництвом.
Серпень 2022 – 24.02.2023: КЗ «ДЕЦ» КМР, методист по музею, керівник гуртка

Додаткові
навички

Досвідчений користувач ПК. Маю права водія категорії В.
Англійська мова – базова (зараз підтягую розмовну).
Маю кілька сертифікатів з пройдених курсів у Т.Феодоріді -
мистецтво психотерапії та сценарний аналіз. Проходила тренінги: у Б.Трейсі, Р.Гандапаса та Є.Грибова.
Курси з Першої Допомоги (BLS) згідно із основними положеннями Європейської Ради Ресуститації та програми Мальтійської Служби Допомоги (8 годин, 31.08.2022)
Мініхакатон «STEM-проєкт: від ідеї до втілення» (6 годин, листопад 2022)

Особисті
досягнення
(додаткова
інформація)
Закінчила середню школу зі срібною медаллю, численний учасник та призер шкільних олімпіад. Написала та опублікувала науково-дослідну роботу із захисту навколишнього середовища в 11-му класі після захисту її в ЯГУ на других Нерюнгринських Філософських читаннях. П'ятирічний досвід роботи в компанії мережевого маркетингу, відкриття та розвитку двох офісів з нуля, рівень міжрегіонального керівника.
Розвинені організаторські здібності, системність, відповідальна, рішуча, педантична, при цьому легка на підйом, маю дослідницький розум, допитливість. Дотримуюся здорового способу життя, не маю шкідливих звичок, продовжую розвивати емоційний інтелект. Головні інтереси зараз: поєднання психології та езотерики: яким чином людині швидко та безболісно досягати своїх цілей, залишаючись у рівноцінному обміну з простором, при цьому зберігти гармонійний емоційний фон без депресій та вигорання. Фанат навчання в будь-яких напрямках. Полюбляю проводити час із дітьми та тваринами, на природі, готувати їжу, подорожувати, пишу вірші. Цікавлюся біографіями успішних у сучасності та історично відомих людей.

11.03.2023.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: