Резюме від 13 травня 2024 PRO

Роман

Senior SEO, спеціаліст з контекстної реклами, маркетолог, лінкбілдер, 17 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Черкаси
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

SEO-спеціаліст

з 04.2007 по нині (17 років 1 місяць)
LuvFree.com, Дистанційно (IT)

Luvfree - сайт знайомств, над яким працювало 2 людини - програміст та я. Починали просто з ідеї. Зараз це спільнота де 630 000 зареєстрованих користувача, 155 000 - ще залишаються свої анкети. Кожна анкета проходить модерацію, тобто просто уявіть скільки часу треба просто порахувати від 0 до 630К :), не кажучи про базову перевірку даних в анкеті.

Просування сайту в топ10 Google по цільовим запитам в англомовних країнах.

А саме:
- за запитом «free dating site» - 5 сторінка сайт luvfree.com
- за запитом типу «місто+personals» - 2 або 3 сторінка сайт luvfree.com
- за запитом типу «місто+free dating» - 1 або 2 сторінка сайт luvfree.com
- за запитом типу «місто+dating site» - 1 - 3 сторінка сайт luvfree.com
наприклад «Pittsburgh personals», «Boston personals», «Phoenix personals», «Houston personals», «Memphis free dating», «Louisville free dating», «Nashville free dating», «Sacramento dating site», «Charlotte dating site», «Columbus dating site»... 40% великих міст США.


---
Дуже важлива інформація! Якщо Ви продуктова чи сервісна компанія та хочете залучити на роботу SEO спеціаліста чи SEO компанію - Ваш перший крок - замовте "Економічний SEO аудит", простими словами: SEO компанії можуть розрахувати скільки буде відувачів на сайті, якщо Ваш сайт буде в топ10, топ5 та топ3. Якщо Ви будете знати очікувану відвідуваність сайту, то можете використати дані стандартної "воронки продажів" - 1-3% стають реальними Вашими покупцями та кліентами. А далі Ви вже знаєте Вашу маржу (націнку) і зможете оцінити можливе збільшення прибутку!

Тобто саме перше! Ви повинні знати, чи взагалі достатньо людей шукають Ваші товари у гуглі. Зрозуміло, що SEO компанії Вам такого ніколи не скажуть. Більше 95% локальних бізнесів SEO послуги взагалі не потрібні! Навіть сайт часто не потрібен, так як на ньому буде 2 відвідувача в місяць - Ви та гугл бот (жарт, ботів буде більше), та мабуть конкурент (такий же бідолага) ще буде дивитися, що у Вас на сайті.

---
Друга страшна річ! для невеликих компаній. Відсутність бюджету, щоб потрапити в топ10, топ5, топ3. Зазвичай топ3 зайнятий великими компаніями, маркетплейсами, дошками оголошень, відео с Ютуб, тощо і Вам банально може не вистачити грошей на купівлю посилать та постійні SEO-роботи. А на другу сторінку зараз переходить менше 0,5% реальних покупців.

Освіта

Черкаський інженерно-технологічний інститут

Інженер-мехінк за спеціальністю «Металоріжучі верстати та системи», Черкаси
Вища, з 1995 по 2000 (5 років)

Черкаський інженерно-технологічний інститут (зараз має назву Черкаський державний технологічний униіверситет)

Знання і навички

Adobe Photoshop MS Excel MS Word HTML Adobe Premiere Pro Email YouTube Adobe Знання офісних програм OpenOffice FTP VPN VMware

Додаткова інформація

Досвід роботи:
2000 — 2002рр. Інженер-конструктор у СКБ (спеціальному конструкторському бюро)
АТ «Темп», Черкаси. Обов`язки: розробка технічної документації (креслення) для переобладнання машин та механізмів харчової промисловості.
2002 — 2003рр. Веб-майстер в агенції міжнародних знайомств «Єкатерина». Обов`язки: підтримка та наповнення сайту, просування сайту в англомовному сегменті інтернет (США, Канада, Австралія).
2004 — 2004рр. Менеджер у рекламній агенції «Олекс».
З 2004 — до 2023р. Самозанятість, пов`язана з розробкою та просуванням власних сайтів та сайтів замовників. За цей час працював більш ніж зі 150 сайтами, від примитивних до відносно складних проектів. Напрямок тематики сайтів дуже широкий: аренда квартир для іноземців, закордонні знайомств, дошки оголошень, топи та рейтинги, блоги, сайти огляду товарів, інтернет-магазин одягу, сайти з прогнозами на спорт, каталоги, сайти зі статтями, туристичні сайти, персональний сайт музичного гурту, сайти будівельних фірм, форуми, лендінги. Основной вид діяльності — SEO, просування сайтів в видачі результатів пошуку в Google. Також робив прості сайти на html або встановлював готові рішення (форуми на phpBB, дошки об`яв на ikiClassifieds, директорії на PHP Link Directory), CMS (а саме Wordpress, Pligg, Elgg).

Є досвід праці з різними джерелами трафіку: пошукового органічного та платного з Google, Youtube, з дошок оголошень, з Pinterest для сайту шпалер на робочий стіл, з Twitter.

Виконую повний спект SEO робіт: аудит сайту, збір ключових фраз, написання текстів або надання завдання копірайтеру, лінкбілдінг (з умовно безкоштовних джерел: дошки об`яв, соціальних мереж, допоміжних блогів на бекоштовних сервісах та сайтах конструкторах, коментарі, сайтах відгуків, ютуб, каталогів, профілях, тощо до покупних посилань з бірж або прямої домовленності з властниками сайтів донорів (аутріч)). Лінкбілдінг — моя спеціалізація останні десять років. Працював з російськомовними та україномовними сайтами орієнотованими на місто, область або країну. А також англомовними сайтами відвовідно орієнтованими на англомовну аудиторію. Працюю з сайтами інших мов: польська, шведська, німецька, звісно англійська, звісно за підтримкою нейтів копірайтера.

Є досвід реалізації стартапів, які включали в себе наступні роботи: власна ідея, деталізація ідеї, пошук веб-студії для створення сайту, пошук виконавця для створення мобільного додатку, постановка завдання та контроль за їх реалізацією в життя. Просування проектів, реклама на ютуб каналах та групах ВК, форумах, створення промо-роликів (youtube.com/@user-ne3gr5fn4z/videos).


Позиції сайтів в Google, з якими я працював в останній час:
для регіону Черкаси
за запитом «силикатный кирпич Черкассы» - 1 сторінка сайт zavod.ck.ua
за запитом «кирпич Черкассы» - 2 сторінка сайт zavod.ck.ua
за запитом «плиты перекрытия Черкассы» - 1 сторінка сайт zavod.ck.ua
за запитом «тротуарная плитка Черкассы» - 2 сторінка сайт zavod.ck.ua
за запитом «кирпич Черкаси» - 1 сторінка сайт zavod.ck.ua
за запитом «плитка тротуарна Черкаси» - 1 сторінка сайт zavod.ck.ua

за запитом«ковка Черкассы» - 3 сторінка сайт wsn.com.ua

для регіону США
за запитом «free dating site» - 6 сторінка сайт luvfree.com
за запитом типу «місто+personals» - 2 або 3 сторінка сайт luvfree.com
за запитом типу «місто+free dating» - 1 або 2 сторінка сайт luvfree.com
за запитом типу «місто+dating site» - 1 - 3 сторінка сайт luvfree.com
наприклад «Pittsburgh personals», «Boston personals», «Phoenix personals», «Houston personals», «Memphis free dating», «Louisville free dating», «Nashville free dating», «Sacramento dating site», «Charlotte dating site», «Columbus dating site»... 40% великих міст США
В ніші сайтів знайомств надзвичайно потужна конкуренція.

для регіону Україна
за запитом «запчастини до сільгосптехніки» - 1 сторінка сайт bas.ua
за запитом «запчастини до сівалок» - 1 сторінка сайт bas.ua
за запитом «виробник запчастин» - 1 сторінка сайт bas.ua

Звісно запитів дуже багато, я навів відносно конкуренті.

З червень 2023 — по червень 2023р. - працював в SEO агенції на посаді SEO-спеціаліст. Працював над складанням аудиту сайтів, рекомендаціями по створенню нового сайту. Складання структури сайту для польского сайту - сітки масажних салонів. Підбір семантичного ядра для розділів сайту медичної клініки у Київі, підбір семантичного ядра для розділів сайту сітки польских масажний салонів, рекомендаціями по створенню нового сайту софт девелопер компанії. Написання технічного завдання за семантичним ядром для коперайтерів на написання текстів для розділів сайтів.

Маю досвід праці з класичними SEO програмами та сервісами Semrusch, Screaming Frog SEO Spider, Serpstat, VPN програмами, тощо.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: