Benedicite LLC

Verified

Services for employers and job seekers

Recruiting and HR

less than 10 employees

www.bene-dicite.com

Kyiv, ул. Горького 7б

Бенедісіте – одна з провідних українських рекрутингових агенцій, що надає послуги з підбору персоналу середньої та вищої ланок та HR-консультації. Бенедісіте зосереджується на пошуку персоналу в сферах маркетингу, банківської справи, фінансів та юриспруденції.

Agency's industries

  • HR & personnel management

Services for job seekers

Бенедісіте вірить у розвиток довготривалих відносин із професійними кандидатами, що є запорукою плідної співпраці.

Бенедісіте використовує індивідуальний підхід до кожного спеціаліста, щоб під час розмови зрозуміти всі його здобутки та прагнення. Таким чином, ми забезпечуємо ідеально можливе поєднання кандидата і вакансії.

Консультанти Бенедісіте організовують повний та неупереджений зворотній зв'язок на кожному етапі співпраці. Ми пропонуємо кандидатам лише ті вакансії, які будуть максимально відповідати їхнім навичках, досвіду та кар’єрним очікуванням. Працівники Бенедісіте також допоможуть в отриманні рекомендацій на прохання потенційного роботодавця.

Потенційний роботодавець та претендент на посаду отримають всю необхідну інформацію. Після зустрічі нам важливо дізнатися думку обох сторін, виявити та вирішити проблеми, що турбують їх.

Кандидати, які успішно пройшли першу співбесіду, будуть підготовлені до наступних етапів відбору.

За необхідності, Ви можете розраховувати на консультації спеціаліста Бенедісіте під час процесу переговорів, працевлаштування та протягом випробного терміну.

Якщо на конкретну вакансію Вас не було відібрано, пам’ятайте, що це в жодному разі не означає завершення співпраці. Ми продовжимо спілкування, щоб знайти Вам альтернативну можливість розвитку кар’єри.

Основа роботи Бенедісіте – спілкуватися ефективно. А це означає, що ми завжди на зв'язку.

Services for employers

Команда Бенедісіте переконана, що налагодження відносин – це запорука успіху. Тому при співпраці враховує унікальність, потреби та уподобання кожного клієнта.

Консультанти Бенедісіте мають досвід з підбору персоналу середньої та вищої ланок для європейських банків, міжнародних страхових компаній , фармацевтичних, FMCG-компаній, нафтових, газових, сільськогосподарських та зернотрейдингових компаній, телекомунікаційних операторів, корпорацій, які займаються будівництвом та управлінням нерухомістю. Також Бенедісіте надає консультації юридичним фірмам і неприбутковим організаціям.

Якщо Ви потребуєте талановитих професіоналів для постійних чи тимчасових посад, звертайтеся вБенедісіте.

Бенедісіте працює над проектом тільки за умови впевненості у його успішному виконанні.

Взаємна інформованість та довіра – основа співпраці для Бенедісіте, тому ми очікуємо на отримання повної інформації стосовно спільного проекту.

Бенедісіте гарантує професійність, прозорість, безперервну комунікацію та вчасний зворотній зв'язок.

Для Бенедісіте працевлаштування кандидата не є завершенням співпраці. Ми продовжуємо підтримувати зв'язок з Вашою компанією та Вашим менеджментом під час випробного терміну нового члена команди.

За жодних обставин консультанти Бенедісіте не будуть пропонувати співробітникам клієнта кар’єрні можливості в інших компаніях.

Additional information

Принципи роботи

Прагнучи перевершити Ваші очікування, Бенедісіте пропонує:

  • Професійне та орієнтоване на клієнта обслуговування з індивідуальним підходом до кожного проекту. Як агенція-бутік, Бенедісіте приділяє особливу увагу створенню індивідуального тандему працівника і роботодавця. Досвідчена команда консультантів ретельно вивчає кожну компанію, знаходить кандидата, який максимально відповідає вимогам цієї посади, та сприяє взаємодії клієнта і кандидата, щоб забезпечити надійне працевлаштування та легку адаптацію.
  • Встановлення довготривалих відносин. Команда Бенедісіте переконана, що розвиток тривалих відносин як з клієнтами, так і з кандидатами сприяє найкращій взаємодії останніх.
  • Конфіденційність – понад усе. Щоденно працюючи з конфіденційною інформацією, Бенедісіте вимагає дотримання принципу нерозголошення від своїх працівників, що є першочерговим для встановлення відносин поваги та довіри.

Share the company on social networks