• File

Артем

Інженер з охорони праці

Age:
41 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Червоний Артем Миколайович

Освіта:
- вересень 1991 рік - червень 1998 рік - загальноосвітня школа I-III ступенів №9 м. Красноармійська Донецької області;
- вересень 1998 рік– червень 2001 рік – професійно технічне училище №38 м. Красноармійськ Донецької області, спеціальність – електрозварник ручного зварювання 3 розряду, контролер зварювальних робіт 2 розряду;
- 2004 рік – 2010 рік Національний гірничий університет м. Дніпропетровськ, спеціальність – 0903 Гірництво, розробка родовищ корисних копалин, охорона праці в гірничому виробництві;

Додаткова освіта:
- вересень 2012 рік – «Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки України», ДП «Луганський експертно – технічний центр Держгірпромнагляду України», курс навчання за напрямом – «Промислова безпека, охорона праці, відомчий та державний гірничий нагляд у вугільній промисловості, Посвідчення № 436-12-18, Сертифікат № 386/2012;
- січень 2016 рік - ДП «Головний навчально-методичний центр Держпраці» навчання з нормативно правових актів, а саме: НПАОП 0.00-1.66-13, НПАОП 0.00-1.67-13;
- лютий 2016 рік - ДП «Головний навчально-методичний центр Держпраці» навчання з законодавчих актів з охорони праці, гігієни праці, надання першої (домедичної) допомоги потерпілим, електробезпеки, пожежної безпеки.

Досвід роботи:
1. Листопад 2001 рік ДХК Краснолиманське» м. Родинське Донецька обл. - вантажник поверхні.
2. Липень 2003 рік машиніст підземних установок 3 розряду ДП «ВК «Краснолиманська», м. Родинське Донецька область.
3. Вересень – 2007 рік гірничий майстер дільниці ВТБ, ОП «шахта ім.О.Ф.Засядько» м. Донецьк.
4. Квітень 2010 рік командир взводу виробничо-профілактичної служби 10 ВГРЗ м.Димитров Донецька область.
5. Лютий 2012 рік головний державний гірничотехнічний інспектор на вугільних шахтах з підземними роботами державної інспекції нагляду у гірничій промисловості за провітрюванням і пило газовим режимом Донецького гірничого округу, ранг 12 державного службовця, 6 категорія.
- член комісії зі спеціального розслідування аварій на вугільних підприємствах, участь в експертних комісіях спеціальних розслідувань, а саме:
- 16.12.2013 року ТОВ "Техіновація аварія І категорії;
- 12.08.2014 року аварія на ПАТ «Шахтоуправління «Покровське.
6. Березень 2015 у зв’язку зі зміною штатного розпису та структури територіального управління Держгірпромнагляду у Донецькій області переведений на посаду головного державного гірничотехнічного інспектора на вугільних шахтах з підземними роботами Міжрегіональної державної гірничотехнічної інспекції гірничого нагляду і контролю Донецького гірничого округу.
7. Червень 2015 рік у зв’язку з реорганізацією територіального управління Держгірпромнагляду у Донецькій області на Головне управління Держпраці у Донецькій області переведений на посаду головного державного інспектора спеціалізованого відділу гірничого нагляду і контролю управління гірничого нагляду.
8. Липень 2015 рік призначений на посаду заступника начальника спеціалізованого відділу гірничого нагляду і контролю управління гірничого нагляду Головного управління Держпраці у Донецькій області, ранг 11 державного службовця.
9. Вересень 2015 рік призначений на посаду начальника спеціалізованого відділу гірничого нагляду і контролю управління гірничого нагляду Головного управління Держпраці у Донецькій області, ранг 6 державного службовця, в межах категорії «Б» посад державного службовця.
- член комісії зі спеціального розслідування аварій на вугільних підприємствах, участь в експертних комісіях спеціального розслідування, а саме:
- 26-27 жовтня 2015 року аварія на ДП «ВК «Краснолиманська»;
- 25.08.2016 року аварія на ПАТ «Шахтоуправління «Покровське».
Голова комісії зі спеціального розслідування нещасних випадків зі смертельним наслідком та нещасних випадків з тяжкими наслідками. на ТОВ «Шахтобудівельна компанія», ВП «Шахта «Родинська» ДП «Красноармійськвугілля» та ПАТ «Шахтоуправління «Покровське».
10. Травень 2017 року переведений до апарату Головного управління Держпраці у Донецькій області на посаду начальника відділу експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг.
11. Грудень 2018 року почав працювати на посаді начальника зміни з охорони праці ВСП «ГІРНИЧЕ УПРАВЛІННЯ» ТОВ «ШАХТОБУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ».
12. Вересень 2019 року почав працювати на посаді гірничий майстер з охорони праці ШУ ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ ПрАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ»:
- 01 січня 2020 року був переведений на посаду начальника зміни з охорони праці;
- 01 квітня 2020 року у зв’язку з реорганізацією служби охорони праці був переведений гірничим майстром дільниці ВТБ-2;
- 01 квітня 2020 року по 01 липня 2020 року виконував обов’язки заступника начальника дільниці ВТБ-1;
- 01 липня 2020 року виконувавобов’язки начальника зміни з виробничої служби 1;
- 02 лютого 2021 року переведений на посаду начальника зміни з виробничої служби.
13. Січень 2023 року почав працювати на посаді інженер з охорони праці ПБМП “СТРОЇТЕЛЬ-П”.
14. Травень 2023 року призначений на посаду головний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

Професійні навички:
- Впевнений користувач ПК;
- Знання ділового етикету;
- Досвід роботи з великою кількістю інформації;
- Досвід ведення переговорів;
- Досвід управління людьми, здатність згуртувати колектив;
- Досвід стратегічного планування;
- Володіння мовами: російська та українська мови вільно; англійська базовий (переклад зі словником).

Особисті якості:
Лідерство, логічне мислення, комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, вміння контролювати, вміння планувати і прогнозувати,вміння переконувати, впевненість в собі, організованість, стійкість до стресів, прагнення до нововведень, орієнтація на досягнення результату.

Додаткові відомості:
Сімейний стан: не одружений.
Діти: виховую сина.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: