Resume from April 23, 2024 PRO

Сергей

Консультант по информационной безопасности, защите интел. собственности, 50 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
64 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

С.пр., нач. лаборатории, начальник специальной кафедры, зав. кафедрой ВУЗа

from 02.1983 to 01.2009 (25 years 11 months)
СБ Украины, Киев (Державні організації)

Обеспечение безопасности информационных массивов принадлежащих государству на порученном участке, в последующем научно-педагогическая деятельность по данному направлению и защите интеллектуальной собственности.

Education

КИИГА

Механический, Киев
Higher, from 1977 to 1983 (5 years 6 months)

Additional education and certificates

аспирантура, докторантура

1993, 2002 - 2 роки

Knowledge and skills

Преподаватель, ученый

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

З 03.1983 по 24.07.2009 року проходив дійсну військову службу в Збройних Силах СРСР та України.
З вересня 2009 по серпень 2016 працював професором та завідувачем кафедри Європейського університету, кафедри правосуддя Київського національного лінгвістичного університету та професором спецкафедри НА СБ України. З вересня 2016 по теперішній час працюю професором кафедри інформаційного права та права інтелектуальної власності ФСП НТУУ "КПІ".
Докторську дисертацію «Теорія та практика діяльності Служби безпеки із захисту інтелектуальної власності в Україні в сучасних умовах» захистив у 2009 році.
Основні результати досліджень опубліковані у 7 монографіях, трьох посібниках, 60 наукових статтях у фахових виданнях та апробовані на 60 наукових форумах.
Останні 25 років професійно займаюся науково-педагогічною діяльністю у галузі забезпечення безпеки, а саме охороною і захистом інформаційних ресурсів з обмеженнями у доступі.
За необхідності надам експертну оцінку вартості інформації і системи охорони та захисту інформації з різними грифами обмеження.
Проконсультую, надам пропозиції та, відповідно до нормативно-правових актів України спільно з фахівцями відповідного профілю допоможу розробити ефективну систему її охорони та захисту (конфіденційна інформація, банківська та комерційна таємниці, інтелектуальна власність, ноу-хау, ділові, виробничі, комерційні, торговельні секрети тощо, яких в Україні 36) в залежності від її ціни за відпрацьованою методикою (Гордієнко С. Система протидії конкурентній розвідці як технологія / Інформаційне право: сучасні виклики і напрями розвитку: Матеріали першої науково-практичної конференції. 18 жовтня 2018 р., м. Київ. / Упоряд. : В. М. Фурашев, С. Ю. Петряєв. – Київ : Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» Вид-во «Політехніка». 2018. – 196 с., - С. 56 - 58).
При зацікавленості у співпраці, пропоную послуги як на повну ставку так і за сумісництвом.
Можливі і інші форми організації співпраці.
Пропозиції можуть коригуватися.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: