• File

Олексій

CEO, операційний, фінансовий директор (HoReCa), харчового виробництва

Age:
48 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Рубльов Олексій Анатолійович

Дата народження:
20 Квітень 1977

Регіон:
Дніпро

Можливість переїзду:
Дніпро

Телефон (и):
[open contact info](look above in the "contact info" section)

E-mail:
[open contact info](look above in the "contact info" section)

СЕО , фінансовий директор, операційний директор, регіональний директор від 50000грн



•Великий досвід управлінської роботи у сфері HoReCa - в якості СЕО, директора ресторану, директора заміського комплексу, фінансового директора, директора виробничих цехів пекарня/кулінарія/кондитерка/мясо-риба, керівника проєктами і консультанта з відкриття ресторанів, стаж 25 років, запуск обєктів з 0
•Досвід перереєстрації підприємств - зміна юр. особи
•Досвід фінансового управління в якості фінансового директора, курси по бух.обліку
•Впровадження фінансового, управлінського і складського обліків на підприємстві
•Власні аналітичні проєкти
•Великий досвід по роботі з перевіряючими держструктурами

Досвід роботи


ТОВ "Н’ю Білд Істейт" (м.Дніпро)
Будівництво     
Директор
Груд 2020 - по сьогодні (2 роки 11 міс)
Контроль та фінансовий облік підприємства. Робота з підрядниками, гос органами, контроль виконання робіт.
Ремонтні роботи громадянської, комерційної та державної власності.

ТОВ «ЛОГОС», ресторано-готельний комплекс Бартоломео (м.Дніпро)
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси     
Операційний директор
Лис 2022 - Сер 2023 (10 міс)
Операційне управління господарською діяльністю комплексу Бартоломео (площа комплексу 6,5 га, штат більше 200 чол, ресторани, готель на 79 номерів, паркова територія ПІКНІК, конференц зал, яхт клуб, спорт локації, басейн, концертний майданчик). Планування і фінансовий результат всіх подрозділів комплексу. Управління FRONT (ресторани, готель, спорт підрозділ) і BACK структурами (хауз кіпінг, клінінг, тех служба, відділ благоустрою, служба безпеки) комплексу.
Керівник відділу якості
Січ 2020 - Січ 2021 (1 рік 1 міс)
Закінчення робіт по розробці стандартів роботи для всіх підрозділів комплексу, переведення їх у цифровий формат, розробка ключових протоколів, впровадження стандартів у роботу підприємства, контроль дотримання.
Виконавчий директор, заступник СЕО
Жов 2017 - Лип 2018 (10 міс)
Запуск нових локацій (паркова зона відпочинку, кав’ярня ПІКНІК та кав’ярня у ЯХТ КЛУБІ; аналіз продажів з формуванням пропозицій по збільшенню прибутку та впровадження цих пропозицій; прописання логіки алгоритму до бонусної програми лояльності та інші, запуск разом з IT відділом нових додатків для покращення якості роботи комплексу; написання стандартів роботи (по Мусатову) для підрозділів з застосуванням хмарних технологій.

ТОВ Контракт Продрезерв 5, Гарна Страва (м.Дніпро)
Підприємства харчування
Директор виробництва і розвитку
Чер 2018 - Жов 2019 (1 рік 5 міс)
Розробка бізнес плану, проекту, будівництво приміщення цеху по виробництву готової продукції та напівфабрикатів для заводських їдалень/лікарень/освітніх установ/державних структур відповідно до ХААСП (починаючи від проектних робіт, підбір буд. бригад, підбір виробничого обладнання, підбір іншого инвентаря і допоміжного устаткування, складання штатного розпису і підбір персоналу, пошук авто, устаткування згідно нормативам СЕС, пропрацювання логістики і технології доставки; закінчуючи вихідом на планову рентабільність. Проекти та запуск також їдалень "під ключ" на комерційних підприємствах, в освітніх та держзакладах
.
ТОВ «Дніпро-Ш», розважальний рестораний комплекс RIO club (м.Дніпро)
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси   
Фінансовий директор, заступник СЕО
Чер 2010 - Січ 2022 (11 років 8 міс)
Ресторан, бенкетний зал, нічний клуб і кав’ярня. Впровадження та ведення фінансового і управлінського обліку, бюджетне планування, аналітика діяльності підприємств, одночасно (до 2017 року) управління підприємством в якості зам. Ген. директора і робота з перевіряючими гос структурами.

Бізнес консультант
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси       
•Бізнес консультант заміського ресторанно-готельного комплексу «Goodzone» (оптимізація технологічних і бізнес процесів)
•Бізнес консультант заміського ресторанно-готельного комплексу «Гуляй поле» (фінансовий аудіт, оптимізація бізнес процесів)
•Бізнес консультант ПП Ткаченко (Торгівля роздрібна / Retail)     
Аналітика, розробка нових проектів та їх впровадження. Перепрофілювання, рестайлінг магазину і в результаті збільшення його валового дохіду, рестайлінг ринку, аналітика по іншим закладам ПП та збільшення їх прибутку.

ТОВ «7континентів», ТРЦ «Рів’єра» (м.Одеса)
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси       
Керівник проектом
Жов 2009 - Гру 2009 (3 міс)
Розробка концепції, підбір персоналу, впровадження та відладка складського і управлінського обліку, проект та запуск ресторану, розробка меню, рекламні заходи.

ТОВ «Рейнфорд» ТРК «Материк» (м.Дніпро, м.Київ, м.Кам’янське)
Торгівля роздрібна / Retail / Ресторани такав’ярні
Директор виробництва – м.Кам’янське
Гру 2008 - Жов 2009 (11 міс)
Керівництво підрозділами ресторан «Баварія», кондитерський цех, борошняний цех, м’ясний цех і цех напівфабрикатів, з кількістю співробітників від 150.
Впровадження антикризових заходів по скороченню и оптимизації витрат, оптимизації технологічних процесів, складання бюджету по кожному підрозділу та контроль виконання,зміна юридичної особи підприємства, взаємодія с перевіряючими службами, аналітика продаж з розробкой та впровадженням технології системи обмеження виробництва, в результаті чого скоротив кількість працівників до 65 осіб із збереженням виторгу підрозділів на колишньому рівні, а по деяким збільшив на 25%.
Директор виробництва – м.Київ
Кві 2008 - Гру 2008 (9 міс)
Керівництво підрозділами 3 ресторани («Баварія», «Італія» и «Російській»), фуд-зона на 400 місць евро їдальні, кафетерій «Міленіум», кондитерський цех, борошняний цех, м’ясний цех і цех напівфабрикатів, з кількістю співробітників 320 осіб.
Вивід підприємства з виробничої кризи, розробка та впровадження систем мотивацій для персоналу, впровадження антикризових заходів по скороченню и оптимизації витрат, оптимизації технологічних процесів, складання бюджету по кожному підрозділу та контроль виконання,зміна юридичної особи підприємства, взаємодія с перевіряючими службами, аналітика продаж. За період роботи в результаті оптимизації технологічних процесів сокоротив кількість працівників до 270 осіб, при цьому збільшив виторг на 20%, привів роботу підрозділів до відповідності нормам.
Управляючий фуд зоной «Слав’янський двір» - м.Дніпро
Лип 2006 - Бер 2008 (1 рік 9 міс)
Керівництво фуд-зоной на 240 місць «Слав’янський двір»: операційне управління роботою підприємства, проект технологічної лінії та запуск підприємства, підбір та навчання персоналу, розробка та впровадження системи мотивації для персоналу, розробка та впровадження меню і технологій, складання та контроль виконання бюджету.
У підпорядкуванні 70 осіб. Розробив оптимальний технологічний процес, структуру та мотивацію персоналу, в результаті чого забезпечив завантаження залу з 50 на 90% та вихід на запланований прибуток.

ТОВ «Мегаполіс», готельно-рестораний комплекс «GoodZone» (м.Дніпро)
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси       
Директор ресторану
Лис 2005 - Лип 2006 (9 міс)
Операційне керування роботою комплексу, супровід будівництва приміщень ресторану та планування технологічних приміщень, укладання договорів, підбір та навчання персоналу, розробка та впровадження меню и технологій, впровадження складського та фінансового обліку.

Освіта


Національна    Металургійна Академія України (Дніпро)
рік закінчення 1999
інженер по електроустаткуванню промислових підприємств

Володіння мовами


Англійська - просунутий (Сертифікат American English School Center - рівень Advanced)
Українськиа - рідна
Можу проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати


Маркетинг, Менеджмент, Фінанси і Аудит.(Дніпропетровськ)
рік закінчення 1999
Додаткова освіта на базі НМетАУ

Додаткова інформація


Сімейне становище
Одружений, маю двох доньок

Водійське посвідчення
Стаж 25 років категорія В та С, власне авто

Захоплення
Сноуборд, вейкборд, віндсерфінг, верхова їзда (кінний спорт)

Мета
Отримання посади СЕО/директора/керівника закладу чи мережі HoReCa, фінансового директора.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: