• PRO

Дмитро Veteran

Бар-менеджер, шеф-бармен, 30 000 UAH

Considering positions:
Бар-менеджер, шеф-бармен, Технолог, Менеджер кафе, Адміністратор, Керуючий рестораном
Employment type:
full-time
Age:
30 years
City:
Kryvyi Rih

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бар-менеджер

from 11.2024 to 03.2025 (4 months)
Hashtag / Hash resto, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд бар-менеджер

from 06.2024 to 10.2024 (4 months)
Tomatina, NOA, Una Pinsa, Poke Lulu, Emily, сім'я ресторанів, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Куріювання всіх барів мережі.
2. Запуск з нуля нових проєктів.
3. Розробка концепції та проєктування робочої зони барів.
4. Створення та подальше оновлення барної і коктейльної карти.
5. Організація роботи барів в усій мережі.
6. Підбір та навчання персоналу.
7. Підбір обладнання та посуду.
8. Робота з таблицями Excel.
9. Ведення документації та забезпечення безперервної роботи барів.
10. Ергономіка та розвиток барів.
11. Організація інструктажу для робітників бару, забезпечення
'допомоги працівникам у рішенні виникаючих в ході роботи проблем, розподіл обов'язків між ними и визначення ступені їх відповідальності.
12. Контроль за дотриманням барменами стандартів гігієни, забезпеченням санітарної чистоти бару.
13. Аналіз ефективності роботи підрозділів бара, контроль якості готової продукції, оптимізація барних карт.
14. Контроль проведення ревізії та робота з бухгалтерією.
15. Робота з різною документацією.
16. Комунікація з постачальниками, ділові зустрічі, робота з договорами.
17. Контроль за раціональним використанням матеріальних, фінансових і трудових ресурсів, оцінка результатів.
18. Організація і контроль виробничих процесів бару, налагодження технологічних процесів, облік і контроль необхідних коштів для виробництва, формування меню.
19. Контроль витрат та звітування по результатах перед власниками мережі.

Бренд бармен

from 04.2024 to 05.2024 (1 month)
Phoenix, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Створення успішного бренду відштовхуючись від концепції закладу.
2. Розробка та оновлення барного меню, коктейльної карти.
3. Розробка концепції та стратегії повищення продажу та їх реалізація.
4. Створення технологічних та калькуляційних карт.
5. Сумісна робота з маркетологами.
6. Навчання персоналу підприємства, проведення навчальних занять та майстер класів.

Бар-менеджер

from 12.2023 to 04.2024 (4 months)
Batoni, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Створення успішного бренду грузинського ресторану.
2. Розробка бізнес-стратегії, концепції та їх реалізація.
3. Ведення усієї необхідної внутрішньої документації.
4. Прийом та зберігання продукції бару.
5. Планування та тісна співпраця із маркетологами.
6. Організація усіх технологічних процесів, проектування бару, установка обладнання, підбір та закупівля обладнання, посуду.
7. Пошук та ведення переговорів із підрядниками та постачальниками, заключення вигідних договорів з алкогольними компаніями.
8.0рганізація, планування та координація усіх процесів пов’язаних з роботою ресторану.
9.Підбір кваліфікованого персоналу, проведення співбесід, проведення навчальних лекцій.
10. Контроль за раціональним використанням матеріальних, фінансових і трудових ресурсів, оцінка результатів.
11. Організація і контроль виробничих процесів бару, налагодження технологічних процесів, облік і контроль необхідних коштів для виробництва, формування меню.
12. Контроль витрат та звітування по результатах перед власником ресторану

Медіабаєр / Ovner affiliate marketing

from 07.2023 to now (2 years 1 month)
Traffic Vikings, Дистанційно (Маркетинг, реклама, PR)

1. Аналіз даних та масштабування на їх основі рекламних кампаній.
2. Постійне вивчення та застосування алгоритмів роботи Meta, PPC і push-трафіку.
3. Робота безпосередньо з рекламодавцями.
4. Робота з клоакінгом та використання трекерів.
5. Робота з промо-матеріалами та креативами.
6. Пошук та впровадження нових підходів в просуванні продуктів.
7. Щоденний збір статистики рекламних активностей.
8. Генерування ідей по створення лендінгів.
9. Виконання KPI.
10. Аналіз ефективності рекламних кампаній.
11. Куріювання командою та ефективний розподіл обов'язків.

Мобілізований військовий

from 03.2022 to 07.2023 (1 year 4 months)
Національна гвардія України, Вся Україна (Сили оборони)

Сержантське звання, командирська посада
Учасник бойових дій

Бармен/ старший бармен

from 07.2020 to 02.2022 (1 year 7 months)
12 monkeys, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Все що входить в обов'язки бармена.
2. Забезпечення безперебійної роботи бара.
3. Закупка продукції та контроль останків.
4. Навчання та контроль роботи бар-джуніорів та бар-беків.
5.Проведення ревізії.
6. Розробка технологічних карт та оновлення коктейлної карти.

Бренд-барменеджер

from 10.2019 to 04.2020 (6 months)
Fan Park, Fly Park, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Куріювання 16-ти комплексів у 12-тьох містах України.
2. Запуск з нуля п'яти барів у розважальному комплексі Fan Park.
3. Розробка концепції та проєктування робочої зони барів.
4. Створення та подальше оновлення барної і коктейльної карти.
5. Організація роботи барів в усій мережі.
6. Підбір та навчання персоналу.
7. Підбір обладнання та посуду.
8. Робота з таблицями Excel.
9. Ведення документації та забезпечення безперервної роботи барів.
10. Ергономіка та розвиток барів.
11. Організація інструктажу для робітників бару, забезпечення допомоги працівникам у рішенні виникаючих в ході роботи проблем, розподіл обов'язків між ними и визначення ступені їх відповідальності.
12. Контроль за дотриманням барменами стандартів гігієни, забезпеченням санітарної чистоти бару.
13. Аналіз ефективності роботи підрозділів бара, контроль якості готової продукції, оптимізація барних карт.
14. Контроль проведення ревізії та робота з бухгалтерією.
15. Робота з різною документацією, зарплатних відомостей і т.д
16. Комунікація з постачальниками, ділові зустрічі, робота з договорами.
17. Контроль за раціональним використанням матеріальних, фінансових і трудових ресурсів, оцінка результатів.
18. Організація і контроль виробничих процесів бару, налагодження технологічних процесів, облік і контроль необхідних коштів для виробництва, формування меню.
19. Контроль витрат та звітування по результатах перед власником мережі.

Старший бармен

from 11.2016 to 09.2019 (2 years 10 months)
Garden resto bar, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Зіставлення, розробка та оновлення карти бару.
2. Навчання барменів та офіціантів барному мистецтву та культури, теорії, роботи за баром, організація та проведення навчальних заходів.
3. Замовлення спиртних та інших напоїв, барного скла, барного інвентарю.
4. Комунікація з постачальниками, робота з договорами.
5. Прийом та зберігання продукції бару.
6. Підбір персоналу.
7. Організація роботи персоналу.
8. Контроль роботи бару, максимальні умови для безперебійної роботи бару.
9. Приготування і подача змішаних напоїв.
10. Работа з касою.
11. Пожвавлення обстановки в барі.
12. Рішення і запобігання конфліктних різнопланових ситуацій.
13. Контроль за дотриманням барменами стандартів гігієни, забезпеченням санітарної чистоти бару.
14. Аналіз ефективності роботи підрозділу бара, контроль якості готової продукції, оптимізація барних карт.
15. Ергономіка бару, а також аналітика продажу, оптимізація діяльності бара, сезонні оновлення.
16. Проведення ревізії бару та робота з бухгалтерією.

Education

Запоріжський національний університет

Управління персоналом та економіка праці, Запоріжжя
Unfinished higher, from 2023 to 2026 (3 years)

Additional education and certificates

Atom affiliate marketing

2023, 6 місяців

BAROMETR

2018, 3 дні

BAROMETR

2019, 3 дні

BAROMETR

2020, 3 дні

BAROMETR

2021, 3 дні

Knowledge and skills

  • Canva
  • Binom
  • Facebook Ads Manager
  • Spy services
  • Keitaro
  • Уміння аналізувати
  • Створення офферів
  • Аналітичне мислення

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average
  • Russian — fluent

Additional information

Консалтинг:
Garden resto bar (Кривий Ріг)
Rosemarine (Кривий Ріг)
Esenin karaoke bar (Одеса)
Telnashka beach (Одеса)
Resto bar "Квіткова лавка" (Київ)

Фіналіст/напівфіналіст конкурсів:
World Class Cocktail Competition 2019
DiageoBarAcademy 2019
Barnation 2020

Також з 2018 по 2022 тісно співпрацював з алкогольними компаніями Diageo, Bayadera i Pernod Ricard, представлявся лицем компаній на таких заходах як:
BAROMETR
Kurash bazar
Tehno pati
Tatto fest
Jazz fest

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: