Метінвест змінює тактику підбору персоналу для своїх підприємств в Україні.

Запоріжжя, Маріуполь, Кривий Ріг — міста, де кожен охочий може звернутися в офіс Центру Кар’єри Метінвест (ЦКМ) та отримати кваліфіковану консультацію з працевлаштування та навчання на підприємствах Холдингу по всій Україні.

Понад 7000 співбесід, більш ніж 360 працевлаштованих висококваліфікованих кандидатів робочих професій, база даних з понад 4000 потенційними кандидатами — все це результат менше ніж за рік роботи Центрів.

Для компаній гірничо-металургійного комплексу України Центр Кар’єри є новим підходом у роботі з потенційними співробітниками.

Ефективність Центрів полягає у принципі «єдиного вікна», коли в одному місці людина може:

  • отримати інформацію про всі вакансії, які існують на підприємствах Холдингу в Україні;
  • дізнатися більше про металургійну та гірничодобувну галузь;
  • пройти співбесіду та подальший процес працевлаштування на підприємства у супроводі консультанта Центру кар’єри;
  • отримати інформацію про програми навчання робочим професіям, які реалізує компанія;
  • взяти участь у заходах професійної орієнтації школярів і молоді.

Центр Кар’єри не тільки допомагає шукачам знайти роботу у своєму місті, але й надає підтримку у визначенні свого покликання, плануванні професійного розвитку, підготовці якісного резюме, проходженні співбесіди в структурному підрозділі. Тут також відповідають на найважливіші питання потенційних співробітників щодо кар’єрного зростання та соціальних гарантій. Усі відповіді зібрано у спеціальній брошурці «Соцпакет: твій вибір». Адже Метінвест пропонує понад 30 програм підтримки співробітників, і кожен кандидат може обрати найцікавіші саме для себе.

За допомогою Центру пошук роботи стає простішим та зручнішим — кандидатам більше не потрібно відвідувати відділи кадрів кожного з підприємств. До того ж офіс ЦКМ знаходиться у центрі міста.

Працевлаштуватися за допомогою Центру можуть як кваліфіковані співробітники з великим досвідом, так і студенти, які шукають перше місце роботи та ніколи не бачили виробництва.

Саме для студентів Метінвест пропонує безліч варіантів стажувань, а консультанти ЦКМ допомагають їм визначитися з напрямком розвитку, розповідають про програми наставництва, перекваліфікації та навчання. В офісі можна подивитися відеоролики про професії, дізнатися про особливості виробництва, зареєструватися на екскурсії (які, звичайно, будуть доступні після послаблення карантину) та визначитися з вибором.

Метінвест шукає працівників, зацікавлених у побудові довгострокової кар’єри, гарантованому доході та програмах підтримки здоров’я та сім'ї. Для більш ефективного пошуку Центри Кар’єри ретельно вивчають своїх найуспішніших потенційних кандидатів, розробляють ціннісні пропозиції для кожної цільової групи та навіть професії, постійно покращують методи оцінювання та взаємодії. Адже одне з ключових завдань ЦКМ — створити позитивний досвід пошуку роботи, зацікавити у довгостроковій співпраці з роботодавцем, який дійсно розуміє потреби та очікування співробітників.

Отримуйте більше корисної інформації у нашій групі «Поворкуємо?» у Facebook.


Читайте також