- PRO
Никита
Адміністратор ресторану
- Considering positions:
- Адміністратор ресторану, SMM-менеджер ресторану, Сушеф
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 22 years
- City:
- Odesa
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10094671/
Work experience
Операційний менеджер
from 02.2025 to 07.2025
(5 months)
Крем Кафе, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Операційний менеджер, Крем Кафе
•Забезпечення високого рівня сервісу та обслуговування гостей
•Робота за кавовою машиною, контроль якості приготування напоїв
•Ведення табеля обліку робочого часу та складання графіків роботи персоналу
•Оформлення і контроль замовлень партнерів, закупівля сировини та витратних матеріалів (борошно, тахіна, шоколад, господарчі товари)
•Робота з сервісами автоматизації (Choice, Bond)
•Відкриття та закриття каси, ведення касової дисципліни
Сушеф
from 06.2024 to 02.2025
(8 months)
Gastro 15, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
Працював спочатку адміністратором , потім перейшов на кухню саме на процес видачі і оформлення замовлення
В обовʼязки входило керування якості страв , керування роботи гарячого та холодного процесу , створення закупки та прийом її, навчання персоналу , також разом с шефом створення тех карт , наказів на введення страв , пропоацювання та ведення нового меню як постійного так і сезонного, проведення інвентаризації та внесення її до бланків
Адміністратор ресторану
from 01.2024 to 06.2024
(5 months)
I Feel&Co, мережа ресторанів, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота у високому ритмі , багатозадачність , робота з 1С , внесення закупок , виконання списань , ведення графіку персонала , робота з чек листом відкриття закладу, керування роботи персоналу , робота з старт-стоп листом , проведення 5-ти хвилинки перед початком зміни , касова дисципліна , заповнення звітності , контроль обслуговування в залі , вирішення конфліктних ситуацій
Робота з виною картою понад 100 позицій вина , проходження навчання по управлінню персоналом , роботою в сфері обслуговування
Відвідування дигустацій вина
Піцайоло
from 11.2022 to 11.2023
(1 year)
HVL, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування піци в печі на дровах , розкатка тіста руками , зотівлі , приготування та формування тіста , створення закупки продуктів , підтримка чистоти на робочому місці , та швидка віддача піци
Піцайоло
from 07.2022 to 12.2022
(5 months)
Baraboo, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Працюва у ресторані в Любліні (Польща) приготування піци , контроль якості та робота у високому темпі
Education
Криворізький будівельний коледж
Будівництво та цивільна інженерія, Кривий Ріг
Unfinished higher, from 2018 to 2022 (4 years)
Knowledge and skills
- Уважність
- Самостійне прийняття рішень
- Користувач ПК
- Уміння аналізувати
- Уміння швидко засвоювати нову інформацію
Additional information
Є достатня база знань для того щоб створювати нові страви , керувати командою та зростати в подальшому разом
Працював кухарем , піццайоло , адміністратором , офіціантом та су шефом
В сфері готельно-ресторанного бізнесу працюю з 15-ти років , на разі 21
Similar candidates
-
Администратор ресторана
Odesa -
Адміністратор ресторану
Odesa -
Адміністратор ресторану
Odesa -
Адміністратор ресторану
Odesa, Ivano-Frankivsk , more 2 cities -
Адміністратор служби доставки
Odesa -
Керуючий рестораном, заступник керуючого, адміністратор
Odesa