- PRO
Валерий
Шеф-повар
- Employment type:
- full-time, part-time
- Age:
- 32 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10247442/
Work experience
Шеф-повар
from 09.2024 to now
(11 months)
Owner, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Повне оновлення меню .
Бренд-шеф
from 04.2024 to now
(1 year 4 months)
PAU WAU / Божевільний бар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню, сезонних та не основних страв тощо , пошук команди , та навчання кухарів.
Шеф кухар
from 02.2024 to 06.2024
(4 months)
Bohrach, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф Кухарь
from 03.2022 to now
(3 years 5 months)
Европассаж, Київ (IT)
Підтримував робочий процес, відповідав за підготовку та презентацію страв, надавав рекомендації з вдосконалення меню.
Шеф кухар
from 05.2021 to 09.2022
(1 year 4 months)
цех міністерства шаурми, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль та зберігання якості, страв, напівфабрикатів, соусів.
Згідно заданих стандартів бренд шефа Краковського .
Формування логістики між закладами, цехом, та постачальниками.
Су-шеф
from 02.2019 to 06.2020
(1 year 4 months)
Будинок великого дива, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Допомога шеф кухарю , опрацювати меню, та пригоування страв
Сушеф
from 03.2018 to 06.2019
(1 year 3 months)
revolution grill, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар універсал
from 03.2017 to 07.2018
(1 year 4 months)
urban spase 500, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший кухар
from 03.2014 to 06.2016
(2 years 3 months)
Марракеш, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв, соусів тощо згідно з нормами встановлених світовою картою.
Education
Днз Зовт
Кухар судновий/ адміністратор, Запоріжжя
Specialized secondary, from 2011 to 2012 (1 year)
Knowledge and skills
- Комунікабельність
- Розробка меню
- Розробка нових десертів
- Розробка маркетингової стратегії
Similar candidates
-
Шеф-кухар, сушeф
Kyiv -
Шеф-кухар
Kyiv -
Су-шеф
Kyiv -
Бренд-шеф
Kyiv -
Шеф-кухар
40000 UAH, Kyiv, Other countries -
Шеф-повар (разработка меню в ресторан, кафе, бар)
60000 UAH, Kyiv