Тетяна

Технолог кондитерського виробництва

Considering positions:
Технолог кондитерського виробництва, Керівник виробництва
Employment type:
part-time
Age:
43 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Завідувач кондитерським виробництвом

from 05.2023 to 09.2024 (1 year 4 months)
Супермаркет Мак Маркет, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Ведення пекарських виробництв. Впровадження нових видів виробів, контроль якості.
Запуск нових видів продукції в ресторані. Робота шеф-кондитер.

Керуюча мережею кондитерських магазинів

from 02.2020 to 02.2022 (2 years)
ЧП Сладкофф, Харків (Роздрібна торгівля)

Контролювала заповненість вітрин, забезпечуючи своєчасне поповнення асортименту. Проводила навчання співробітників зі стандартів роботи, обслуговування клієнтів та продажу.
Вела документообіг: договори, накладні, звіти, інвентарні відомості.

Проводила підбір, навчання та адаптацію персоналу для магазинів мережі.

Організовувала та проводила регулярні інвентаризації, мінімізуючи втрати та контролюючи залишки.

Нараховувала заробітну плату співробітникам мережі на основі виробничих показників та графіків роботи. Забезпечувала закупівлю сировини та необхідних товарів для безперебійної роботи магазинів та виробництва. Організовувала завантаження та вивантаження готової продукції з виробництва, відстежуючи терміни та якість поставок. Впроваджувала новинки в асортимент, розраховувала собівартість та формувала ціни.

Керуюча кондитерським виробництвом

from 09.2019 to 02.2022 (2 years 5 months)
ЧП Сладкофф, Харків (Роздрібна торгівля)

Організовувала та контролювала роботу кондитерського цеху, забезпечуючи безперебійний виробничий процес
Нараховувала заробітну плату співробітникам на основі виробничих показників та графіків роботи.
Вводила нові позиції в асортимент, проводила аналіз ринку та підбирала затребувані продукти. Контролювала роботу персоналу, включаючи підбір, навчання та мотивацію працівників.

Шукала канали збуту, розширювала базу клієнтів, проводила переговори з партнерами.

Виписувала накладні та організовувала документообіг.

Працювала з менеджерами із продажу, забезпечуючи виконання замовлень клієнтів.

Контролювала процеси завантаження та відвантаження товару, відстежувала дотримання термінів та якості продукції.

Технолог харчової промисловості

from 02.2013 to 02.2022 (9 years)
ППКФ Аміга, Харків (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Робота з клієнтами: консультування, адаптація продукції під індивідуальні потреби.

Розробка рецептур з нуля, вдосконалення існуючих рецептур для здешевлення та покращення якості продукції.

Тестування нової та існуючої сировини, аналіз її властивостей (пропекання, сумісність).

Організація та проведення майстер-класів, семінарів, виставок для популяризації продукції.

Управління кондитерським цехом:

Підбір та навчання персоналу.

Розробка асортименту продукції.

Контроль заробітної плати та проведення інвентаризацій.

Оптимізація виробничих процесів.

Закупівля сировини та інвентарю.

Ведення клієнтської бази, співпраця з дистриб'юторами та оптовими базами.


Управління інтернет-магазином:

Закупівля, підбір та облік інвентарю й сировини.

Заливка товару на сайт, відвантаження замовлень, ведення обліку.


Керування мережею кондитерських магазинів:

Закупівля товарів, формування асортименту.

Організація доставки та розвантаження продукції.

Контроль заробітної плати співробітників.


Розробка сумішей та начинок:

Закупівля сировини для створення сумішей.

Участь у тестуванні, розробці та вдосконаленні продуктів.

Розробка етикеток, каталогів, рекламних банерів.

Видання книги з рецептами та технологіями.


Технічна документація:

Підготовка зразків для лабораторних досліджень, доставка до лабораторії.

Ведення документації, дотримання вимог НАССР.


Оформлення необхідних документів для виробництва відповідно до стандартів якості.
Особисті якості:

Організованість, креативність, аналітичний склад розуму, відповідальність, уважність до деталей, вміння працювати з великими обсягами інформації, орієнтація на результат.

Технолог-кондитер

from 10.2012 to 12.2012 (2 months)
Магазин Покровський, Харків (Роздрібна торгівля)

Розробка нового асортименту маназина

Майстер хлібобулочного та кондитерського виробництва

from 10.2011 to 09.2012 (11 months)
супермаркет Рокфор, Харків (Роздрібна торгівля)

Запуск супермаркету. Підбір персоналу. Розробка асортименту. Навчання персоналу. Проведення майстер класів. Відпрацювання нових позицій. Ведення табелів. Завантаження вітрини новинками. Контроль планограми вітрини

Технолог кондитерського виробництва

from 06.2010 to 09.2011 (1 year 3 months)
ЧП Шевченко, Харків (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Запуск кондитерського цеху з нуля (ремонт, підбір обладнання, підбір персоналу, навчання персоналу, розробка асортименту, нарахування ЗП, закупівля сировини, відвантаження готової продукції тощо)

Технолог кондитерського виробництва

from 09.2009 to 05.2010 (8 months)
ЧП Крупський Н.І., Харків (Роздрібна торгівля)

Розробка асортименту, нарахування заробітної плати, навчання персоналу тощо.

Завідувачка кондитерського виробництва , технолог

from 05.2009 to 09.2009 (4 months)
ООО Гермес Восток, Харків (Роздрібна торгівля)

Ведення обліку цеху, розробка рецептур, навчання персоналу, нарахування ЗП і т.д.

Старший оформлювач

from 06.2006 to 05.2009 (2 years 11 months)
ЧП Филипас В.Б., Харків (Роздрібна торгівля)

Організовувала процес виробництва тортів (в тому числі замовних тортів).

Впроваджувала нові рецепти та технології у виробництво для розширення асортименту продукції.

Забезпечувала дотримання стандартів якості на всіх етапах виробництва.

Займалася навчанням нових співробітників: адаптація, передача знань та професійних навичок.

Контролювала виконання планів та строків виробництва.

Розробляла рецептури для індивідуальних замовлень, враховуючи побажання клієнтів.

Проводила тестування нових продуктів та аналізувала їх популярність серед клієнтів.

Старший кондитер

from 08.2005 to 02.2006 (6 months)
Кафе Самба, Харків (Роздрібна торгівля)

Запуск кондитерського спрямування

Кондитер-оформлювач

from 09.2004 to 04.2005 (7 months)
Ресторан Давідофф, Харків (Роздрібна торгівля)

Виготовлення тортів на замовлення. Декор поточної продукції.

Кондитер

from 08.2004 to 12.2004 (4 months)
ТМ Престиж, Харків (Роздрібна торгівля)

Пекар, кондитер, кондитер-оформлювач, розробка новинок.

Кондитер

from 01.2003 to 05.2003 (4 months)
Супермаркет Класс, Харків (Роздрібна торгівля)

Виготовлення сдобних виробів.

Помічник кондитера

from 09.2002 to 12.2002 (3 months)
ТМ Роса, Харків (Роздрібна торгівля)

Knowledge and skills

  • Здатність до навчання
  • Користувач ПК
  • MS Excel
  • MS Word
  • Наполегливість
  • Професіоналізм
  • Продуктивність
  • Висока працездатність
  • Саморозвиток
  • Доброзичливість
  • Бажання вчитися і розвиватися
  • MS Office
  • Користувач Internet
  • Чесність
  • Адаптивність
  • Самостійність

Additional information

Роботаю на аутсорсе. Розробка рецептур і технологій з нуля.

Організація виробничих процесів у кондитерському цеху.

Управління персоналом: підбір, навчання, мотивація.

Тестування сировини, розробка нових продуктів (сумішей, начинок).

Проведення майстер-класів, семінарів, участь у виставках.

Розробка технічної документації, дотримання стандартів НАССР.

Робота з інтернет-магазином (закупівлі, логістика, облік).

Створення рекламних матеріалів (каталоги, банери, книги).

Організація документообігу та облік виробничих процесів.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: