Резюме від 20 лютого 2012

Лариса

Начальник юридического отдела, юрисконсульт, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація


РЕЗЮМЕ
БЕСКЛІНСЬКА ЛАРИСА ВОЛОДИМИРІВНА

Адреса:м. Київ, вул. Каштанова 8 «а», кв.5
Тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
День народження:9 червня 1972 року

Освіта вища:
1996-2002
Національна юридична академія ім. Я.Мудрого м. Харків
Спеціалізація: правознавство
Кваліфікація: юрист
1990-1995
Чернігівський юридичний технікум (диплом з відзнакою)
Спеціалізація: правознавство
Кваліфікація: юрист


ДОСВІД РОБОТИ 7 років

Із квітня 2008 по т.ч.
ЗАТ із 100%
іноземними
інвестиціями « СБК»
Головний юрисконсульт

Супровід зовнішньоекономічних контрактів, ведення переговорів з нерезидентами та ділової переписки на англійській мові, отримання ліцензій на розміщення коштів на рахунках за межами України та проведення реєстрації обтяжень майна в Держінформцентрі; супровід справ з купівлі-продажу цінних паперів, корпоративні питання (проведення загальних зборів акціонерів, оформлення протоколів загальних зборів акціонерів та наглядових органів підприємства на англійській та українській мовах); представництво інтересів Компанії в судових органах різних інстанцій ( корпоративні трудові, житлові спори, спори з державними органами, визнання недійсними договорів). Підготовка документів до опротестування векселів, вчинення виконавчих написів, супроводження виконавчого провадження


2003-2008 р. по т.ч.
ТОВ “КУМВ” м. Київ
Юрисконсульт

З грудня 2007
Нач. юридичного
відділу.

Претензійно-позовна робота (складання претензій, позовних заяв, відзивів, заперечень, уточнень, апеляційних та касаційних скарг, пояснень тощо), внесення змін до установчих документів, реєстрація інвестицій, оформлення ліцензій на перевищення законодавчо встановлених строків розрахунків за зовнішньоекономічними операціями, складання та оцінка господарських договорів у т.ч. зовнішньоекономічних контрактів, їх аналіз з позиції оподаткування; оформлення та подання заявок на знаки для товарів та послуг; кадрові питання (організація проведення скорочення працівників, прийом/звільнення, оплата праці, кадрове діловодство, табелі обліку робочого часу), консультації та підготовка висновків з правових питань для керівництва компанії.
Представництво інтересів Компанії в судах всіх інстанцій
(захист торгової марки, за фактами ДТП, про відшкодування збитків, корпоративні спори);
Робота з державними виконавчими службами (пред’явлення виконавчих документів до стягнення, оскарження дій державних виконавців тощо).


2002-2003 р.
ТОВ « Трiес і К»
м. Київ
Започаткувала роботу на підприємстві з «0».
Опрацювання установчих документів підприємства та проведення реєстрації підприємства у всіх інстанціях, розроблення посадових інструкцій працівників, проведення розслідування по розкраданню товарно-матеріальних цінностей, робота з Державною комісією по охороні праці та Комітетом по захисту прав споживачів.

2001-2002 р.
Київська обласна торгово-промислова
Палата
Юрист
Робота з членами палати, представлення інтересів членів палати в судах та державних установах, надання консультаційних послуг по правовим питанням, проведення експертизи зовнішньоекономічних контрактів .

За сумісництвом
ПП “ Терра”
ЮрисконсультСкладання проектів господарських договорів та локальних документів підприємства, правове забезпечення розпаювання майна колишнього КСП, контролювала роботу по охороні праці та техніці безпеки.

Досвід роботи в галузях Цивільне, трудове, господарське, податкове право, земельне, корпоративне, адміністративне, цивільно-процесальне, господасько-процесуальне, житлове . Володіння ПК (програми Ліга Еліт, Юрист Плюс, WORD, Інтернет).
ОСОБИСТІ ЯКОСТІПрацездатна, організована, наполеглива, вмію відстояти особисту точку зору, прагну постійно підвищувати свій професійний рівень, маю гарні організаторські здібності, здатність переконувати та легко знаходжу
спільну мову з людьми.
Вільне володіння англійською мовою, юридичною термінологією у т.ч.
Веду пошук роботи з використанням на практиці знань англійської мови.
МОВИ


Українська, російська, англійська мова юридична вільно.
Школа вивчення англійської мови «Лінгвіст» м. Біла Церква
American English Center м. Київ
Green Forest школа- Бізнес англійської мови YAPPI м. Київ,
курси англійської мови для юристів «Проект основа» м. Київ.




Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: