Зараз у категорії «IT, комп'ютери, інтернет» на Work.ua розміщено понад 5 тисяч перевірених вакансій. Ми знайшли 10 цікавих вакансій для айтішників з дуже привабливою зарплатою — 50 000 грн і більше.

Node.js Backend Developer, Київ

Компанія Nifty Technologies, Inc. шукає в Києві талановитого Node.js Backend Developer на зарплату 100 000-120 000 грн. Робота віддалена. Окрім професійних навичок, для роботи у цій компанії потрібно бути комунікабельним та вміти працювати в команді.

UI/UX Designer, Дніпро

Вакансію UI/UX Designer на Work.ua розмістив «А-Банк». Від шукача потрібен досвід роботи в галузі дизайну UX / UI від 2 років, знання основних графічних редакторів, навички роботи з растровою і векторною графікою, розуміння принципів верстки для web і мобільних пристроїв, адаптивного дизайну та інше. Обіцяна зарплата — 56 000 грн на місяць.

Fullstack Developer, Київ

Рекрутингова агенція IT Recruitment Solutions шукає Fullstack Developer на зарплату 154 000-168 000 грн. Шукають у Києві, але зайнятість — дистанційна. Від шукача потрібен досвід роботи від 5 років, знання англійської на рівні Upper-Intermediate або вище.

C# Developer, Вінниця

C# Developer потрібен у невелику компанію Smart Net, щоб розробляти продукти та послуги для фінансового ринку США. Розробнику потрібно мати 5 років досвіду з платформами .NET і .NET Core, володіти мовою програмування C#, вміти писати чистий, зручний і високоефективний код. Зарплата — від 98 000 до 140 000 грн. Таких самих фахівців компанія шукає в Києві, Харкові та Львові.

Senior PHP-програміст (HighLoad), Дніпро

Компанія «Реактор», яка створила і розвиває проєкти Work.ua, Education.ua, TRN.ua, Ratatype.com, шукає Senior PHP-програміста на зарплату 70 000-90 000 грн. Від кандидатів очікується досвід роботи в Big Data і highload-проєктах, знання PHP, реляційних і нереляційних баз даних, досвід управління командами розробників, досвід проведення Code review, вміння заглиблюватися в деталі та розбиратися в чужому коді, англійська мова — на рівні читання технічної документації.

Також у «Реакторі» відкрито вакансію Middle PHP-програміста (зарплата — 40 000-60 000 грн).

Senior Full-Stack Software Engineer, Одеса

Компанія Growth Labs розмістила на Work.ua вакансію Senior Full-Stack Software Engineer. Спеціаліст потрібен в Одесу, але шукають у Харкові.

«Наш ідеальний кандидат буде мати освіту в галузі комп'ютерних наук або суміжних технічних областях і володіти великим досвідом в області повнофункціональних технологій (PHP, Wordpress, WooCommerce) і роботи з вебсервісами», — сказано у вакансії. Пропонована зарплата — 90 000-100 000 грн.

PHP developer, Луцьк

Компанія Mirko, яка спеціалізується на процесах автоматизації бізнесу й розробці мобільних додатків та ігор, розширює штат. Компанія шукає до своєї команди PHP developer з хорошим знанням PHP 7 +, MySQL, HTML і JavaScript. Місто роботи — Луцьк. Зарплата — 50 000 грн.

Java developer (strong middle), Дніпро

Велика національна компанія з галузі ритейлу (назву в вакансії не вказано) в пошуках Java-розробників, які допоможуть їй сформувати власну команду. Від шукача чекають досвіду роботи від 2 років, впевнених знань Java Core. Також роботодавець вказав, що рівень знання англійської мови значення не має і пообіцяв зарплату від 60 000 до 70 000 грн.

SEO Manager, Харків

Маркетингове агентство OneCore Media розмістило на Work.ua вакансію керівника SEO-відділу в Харкові. Крім виконання основних обов'язків SEO-фахівця, на цій посаді потрібно буде сформувати SEO-відділ і керувати ним.

Роботодавець зазначив, що розгляне тільки кандидатів з досвідом роботи від 5 років. Також резюме варто надсилати, якщо у вас є досвід просування проєктів в Google і ви володієте усною і письмовою англійською на високому рівні. Компанія обіцяє зарплату від 50 000 грн (за результатами співбесіди).

Senior C++ Developer, Львів

Американська компанія TeamDirector шукає в Україні Senior C++ Developer на зарплату від 110 000 до 160 000 грн. Кандидатам потрібно володіти C++ 11— версією мови C++, розбиратися в реляційних базах даних, зокрема PostgreSQL, знати англійську на рівні Intermediate або вище та інше.

Компанія розмістила вакансію розробника C++ не тільки у Львові, але ще і в Одесі, Дніпрі, Харкові та Києві.


Якщо в цій добірці не знайшлося вакансії, яка підходить саме вам, не турбуйтеся. Скористайтеся пошуком вакансій за категоріями на Work.ua: серед категорій вакансій виберіть «IT, комп'ютери, інтернет», вкажіть місто, де хотіли б працювати, і побачите всі доступні вакансії. Також можна скористатися функцією розширеного пошуку і відразу вказати бажаний діапазон зарплати та вид зайнятості.

Зображення з х/ф Kung Fury, 2015 р.


Читайте також

«До мене дійшла чутка, що програмісти...»: 6 міфів про IT
«До мене дійшла чутка, що програмісти...»: 6 міфів про IT