• PRO

Людмила

Адміністратор стоматологічної клініки

Considering positions:
Адміністратор стоматологічної клініки, Керуючий магазином, Адміністратор, Керівник виробництва, Адміністратор магазину
Employment type:
full-time
Age:
43 years
City:
Ivano-Frankivsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Завідувач відділу кулінарії

from 03.2021 to now (4 years 5 months)
Сільпо (Роздрібна торгівля)

Education

Чернівецький комерційний коледж

Технологія харчування, Чернівці
Specialized secondary, from 2003 to 2005 (2 years)

Професійна кваліфікація - технік технолог
Спеціальність - технологія харчування
Освітній ступінь - молодший спеціаліст

Additional information

Працюю завідувачем відділу кулінарії, «Сільпо» Івано-Франківськ Мазепи 168а.
•В посаді працюю з 2021р. по теперішній час.
•За час роботи працювала на посадах старший кухар, завідувач відділу кулінарії– м. Чернівці, м. Хмельницький, м. Івано-Франківськ (у зв’язку з переїздами по роботі чоловіка)
•Приймала участь у відкриті 2-х магазинів;
•Робота з технологічними картами виготовлення продукції;
•Проведення інвентаризації та аналіз інвентаризаційних відомостей
•Прийом та навчання працівників
•Проведення замовлень на сировину;
•Дотримання планів виробництва готових страв;
•Навчання персоналу;

Опис функціональних обов’язків, короткий опис:

Виготовлення продукції:
-Дотримання ТК при виготовлення продукції;
-Дотримання плану виробництва;
-Ротація асортименту згідно попиту;
-Відкриття новинок згідно сезону;
-Дотримання наявного відкритого асортименту на протязі всього робочого дня;
Персонал:
-Навчання працівників дотримання технологічних карт;
-Навчання новоприйнятих працівників;
-Навчання працівників всіх технологічних процесів;
-Адаптація та навчання новоприйнятих працівників – навчання згідно програми, контрольний зріз проходження програми;
-Проведення тренінгів та навчання відповідно до програм навчання;
-Складання графіків виходу на роботу згідно потреби;
Облік виробництва та інвентаризація:
-Проведення інвентаризації;
-Аналіз втрат та робота над помилками персоналу;
-Списання товару, дотримання % втрат відповідно цільових показників
-Проведення замовлення відповідно до потреб відділу;
-Робота з товарними запасами для досягнення оптимальних запасів між поставками;
Досягнення:
-Серед досягнень – найкраща кулінарія регіону;
-Новинки які відкриваються в подальшому відкриваються на інших магазинах регіону


Досвід роботи, Сільпо:
-Поточний час – Завідувач відділу кулінарії:
•липень 2021 – поточний час – завідувач відділу кулінарії, Івано-Франківськ 168а;
•червень 2021 – липень 2021 – ст. кухар відділу кулінарії, Івано-Франківськ Мазепи 168а;
•березень 2021 – червень 2021 – ст. кухар відділу свіжих продуктів м. Хмельницький;
-2016 – 2021 – декретна відпустка, догляд за дитиною до 3-х років;
-2012 – 2015 – догляд за дитиною, переїзд в міста Лисичанськ, Бахмут, Запоріжжя (по роботі з чоловіком)
-вересень 2009 – січень 2012 – зав. відділу кулінарії м. Чернівці, вул. Головна 265а

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: