Резюме від 9 листопада 2023 PRO

Elena

Помічник керівника, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 02.2004 по 06.2014 (10 років 4 місяці)
Фітнес клуб, Донецьк (Краса, фітнес, спорт)

Організація діяльності фітнес клубу: регулювання питань, пов'язаних зі стратегічним розвитком фітнес клубу (система надання послуг та їх продажів), планування бюджету та аналіз ефективності діяльності, підбір персоналу.

Відзначена місцевим районним виконавчим комітетом за великий внесок у економічний та соціальний розвиток району, високий професіоналізм, активну життєву позицію.

Освіта

Донецький Інститут психології та підприємництва

Психологія, Донецьк
Вища, з 2012 по 2014 (2 роки)

Донецький Інститут Туристичного Бізнесу

Менеджмент, Донецьк
Вища, з 2002 по 2007 (5 років)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet MS PowerPoint Пользователь Internet MS Outlook Outlook Express Express Навыки подбора и обучения персонала Управление коллективом,навыки общения с клиентами Владение методами психологического просвещения и преподавания QGIS Управління колективом, навички спілкування з клієнтами, врегулюв

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

1997-1998 рр. - секретар-референт ТОВ "Арта Плюс" (Радіо "Клас")

Прийом та розподіл телефонних дзвінків, робота з оргтехнікою, організація діяльності офісу, облік та контроль оформлення документації, що йде на підпис керівнику, складання ділових документів, організація переговорів з клієнтами компанії, робота на виставках з метою реклами, зустріч VIP-гостей, забезпечення приємної та комфортабельної робочої атмосфери.

Робота з поточною документацією, виконання доручень керівника, забезпечення офісу канцтоварами, замовлення квитків та готелів, отримання та відправлення документації по регіонах, прийом дзвінків, факсів та електронної пошти, складання наказів для керівника, ведення листування: зовнішнього та внутрішнього.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: