Георгій

Кухар, 40 000 UAH

Considering positions:
Кухар, Кухар-універсал, Кур'єр, Менеджер з продажу
Employment type:
full-time, part-time
Age:
20 years
City of residence:
Sofiivska Borshchahivka
Ready to work:
Kyiv, Sofiivska Borshchahivka

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кухар-універсал

from 10.2024 to now (10 months)
Глек, ресторан сучасної київської кухні, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

вміти приготувати всі позиції з меню швидко. Слідкувати за тим щоб всі позиції меню були в наявності та контролювати якість продуктів.

Кухар

from 06.2024 to 10.2024 (4 months)
rooftop bar 1818, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

вміти приготувати всі позиції з меню швидко. Слідкувати за тим щоб всі позиції меню були в наявності та контролювати якість продуктів.

Кухар універсал

from 02.2024 to 06.2024 (4 months)
Chin-Chin, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

вміти приготувати всі позиції з меню швидко. Слідкувати за тим щоб всі позиції меню були в наявності та контролювати якість продуктів. навчання нового персоналу

Су-шеф

from 05.2023 to 02.2024 (9 months)
Pilpili, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

вміти приготувати всі позиції з меню. Слідкувати за тим щоб всі позиції меню були в наявності та контролювати якість продуктів. Робити закупівлі самостійно або через постачальників. Навчання нового персоналу

Кухар шаурми

from 11.2022 to 05.2023 (6 months)
Döner Kebab, Софіївська Борщагівка (Готельно-ресторанний бізнес)

швидко робити шаурму. Вічливо розмовляти з клієнтами. Слідкувати за наявністю всіх інгрідіентів. Навчання нового персоналу

Заготівельник м'ясного процесу

from 11.2021 to 02.2022 (3 months)
Сіль Землі, Софіївська Борщагівка (Готельно-ресторанний бізнес)

оброблення м'яса та риби перед ії приготуванням. Маринування м'яса та риби. Засолення риби. Приготування фаршу для котлет и т.п. фасування продуктів. закупівля продуктів через постачальників. Контролювати якість продуктів

Knowledge and skills

  • эвропейська кухня
  • Пунктуальність
  • Здатність до навчання
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування холодних страв
  • Комунікабельність
  • Готування фаст-фуду
  • Готування на мангалі
  • Готування піци
  • Пакування готової продукції
  • Європейська кухня
  • Випікання
  • Готування шаурми
  • Українська кухня
  • Складання технологічних карт
  • Вміння швидко ліпити хінкалі
  • Приготування хачапурі
  • Робота з дріжджовим тістом
  • Грузинська кухня
  • Оброблення м'яса
  • Стресостійкість
  • Готування суші
  • Приготування страв
  • Знання ДСанПіН
  • WOK

Additional information

швидко навчаюсь новому, прагну до самовдосконалення. Швидко вливаюсь у колектив

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: