Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9840046

Сімейний лікар, дієтолог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Лікар-інтерн

з 08.2022 по нині (1 рік 8 місяців)
Медицина, охорона здоров'я, аптеки

Освіта

ІФНМУ

Медицина(лікувальна справа), Івано-Франківськ,Самбір
Вища, з 2016 по 2022 (6 років)

Лікар терапевт-це людина яка розуміється у базових речах, що пов'язані з організмом людини і його функціонуванням.Може вчасно діагностувати захворювання(на ранній стадії),при потребі направити до вузького спеціаліста,суміжно займатися лікуванням хворих різних патологій.Також цікавлюся дієтологією,не проти застосувати свої знання у цій сфері.

Самбірський медичний коледж

Фельдшер, Самбір
Середня спеціальна, з 2012 по 2016 (4 роки)

Знання і навички

Пунктуальність Грамотна усна та письмова мова Знання і розуміння футболу(більше європейського Здатність до навчання Знання медичної термінології Знання медичної деонтології Швидкий набір тексту Знання російської і англійської

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: