1. FOMOSO

Аналітичне стажування з формування іміджу країн Європи

Вклад у світову політику в режимі онлайн — не мрія, а реальна можливість. Якщо ви відчуваєте, що готові на більше, все у ваших руках! Незалежна некомерційна організація FOMOSO займається просуванням знань та інтересів щодо політичних процесів в країнах Східної, Центральної та Південно-Східної Європи в німецькомовному світі.

Якщо ви вільно володієте англійською, бажаєте апгрейднути німецьку, грамотно пишете та маєте безліч ідей для покращення світу, подавайте заявку на онлайн-стажування. Це ваш шанс зануритися вглиб міжнародних політичних процесів, прокачати навички копірайтингу, аналітики та систематизації інформації.

Тривалість стажування — від 3 до 6 місяців. Подати аплікаційну форму можна до 30 вересня.

2. Philip Morris Ukraine

Бізнес академія (PMBA)

Міжнародна компанія Філіп Морріс показує внутрішню кухню великого бізнесу. Бізнес академія — це пізнавальний курс для студентів 3-6 курсів, які хочуть на власні очі побачити, як працюють різні відділи FMCG компанії, зокрема відділ продажів, маркетингу, фінансів, HR, інформаційних технологій (IT), виробництва та інші.

Бізнес академія — це місяць вирішення реальних бізнес-кейсів, роботи в командах і можливість віднайти себе у міжнародній компанії. За статистикою, після завершення навчання, 50% випускників отримують можливість потрапити на стажування у Філіп Морріс. Навчання проводитиметься у двох форматах: навчальні зустрічі оффлайн в офісі для учасників з Києва та Харкова, а також онлайн-курс для учасників з Полтави, Чернігова, Івано-Франківська, Львова, Хмельницького, Дніпра, Запоріжжя, Миколаєва, Вінниці та Одеси.

Набір триває з 3 вересня по 28 жовтня.

3. AIESEC

Програма глобальних волонтерів Global Volunteer

Допомога не має розмірів — вона важлива будь-коли, а глобальні волонтерства від AIESEC не мають кордонів. Global Volunteer — не лише можливість побачити Бразилію, В’єтнам, Північну Америку та багато інших країн, а й шанс навчити діток новому, працювати в стартапах, розвинути лідерські й підприємницькі здібності та вивчати нові культури! Завдяки такому неймовірному досвіду ви зможете взяти участь у глобальних соціальних проєктах, а світ навколо вас точно стане трошки кращим.

Програма Global Volunteer гарантує професійну консультацію стосовно умов вибраної програми, допомогу з оформленням віз та постійну підтримку під час перебування за кордоном. Спробувати себе волонтером міжнародного рівня можуть усі охочі віком від 18 до 30 років.

Тривалість волонтерства — від 4 до 8 тижнів.

4. Міжнародний фонд «Відродження»

Конкурс стажування студентства в аналітичних центрах

Талановито знаходите важливу інформацію та швидко аналізуєте навіть найскладніші теми? Не байдужі до політичних реформ та майбутнього країни? Тоді не пропустіть можливість стажування в найкращих аналітичних центрах — наприклад, DiXi Group, Vox Ukraine та ін. Після тренінгової програми ви навчитеся фактчекінгу, працювати в системі Prozzoro та аналізувати антикорупційну політику (у залежності від обраного напрямку).

Цього року подати заявки можуть не лише студенти-магістри та аспіранти, а й випускники, які завершили магістратуру не пізніше, ніж рік тому. Буде перевагою, якщо ви маєте досвід волонтерства, роботи в громадських організаціях або публікації в науково-популярних виданнях.

Приємний бонус — інтерни будуть отримувати стипендію в розмірі 4 100 грн (включно із податками).

5. STUD-POINT

Масштабний фестиваль кар’єрних можливостей від компанії STUD-POINT вже десять років допомагає молоді знаходити роботу мрії. На STUD-FEST «Impulse» можна буде познайомитися з рекрутерами найкращих міжнародних та українських компаній, пройти різноманітні тренінги та можливо навіть, отримати job-offer мрії! Тому ця подія — всебічний розвиток та перший крок кар’єрними сходами.

Знайти нові знайомства, ідеальну роботу та корисно провести час можна буде в Києві, Харкові, Дніпрі та Одесі з 29 жовтня по 20 листопада (дивіться розклад на сайті).

Вхід вільний за умови реєстрації.


Читайте також