Резюме від 24 квітня 2024 Файл

Павел

Сантехник-слесарь, монтажник

Вік:
63 роки
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

П.І.Б.: Омельчак Павло Вікторович.
Дата народження: 07.11.1960
Адреса проживання: вул. Майкопська 57-3, м.Дніпро, 49066
Контактна інформація: тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Претендую на посаду: за результатами співбесіди
Очікуваний рівень заробітної плати: за результатами переговорів.
Причина пошуку роботи: в зв’язку з очікуваною оптимізацією штатної структури підприємства.

Освіта

1978-1983 Львівський політехнічний інститут, Теплотехнічний факультет. Кафедра Теплові та атомні електростанції.
Кваліфікація – інженер-теплоенергетик.
Досвід роботи:
11.2022 ÷03.2023
КП «Теплоенерго»
Сезонна робота(опалювальний сезон). Оператор газифікованої котельні.
Навчений та атестований з питань охорони праці, Правил улаштування та безпечної експлуатації парових та водогрійних котлів, Правил безпеки систем газопостачання України, Правил технічної експлуатації тепловикористовуючого обладнання
07.2018 ÷ 10.2022
Відділення котельне та турбінне ТЕС ТОВ «Аякс Дніпро».

Машиніст парових турбін (07.2018-04.2019 – трудова угода, з 01.2019 по 10.2022 – в штаті)

Участь у введенні до експлуатації та робота з турбінним обладнанням “Siemens” типу SST 300 EP. Участь у проведені налагоджувальних робіт, виявлення дефектів монтажу, невідповідності монтажних схем проектним рішенням.
Маю сертифікацію “Siemens” на право обслуговування парових турбін “Siemens” типу SST 300 EP.
02. 2016 ÷ 03. 2017

ТОВ "Паперова Фабрика"
Начальник цеху пароводопостачання (Лютий ÷ Березень 2016 - за трудовою угодою, з квітня у штаті).

Відновлення обладнання після аварійного зупинки у грудні 2015 року. Прийом парогенеруючого обладнання (горизонтальні прямоточні парогенератори ALBA МАКiNÄ) з гарантійного ремонту. Участь у проведенні налагоджувальних робіт, розробка технологічних режимів, організація та проведення експлуатаційного хімічного очищення поверхонь нагріву.
Організація ремонту парогенеруючого обладнання.
Організація та проведення ремонту каналізаційних насосних станцій, системи водопостачання, дощової каналізації.
Організація сервісного обслуговування компресорного устаткування. Розробка положення про цех, інструкції з експлуатації обладнання цеху. Організація навчання персоналу роботі з новим обладнанням.
Навчений та атестований з питань охорони праці, Правил улаштування та безпечної експлуатації парових та водогрійних котлів, Правил безпеки систем газопостачання України, Правил технічної експлуатації тепловикористовуючого обладнання.

06. 2014 ÷ 01. 2015
ПрАТ "Нова лінія"
Продавець-консультант відділу "Електротехніка".

Підготовка від стажера до продавця 2-го рівня акредитації,
Вивчення основних принципів маркетингу, техніка продажу, регулярні тренінги за професією продавець.
Секція «Паркове освітлення» упорядкована, наведено порядок у внутрішньосекційному складуванні товарного запасу.
Двічі визнавався кращим продавцем відділу «Електротехніка»
11. 2012 ÷ 03. 2014

ПАТ "Дніпропетровський завод мостових залізобетонних конструкцій"

Начальник парової котельні.

Розробка нормативної документації по котельні (інструкції, положення, регламент), опрацювання режимів роботи відповідно до вимог споживачів.
Відновлення втраченої документації щодо газового господарства: (паспорт газового господарства, положення про газову службу, регламенти виконання робіт у газовій службі).
Демонтаж списаних котлів ДКВР 6/13 Н Організація та керівництво монтажними та ремонтними роботами на трасах тепло-, водопостачання та каналізації по об'єктах підприємства.
Пошук устаткування для можливості зниження витрати газу по заводу, | опрацювання технічного завдання для встановлення твердопаливних котлів.
Оптимізація теплової схеми котельні, схеми водопостачання котельні. Навчання персоналу, організація роботи з охорони праці з персоналом, контроль якості роботи персоналу.
Планування та організація поточного обслуговування та ремонту, теплосилового обладнання парової котельні, Веденя технічної документації, облік роботи обладнання.
Облік споживання енергоресуреів за паровою котельнею, звіт та подання підприємства перед контролюючими органами в межах наданих повноважень.
Організація та контроль проведення повірки КВП котельні. Пошук підрядних організацій для виконання пусконалагоджувальних робіт, виготовлення спеціального обладнання, проведення попередніх переговорів у межах наданих повноважень.
Ведення обліково-бухгалтерської документації котельні (облік руху |ТМЦ, прийом та списання ТМЦ, складання планів робіт та фінансування котельні, звіти про виконання планів)
Навчений та атестований з питань охорони праці, Правил улаштування та безпечної експлуатації парових та водогрійних котлів, Правил безпеки систем газопостачання України, Правил технічної експлуатації тепловикористовуючого обладнання. ПТЕ та ПТБ під час експлуатації | електроустановок споживачів (V група до 1000 В)
07. 2011÷ 11. 2012
ТОВ "С.Л.Г."
Начальник парової котельні

Введення в експлуатацію нової парової котельні з паровим котлом WNS 4/1.3 Y(Q)
Організація безаварійної та економічної роботи основного та допоміжного обладнання котельні, розробка заходів спрямованих на підвищення надійності та економічності роботи обладнання.
Розробка нормативної документації з котельні (інструкції, положення, регламент), опрацювання режимів роботи відповідно до вимог споживачів
Навчання персоналу, організація охорони праці з персоналом, контроль якості роботи персоналу.
Планування та організація поточного обслуговування та ремонту теплосилового обладнання парової котельні. Веденя технічної документації, облік роботи обладнання. Облік споживання енергоресурсів за паровою котельнею. Організація та контроль проведення повірки КВП котельні.
Пошук підрядних організацій для виконання пусконалагоджувальних робіт, виготовлення спеціального обладнання, проведення попередніх переговорів у межах наданих повноважень.
Навчений та атестований з питань охорони праці, Правил улаштування та безпечної експлуатації парових та водогрійних котлів, правил; безпеки систем газопостачання України, Правил технічної \ експлуатації тепловикористовуючого обладнання.
01. 1998÷ 07.2011
ВАТ «Дніпрошина» Теплоелектроцентраль.

Пройшов службові сходи від оператора котельні до заступника начальника ТЕЦ.

Організація безаварійної та економічної роботи основного та допоміжного обладнання цеху: парові котли БКЗ 75-39 ГМА, ДЕ 25-14 ГМО, парові турбіни Р 6, ПР 6, мазутного та газового господарства ТЕЦ, котельно-допоміжного та насосного обладнання. Підготовка обладнання до ремонту та прийом з ремонту.
Ведення експлуатаційної, ремонтної документації, розробка плану | графіків ремонту.
Робота із підрядними організаціями.
Організація обліку споживання енергоносіїв (газ, стиснене повітря, вода, електроенергія), вироблення та розподілу теплової енергії (пар, гаряче водопостачання), вироблення електричної енергії.
Організація та проведення заходів з технічного, удосконалення та економії енергоресурсів ТЕЦ, розробка та впровадження раціоналізаторських пропозицій.
Організація роботи з персоналом ТЕЦ: професійне навчання, навчання суміжним професіям, проведення інструктажів, перевірка, знаннь персоналу з питань охорони праці, планування та організація проведення профілактичних медичних оглядів, планування та проведення протиаварних тренувань з персоналом.
Контроль проведення роботи спеціалістами цеху згідно з системою управління охороною праці Розробка, планування та перегляд внутрішньої документації: Інструкції з охорони праці, з експлуатації обладнання, положення та посадові інструкції. Організація навчання фахівців зарахованих до резерву на заміщення керівних працівників ТЕЦ.
Керівництво оперативним та ремонтним персоналом ТЕЦ у кількості; 120 чол.
Навчений та атестований з питань охорони праці, Правил улаштування та безпечної експлуатації парових та водогрійних котлів, Правил безпеки систем газопостачання України, Правил технічної експлуатації тепловикористовуючого обладнання. ПТЕ та ПТБ при експлуатації електроустановок споживачів (V група до та понад 1000 В)
Професійні навички:
Вільне володіння MS Word, Excel, CorelDraw - графічний пакет, Internet. Знання та вміння застосовувати професійні нормативно-технічні документи, стандарти, довідники.
Знання мов:
Українська, Російська – вільно, Польська – розумію мову, читаю зі словником.
Особисті якості - відповідальний, цілеспрямований, виконавчий. Швидко навчаюсь новим знанням.

П.В.Омельчак

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: