Резюме від 21 травня 2024 PRO

Олена

Директор ресторану, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий готельно-ресторанним комплексом

з 01.2024 по 05.2024 (4 місяці)
TITA FAMILY HOUSE, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор ресторану

з 09.2017 по 07.2023 (5 років 10 місяців)
ТОВ Сітімама, ресторан Fog Factory, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Fog Factory - преміум сегмент, паназіатська кухня, бар, кальян
Посадові обов'язки:
- фінансове планування діяльності ресторану: планування бюджету, прибуткової і витратної частини, контроль їх виконання. P&L звіт, ДДС звіт - їх аналіз, підсумки ;
- організація поточного і перспективного планування діяльності підприємства;
- управління операційною діяльністю підприємства для
забезпечення стабільної роботи;
- організація і контроль інженерно-технічної експлуатації підприємства;
- ведення і оформлення документів необхідних для діяльності підприємства;
- моніторинг тенденцій розвитку ресторанного бізнесу, конкурентів. Аналіз потреб в них підприємства, впровадження;
- аналіз собівартості /cost, ціноутворення, ABC аналіз, інжиніринг меню, розробка меню (сезонні, спец. пропозиції та оптимізація) в команді з шеф-кухарем, розробка барного меню в команді з шеф-барменом ;
- встановлення правил роботи (стандарти компанії) для персоналу та контроль за їх виконанням. Створення корпоративної культури ;
- навчання, розвиток персоналу (тренінги, майстер-класи, конференції, навчальні семінари, наставництво) ;
- розробка мотиваційних програм для персоналу, аналіз їх ефективності;
- підтримка і контроль рівня сервісу (таємний покупець, бонус за відгук, чек- бек);
- планування, проведення маркетингової стратегії для просування ресторану (реклама, соцмережі, промокомпанії, акції, система лояльності, бонуси і т.д). Аналіз-підсумок їх ефективності;
- проведення і аналіз інвентаризацій;
- контроль за дотриманням правил громадського харчування (закон про захист прав споживачів, касова дисципліна, дотримання правил торгівлі, санітарні норми -система НАССР);

Директор ресторану

з 07.2010 по 04.2017 (6 років 9 місяців)
ТОВ Промод , ресторан Якіторія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

07.2010 - 04.2015 (4 роки 9 місяців) директор ресторану в мережі японських ресторанів Якіторія
04.2015- 04.2017 (2 роки) директор ресторану Якіторі NEW
Посадові обов'язки:
- управління роботою ресторану, колектив 45 чоловік;
- організація поточного і перспективного планування;
- забезпечення виконання планових показників, досягнення затверджених планів;
- організація і контроль за раціональним використанням матеріальних, трудових і грошових ресурсів;
- організація і контроль інженерно-технічної експлуатації закладу;
- оптимізація експлуатаційних витрат;
- забезпечення і контроль технологічних процесів;
- аналіз ефективності підприємства ;
- організація і ведення звітності;
- забезпечення високої якості обслуговування відвідувачів, контроль дотримання стандартів Компанії ;
- планування заходів по збільшенню середнього чека, мотивація персоналу;
- контроль за дотриманням правил громадського харчування (закон про захист прав споживачів; касова дисципліна; дотримання правил торгівлі; санітарні норми);
- взаємодія з контролюючими органами;

Освіта

Київський університет туризму, економіки і права

Факультет туризму, готельного і ресторанного бізнесу, менеджер - економіст, Київ
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Інститут ресторанного бізнесу і сервісу (ВЦІ) м.Москва

2010-2012

курси водіння

2022

Знання і навички

Досвід роботи на керівній посаді Знання в управлінні рестораном Створення позитивного іміджу закладу в ресторанному середовищі Збільшення виручки Оптимізація витрат Знання в управлінні фінансовими потоками Досвід в управлінні персоналом Cильна- зацікавлена в успіху команда Відкриття закладу з нуля

Знання мов

Японська — середній

Рекомендації

Драгомирецька Людмила Ігорівна

Драгомирецька Людмила Ігорівна

Фінансовий директор, представник власників закладу Fog Factory, ТОВ Сітімама

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Працюю в ресторанному бізнесі 25 років, з них 13 років успішної роботи на посаді директора ресторану
09.2017 - 07.2023 директор ресторану Fog Factory (преміум сегмент, паназіатська кухня, бар, кальян )
07.2010 -04.2017 директор ресторану Якіторія, у великій мережній компанії, одна з перших лідерів демократичної японської кухні у Києві. В компанії я пропрацювала 12 років, з кар'єрним зростанням від менеджера до посади директора

Ключові навички:
- успішний досвід в управлінні рестораном, забезпечила ефективну роботу
- правильне ведення фінансової діяльності підприємства
- проведення переговорів з держструктурами, партнерами
- уміння залучити і утримати постійних відвідувачів (якість, сервіс, атмосфера гостинності, маркетингові заходи), що дозволило збільшити долю постійних відвідувачів до 80%
- впровадження ефективних мотиваційних програм для персоналу, що вплинуло на ефективність продажів та збільшення середнього чека
- ставити правильні цілі собі і команді, позитивний вплив і дія на колектив- плинність кадрів мінімальна до 7%
-.багатозадачність, уміння вирішувати і вести одночасно декілька процесів, без збитку для результату
- швидко адаптуюся до нестандартних ситуацій, приймаю рішення, несу за нього відповідальність, що сприяє до стабілізації ситуації і фінансового показника
- маю досвід відкриття нового проєкту з нуля. У 2019 році відкриття ресторану Fog Factory в Одесі

Особисті якості :
- уміння нести відповідальність за ухвалення рішень
- стресостійкість, уміння вирішувати усі спірні питання з відвідувачем так, що він стає постійним відвідувачем закладу
- самокритика і самоіронія в помірній кількості
- менторство, забезпечую кар'єрне зростання для підлеглих
- саморозвиток, шукаю нові ідеї, стежу за трендами в ресторанному бізнесі і маркетингу, знаходжу- дію
- люблю свою роботу, вважаю, що ресторанний бізнес для фанатів

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: