Резюме від 11 січня 2012

Дмитро

Юрисконсульт, 2 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Херсон
Готовий працювати:
Дистанційно, Херсон

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

УСАТОВ ДМИТРО ВАЛЕНТИНОВИЧ

ОСВІТА:
1998-2000 рр. Одеський Національний університет ім. І. Мечникова.
2000-2003 рр. Національний університет внутрішніх справ (м. Харків). Одержав диплом спеціаліста за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста.

ДОСВІД РОБОТИ:
21.11.2005р. - 06.09.2006р. головний спеціаліст Херсонського відділу міграційної служби:
•Представництво інтересів Херсонського відділу міграційної служби та Державного комітету України у справах національностей і міграції у судових та адміністративних органах.
•Підготовка та супроводження матеріалів щодо надання іноземцям та особам без громадянства міжнародних гуманітарних форм захисту.

19.10.2006р. - 31.07.2007р. начальник відділення СВПР Північної виправної колонії №90 УДДУ ПВП у Херсонській області.
•Підготовка та супроводження матеріалів та представництво інтересів засуджених у судових органах відносно застосування до них умовно-дострокового звільнення, заміни не відбитої частини покарання більше м'якою;
Підготовка в інтересах засуджених доручень та довіреностей.

19.09.2007р. - 31.05.2008р. завідуючий сектором правового забезпечення та ревізійної роботи Головного управління агропромислового розвитку Херсонської обласної державної адміністрації:
•Представництво інтересів Головного управління в адміністративних органах та судах загальної та спеціальної юрисдикції;
•Договірна робота: підготовка та супровід договорів.
•Ревізійна робота (внутрішній фінансовий контроль, підготовка актів та довідок про результати ревізійної роботи, підготовка заперечень на акти контрольно-ревізійної служби про результати ревізійної роботи);
•Представництво інтересів установи під час проведення перевірки її діяльності правоохоронними та податковими органами, органами прокуратури. Складання заперечення (пояснення, пропозиції) за результатами їх перевірки.

22.08.2008 р. – 13.01.2009 року займався підприємницькою діяльністю у сфері надання правової допомоги населенню та підприємствам, установам, організаціям м. Херсона та області. Отримання дозвільних документів. Реєстрація, перереєстрація, ліквідування підприємств, складання та внесення змін до установчих документів.

16.01.2009 р. – 31.08.2010 р. юрисконсультом КЗ “Херсонський обласний Центр медико-соціальної експертизи” Херсонської обласної ради:
•Представництво інтересів установи в адміністративних органах і судах загальної та спеціальної юрисдикції;
•Договірна робота: підготовка та супроводження договорів.

31.08.2010 – 13.12.2011 р. спеціалістом-юрисконсультом Херсонського регіонального управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву»:
• Представництво інтересів установи в адміністративних органах і судах загальної та спеціальної юрисдикції;
•Договірна робота: підготовка та супроводження договорів.
•Підготовка програм проведення фінансового моніторингу та інших внутрішніх документів установи з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму.
•Складання програм та порядків щодо залучення коштів місцевих бюджетів на реалізацію регіональних програм молодіжного житлового кредитування та будівництва (придбання) доступного житла;
•Представництво інтересів установи під час проведення перевірки її діяльності правоохоронними органами, податковою та контрольно-ревізійною службами. Складання заперечення (пояснення, пропозиції) за результатами їх перевірки.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Володію українською й російською мовами. Вільно працюю на персональному комп'ютері, маю досвід роботи з електронними юридичними базах «Інфодиск», «Ліга-Закон», «Ліга-Enterprise». Користуюся для професійної роботи ресурсами мережі Інтернет: Інтернет версія Єдиного державного реєстру судових рішень, офіційній Інтернет сторінки Верховного суду України, Вищого адміністративного суду України, Вищого господарського суду України, постійно користуюся для підвищення професійного досвіду юридичними форумами та чатами. Комунікабельний, цілеспрямований, наполегливий у досягненні необхідного результату.

ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ:
Дата та місце народження: 10.02.1981 р., м. Реж, Свердловська область, РФ.

Місце проживання: м. Херсон, Суворовський район, вул. Гірского, 49-а;
Засоби зв’язку: моб. тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Родиний стан: Не одружений, дітей не маю.


Схожі кандидати

Юрист
Херсон

Юрисконсульт, заступник директора з юридичних питань
25000 грн, Хмельницький, Дистанційно

Помічник юриста
Луцьк, Дистанційно

Юрист
40000 грн, Дніпро, Дистанційно

Помощник юриста, менеджер, деловод, администратор
16000 грн, Кам'янське, Дистанційно

Юрист
15000 грн, Львів, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: