Резюме від 2 січня 2015

Сергій

Юрист, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта: повна вища, Тернопільська академія народного господарства, інститут економіки, управління і права, спеціальність “Правознавець - економіст”, курси щодо порядку здійснення закупівель за державні кошти в Україні (тендери).

Досвід роботи:
З червня 1998 року по липень 2002 року – головний державний податковий інспектор по юридичній роботі Гайсинської міжрайонної державної податкової інспекції.
З липня 2002 року по січень 2012 року працював на посадах старшого державного податкового інспектора та головного державного податкового інспектора відділу оцінки нормативно – правових актів, контролю і аналізу, завідувача сектору юридичного управління ДПА у Вінницькій області. З січня 2012 року по даний час юрист спілки підприємців "Стіна".

Основний напрямок роботи:
ведення претензійно – позовної роботи;
правове забезпечення діяльності податкових органів області (надання консультацій та роз’яснень щодо застосування чинного законодавства України);
підготовка проектів договорів та їх візування;
представлення інтересів ДПА в судах та інших органах.
Спеціаліст з досвідом роботи в галузі податкового, адміністративного, цивільного, господарського права. Великий позитивний досвід супроводження справ про банкрутство (на всіх стадіях), стягнення заборгованості (з досудового врегулювання до виконавчого провадження), супроводження взаємодії з контролюючими органами (підстави проведення перевірок, супроводження перевірки та оскарження рішень контролюючих органів).
Постійно входив до складу тендерного комітету ДПА у Вінницькій області (правове супроводження складання тендерної документації, проведення тендеру та оскарження його результатів).
На даний час займаюсь приватною практикою з надання юридичних послуг юридичним особам та фізичним особам – підприємцям (обслуговування по договору та одноразові замовлення), можлива часткова зайнятість.
Спеціалізація: господарське, адміністративне та цивільне право.

Переваги для господарюючих суб’єктів:
Менші витрати на юридичне забезпечення діяльності чим при найманні юриста по трудовому договору, висока якість робіт, можливість отримання безкоштовної попередньої консультації.

Особисті якості:
Відповідальний, пунктуальний, творчо ставлюсь до поставлених завдань. Постійно прагну нових знань та вміло їх використовую в своїй роботі. Стриманий та вихований у спілкуванні з колегами, в той же час вмію доводити свою правоту опонентам (як в судових інстанціях так і при виникненні спірних робочих питань).

Додаткова інформація:
досвідчений користувач ПК (знайомий з всіма програмами, що входять в набір Microsoft Office. Вміло користуюсь всесвітньою мережою Internet), посвідчення водія категорії “В” (з можливістю використання власного автотранспорту в роботі).
В 2011 році пройшов курси щодо порядку здійснення державних закупівель в Україні (тендери). Видано свідоцтво державного зразку.

Військова служба
військову службу проходив у період 1997-1998 роки
Сімейний стан: одружений, виховую сина.

Схожі кандидати

Корпоративный юрист, руководитель
Київ, Одеса, Дистанційно

Юрисконсульт
Вінниця

Юрист
Дистанційно

Адвокат, юрист
Кременчук, Дистанційно

Юрист
20000 грн, Київ, Вишгород, Дистанційно

Юрисконсульт, юрист, начальник юридичного відділу
Суми, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: