• File

Ростислав

Технолог

Considering positions:
Технолог, Керівник виробництва
Age:
37 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Dnipro, Kyiv, Lviv, Odesa, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РОСТИСЛАВ
БАРНЮК
ІНЖЕНЕР-ТЕХНОЛОГ
ХАРЧОВОГО ВИРОБНИЦТВА
(ХЛІБОБУЛОЧНОГО)

Випікання хліба для мене- це, в першу чергу,
про тактильне, креативне , про поживність!
Це неспішна творча та водночас заспокійлива
діяльність, яка приносить особливе
задоволення!

[open contact info](look above in the "contact info" section)
ДОСВІД РОБОТИ
[open contact info](look above in the "contact info" section)

ТОВ «ВЕРЕСЕНЬ ПЛЮС» ГОЛОВНИЙ
м. Київ ТЕХНОЛОГ ВИРОБНИЦТВА
НАПРЯМКИ: ХЛІБОБУЛОЧНЕ, ПІЦА, КУЛІНАРНЕ,
ФАСТФУД
ПРО СЕБЕ 02.2025-...
Хлібною справою займаюся з Участь у проектній роботі, зокрема у впровадженні та
2009р. розвитку кількох напрямів:
Протягом всього часу своєї трудової Хлібопекарське виробництво – оптимізація
діяльності знаходжусь в постійному технологічних процесів, розробка та вдосконалення

процесі здобуття нових знань та рецептур, адаптація їх під доступну сировину;
.
навиків, які успішно застосовую у технологічна підтримка запуску нових продуктів;
Піца – відпрацювання технології, впровадження процесів
справі хлібопечення.
у виробництво, контроль якості продукції;
Мої особисті якості-це:
Проектування і запуск нового цеху фастфуду – повний
Порядність, цілеспрямованність,
супровід проекту: розробка концепції, вибір та підбір
організованість
технологічного обладнання, планування виробничих
Вміння приймати рішення та
процесів, організація робочих зон, запуск і
нести за них відповідальність
налагодження технологічних ліній.
Високий рівень
комунікабельності ТОВ «ФУДКОМ» ІНЖЕНЕР-ТЕХНОЛОГ
ХЛІБОБУЛОЧНОГО ВИРОБНИЦТВА
01.11.2019 – 29.12.2023
ОСВІТА •Розробка, впровадження нових позицій продукції
•Удосконалення технології виробництва діючого
Національний університет
асортименту
харчових технологій •Складання технологічних карт та калькуляцій
2007 - 2012р. •Розробка внутрішньої нормативної документації
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ “ТЕХНОЛОГІЇ •Аналітика показників відділу
ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА •Робота з постачальниками
ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА”
•Створення та проведення презентацій для дирекції
торгових площадок, зав. виробництв (on-line, of-line),
проведення майстер-класів
•Участь у відкритті нових проектів
СПД БАРНЮК
ОРГАНІЗАЦІЯ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ
01.06.2018 – 30.10.2019
Організація роздрібної торгівлі

ТОВ ЛК – ТРАНС КЕРІВНИК ВЛАСНОГО
ВИРОБНИЦТВА ПО ОПЕРАЦІЙНИМ
ПИТАННЯМ (ПЕКАРНЯ)
08.09.2017 –10.05.2018
Виконання поставлених задач згідно концепції
розвитку підприємства

ТОВ «ХЛІБНА СПРАВА» КЕРІВНИК
ВИРОБНИЦТВА
12.05.2014 -25.07.2017
•Запуск проекту з «0»
•Управління виробництвом, організація виробничої,
складської, транспортної логістики
СПД БАРНЮК
13.05.2008 -15.05.2014
Організація роздрібної торгівлі
ФОП СТАДНІКОВА ЗАВІДУЮЧИЙ
ВИРОБНИЦТВОМ ( ХЛІБОБУЛОЧНИЙ ТА
КОНДИТЕРСЬКИЙ НАПРЯМКИ)
20.05.2008 – 01.07.2009
Організація виробничої логістики

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ
•Розуміння концепції та політики компанії
•Знання правил організації та принципів
успішної роботи ХБ виробництва
•Ефективне управління робочою групою
•Ефективна організація та контроль процесу
наставництва і адаптації персоналу
•Вільне володіння технологіями виробництва
хлібобулочних виробів
Глибокі знання та практичний досвід роботи з
різними видами заквасок, зокрема з живими
заквасками: пшеничними, житніми, пшенично-
житніми, а також із консервованими
заквасками промислового виробництва.
Навички запуску та стабілізації роботи на
заквасках різного типу в умовах виробництва.
•Знання усіх видів та типів обладнання та їх
застосування у ХБ виробництві
•Робота з документообігом
•Вміння аналізувати, планувати та відстежувати
показники відділу ХБ
•Вміння визначати якість готової продукції за
органолептичними показниками
•Знання критичних точок, які можуть вплинути
на якість готової продукції
•Знання методів запобігання браку на всіх
етапах виробництва продукції.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: