Микола
Шеф-повар
- Considering positions:
- Шеф-повар, Сушист
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 31 years
- City:
- Lviv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10297525/
Work experience
Шеф-повар
from 09.2024 to now
(11 months)
Impero Group, Львів (Харчова промисловість)
Обовʼязки:
• розробка нових страв
• розробка технологічних карт
• контроль якості продукції
• замовлення товару
• приготування страв , згідно технологічних стандартів
• навчання працівників
• комунікація між персоналом ресторану
• проведення інвентаризації
• введення чек-листів згідно стандартів мережі
• управління та контроль усіх процесів кухні
• контроль та дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
Шеф-повар
from 02.2022 to 11.2024
(2 years 9 months)
Celentano, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Обовʼязки:
• контроль якості продукції
• замовлення товару
• приготування страв , згідно технологічних стандартів
• навчання працівників
• комунікація між персоналом ресторану
• проведення інвентаризації
• введення чек-листів згідно стандартів мережі
• управління та контроль усіх процесів кухні
• контроль та дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
Сушист
from 10.2021 to 11.2022
(1 year 1 month)
ТАО, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
• дотримання санітарних та гігієнічних норм
• приготування страв згідно технологічних карт
• розробка нових страв
Су-шеф
from 01.2021 to 09.2021
(8 months)
Мірай, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
• контроль якості продукції
• замовлення товару
• навчання працівників
• проведення інвентаризації
• контроль санітарних норм
Кухар універсал
from 06.2019 to 10.2022
(3 years 4 months)
Сільпо, мережа супермаркетів, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
• приготування страв американської та італійської кухні , згідно технологічного процесу
• приготування страв у хоспері
• дотримання санітарних та гігієнічних норм кухні згідно НАССР
• проведення інвентаризації
•
Су-шеф
from 07.2018 to 07.2019
(1 year)
Tomatina, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
• приготування страв , згідно тех. карти
• навчання персоналу
• контроль якості продукції
• контроль та дотримання санітарних та гігієнічних норм
• допомога при впровадженні нових страв
• проведення інвентаризації
Сушист
from 09.2015 to 03.2017
(1 year 6 months)
Сушия, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
• приготування страв згідно тематичних карт закладу
• дотримання санітарних та гігієнічних норм
• проведення інвентаризації
• контроль якості продукції , дотримання правих НАССР ТА Fifo
Knowledge and skills
- Адаптивність
- Здатність до навчання
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Комунікабельність
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Італійська кухня
- Готування на мангалі
- Готування фаст-фуду
Similar candidates
-
Шеф-повар
Lviv -
Шеф-повар
50000 UAH, Lviv -
Шеф-кухар
80000 UAH, Lviv, Vinnytsia , more 3 cities -
Бренд-шеф
Lviv -
Шеф-кухар
45000 UAH, Lviv, Odesa , more 3 cities -
Шеф-повар грузинской кухни
Lviv, Vinnytsia , more 5 cities