Сили оборони шукають різних спеціалістів

Европейское Агентство Высоких Технологий

Послуги для шукачів

Миколаїв, оф. 402, ул. Лягина, 3, Николаев, 58054

Європейська Агенція Високих Технологій є рекрутинговою компанією, основним видом діяльності якої є відбірковий, компетентний та незалежний пошук трудових ресурсів. Ми здійснюємо набір на різноманітних рівнях приватних та державних секторів.

Сфери діяльності агенції

  • IT, комп'ютери, інтернет

Послуги шукачам

Здійснюємо набір на різноманітних рівнях приватних та державних секторів, а точніше на Виконавчому Рівні, на Рівні Директора, на Рівні Загального та Середнього управління, та Спеціалізованного Персоналу.

Додаткова інформація

Європейська Агенція Високих Технологій є рекрутинговою компанією, основним видом діяльності якої є відбірковий, компетентний та незалежний пошук трудових ресурсів. Ми здійснюємо набір на різноманітних рівнях приватних та державних секторів, а точніше на Виконавчому Рівні, на Рівні Директора, на Рівні Загального та Середнього управління, та Спеціалізованного Персоналу.

Європейська Агенція Високих Технологій — це компанія, в якій працюють дослідники та консультанти, які мають широкі знання та досвід в сфері пошуку трудових ресурсів. Ми підтверджуємо наші професійні знання в «Європейській Агенції Високих Технолгій», використовуючи певні методики, поєднані з креативністю та гнучкістю.

Поділитись компанією у соціальних мережах