Резюме від 27 травня 2024 PRO

Василь

Начальник, заступник начальника (управління персоналом, служба охорони), 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник міграційної служби

з 06.2012 по 06.2023 (11 років)
Міграційна служба, Одеса (Державні організації)

Керівництво підрозділом, забезпечення виконання завдань і функцій, покладених на підрозділ у сфері паспортної роботи та роботи з іноземцями.
Начальник Суворовського районного відділу в м Одеса ГУ ДМС України в Одеській області;
заступник начальника ГУ ДМСУ в Одеській області;
перший заступник начальника ГУ ДМС України в Одеській області. Маю 5 ранг держслужбовця.в 2014 році заохочувався за сумлінну службу Одеською обласною Радою - Почесною грамотою;в 2015 році нагороджений Подякою ДМС України за зразкове виконання службових обов'язків, високий професіоналізм та особистий внесок при виконанні завдань в сферах міграції; в 2015 році нагороджений Одеським міським головою цінним подарунком за сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм.

Начальник відділу

з 01.1987 по 06.2012 (25 років 5 місяців)
ГУ МВС України в Одеській області, Одеса (Охорона, безпека)

Забезпечення охорони громадського порядку, управління персоналом, контроль за зброєю, міграційні процеси. Досвід роботи:1986 – 2012 рр. служба в органах внутрішніх справ. Починаючи службу з посади міліціонера патрульної служби пройшов усі щаблі в органах до керівника міліції в місті Одеса: заступник начальника відділу Охорони Громадського порядку Одеського Міського Управління ГУМВС України в Одеській області; начальник відділу громадської безпеки Одеського Міського Управління ГУМВС України в Одеській області; заступник начальника Київського РВ ОМУ ГУ МВС України в Одеській області;
начальник дозвільної системи ГУ МВС України в Одеській області;
Був звільнений в запас за віком з посади начальника відділу по справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб ОМУ ГУ МВС України в Одеській області в званні підполковника міліції.

Освіта

Національна академія внутрішніх справ України

«Правознавство» - магістр права;,, Київ
Вища, з 1998 по 2002 (4 роки)

Знання і навички

: Професіоналізм Відповідальність Уважність Цілеспрямованість Пунктуальність Управлінські навички Уміння аналізувати Критичне мислення Стратегічне планування Знання ПК: досвідчений користувач: MS Office Робота з Інтернет Управління персоналом Користувач 1С Ведення переговорів

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Німецька — початковий
  • Російська — вільно

Інвалідність

Друга група.

Додаткова інформація

Активний спортсмен. Маю активну життєву та політичну позицію, а також високий рівень самомотивації. Вмію як самостійно приймати рішення, так і працювати в команді. Цілеспрямований, відповідальний, працьовитий, дипломатичний, комунікабельний, ініціативний, який швидко навчається. Люблю створювати навколо себе робочу, але при цьому дружню атмосферу в офісі. Маю аналітичні та організаторські здібності. Вимогливий і справедливий до себе, товаришів по службі, підлеглим. Вмію цінувати та берегти те, що маю. Готовий довести свою конкурентоспроможність і прагну професійно рости разом із компанією.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: