Якщо ви ще не чули про інтернет-журнал The Ukrainians — однозначно час починати його читати. Ви відкриєте для себе безліч неймовірних історій про сучасних успішних українців, які поряд з вами.


Work.ua підтримує The Ukrainians, підтримайте й ви!

«Бачити навколо не тільки сум та відчай — вкрай важливо. Саме це надає енергію життя, віру в завтрашній день, в людей, в країну, в майбутнє. Саме про це і для цього інтернет-журнал The Ukrainians. І саме тому Work.ua вирішив допомогти проекту у розвитку», — Артур Міхно, співзасновник та керівник Work.ua.

Найкраще щось доводити власним прикладом, вірно? Тому сьогодні Work.ua переказує команді The Ukrainians 10 тис. гривень. Бажає енергії та розвитку, та звертається з закликом до вас теж підтримати цей чудовий проект.

Перекажи від 30 грн., стань частиною The Ukrainians та отримай пам’ятний подарунок

Допомогти проекту у розвитку дуже просто. Перейдіть за цим лінком на сайт Спільнокошт та натисніть кнопку «Фондувати». Це може бути будь-яка сума: 30, 50, 250 гривень. Найважливіше, щоб долучилося якомога більше людей, бо співучасть народжує небайдужість.

Проект планує зібрати 100 тис. гривень. На сьогодні вже долучилося 102 доброчинця та зібрано 44 тис. гривень. Практично половину пройдено. Долучайтесь і ви.

Залежно від суми, ви також можете обрати собі пам’ятний подарунок:

  • мотиваційні листівки та постери з подяками від авторів; 
  • том книги «The Ukrainians: історії успіху»;
  • патріотичні футболки від HeyDay;
  • фотосесію, натхненну розмову на каві зі засновниками проекту або його героями, та ще багато цікавого.

Засновники вдячні не лише благодійним внескам. Допомога ресурсами (фото-, аудіотехнікою) або послугами (фотографуванням, дизайном) в The Ukrainians цінується також. Тож фондуйте через Спільнокошт та пишіть засновникам.

Трохи про історію виникнення

У травні 2014 року було створено онлайн-журнал The Ukrainians про успішних українців, ініціативу та відповідальність. Більше року волонтерська команда із журналістів, фотографів й дизайнерів у Львові, Києві, Івано-Франківську, Дніпропетровську й Одесі створює цікаві, яскраві та якісні матеріали «за ідею». Це ті молоді й талановиті фахівці, що відчувають власну відповідальність перед українським сьогодні та українським завтра.


На фото засновники і рушійна сила проекту (зліва направо): Володимир Бєглов, Інна Березницька, Тарас Прокопишин.


The Ukrainians — це один з найкращих прикладів, як декілька людей власною ініціативою на волонтерських засадах за рік зробили один з найкрутіших медійних проектів в Україні, випустили книжку та мають величезні плани щодо розвитку.

Давайте разом допоможемо The Ukraininans продовжити ще крутіший розвиток!