• File

Олександр

Официант

Considering positions:
Официант, Метрдотель
Age:
50 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу

Савченко Олександр
МЕТРДОТЕЛЬ, 60 000 ГРН.
30
липня Місто: Київ

Вік: 49 років
Режим роботи: повний робочий день, вільний графік роботи
Категорії: HR, управління персоналом, Консалтинг, Ресторанний бізнес, кулінарія

Є діти

Для перегляду контактів, Вам необхідно додати компанію
Досвід роботи
Старший офіціант
Наживо (Ресторани), Київ
05.2019 − 08.2022 (3 роки 3 місяці)

Обов'язки:
зустріч гостей та презентація стейків,допомога з вибором вина

старший официант
BEEF (ресторан), Київ
10.2010 − 05.2017 (6 років 7 місяців)

Є рекомендації з даного місця роботи

Освіта
КНТЭУ (Київ)
Спеціальність: Менеджмент,менеджер-экономист,магистр.
повна вища, 09.2007 − 06.2008 (9 місяців)

Додаткова освіта
• Олександр Бергарт та Тетяна Воропаева 2010-2011,НЛП, психологія,техніки продажу,

Знання мов
Англійська - Середній

Додаткова інформація
Знання комп'ютера, програм: Трио R keeper
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Навыки официанта, хостес, работа с винной картой, проведение мастер-
классов и тренингов.Управление персоналом, подготовка молодых специалистов (раннеров, помощников
официанта) ресторан BEEF с 11.2010 по 05.2017 Киев, beef.kiev.ua Гостиницы, рестораны, общепит, кейтеринг...
старший официант Проведение экскурсий по ресторану, проведение шефских столов и мастер-классов совместно с
шеф поваром. Подготовка торгового зала к работе, идеальное знание меню и винной карты, приём и исполнение
заказа согласно стандартов ресторана ( 12 этапов обслуживания ). Достижения: высокие результаты как активных,
так и пассивных продаж (высокий средний чек и процент чаевых), большое количество постоянных посетителей, их
позитивных комментариев в книге отзывов и предложений, на TripAdvisor. Помощь в раскрутке ресторана, обучение
раннеров и помощников официанта. Рекомендации Олег Старун, Beef, шеф повар. тел.: [open contact info](look above in the "contact info" section) Букина
Татьяна, BEEF, менеджер по персоналу. тел.: [open contact info](look above in the "contact info" section) с 09.2007 по 06.2008 КНТЭУ (магистр) диплом КВ №
33701887, Менеджмент готельно-ресторанного бизнеса (магистр), КИЕВ.с 09.2004 по 06.2007 КНТЭУ, менеджмент,
КВ №30950390 (бакалавр), Киев. Среднее специальное с 09.1991 по 07.1994 КТОП, техник-технолог, зж № 003394,
Киев. Дополнительное образование 1992г 120часов сертификат №165 – Институт Туризма (курсы барменов-
официантов)
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Постійний розвиток сервісу,гостинності,магіяпсихології,бо продаж
це переговори !

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: